Viiekümne viies - ole vait ja täida käsku;

1.5K 195 37
                                    

"Tule, Beth," ootasin tüdrukut, kes oli minust taha uitama jäänud ning ulatasin, seisma jäädes, oma käe välja. Beth võttis oma väikse käega minu omast kinni ja me jalutasime verandatrepist üles. Kui olin taskust koduvõtmed leidnud, avasin tüdinult ukse, kuna kahe kilomeetrine kõnd Ashtoni juurest siia oli väsinuks teinud.

Astudes esikusse, kuulsin majas hääli ja selle asemel, et ehmatusest seisatuda, haarasin tänu oma emainstinktile Bethi sülle ja kõndisin kööki, et sealt enda ja oma tütre kaitseks nuga võtta. Tom oli tööl, seega see pidi olema mingi sissetungija.

Sain teise käega vaevaliselt telefoni välja ja valisin juba hädaabinumbri. Kuid kui mina ja Beth teisele korrusele jõudsime, muutusid hääled selgemaks.

Ei, keegi võõras ei olnud mu majja sisse murdnud.

See oli Tom.

Murdmas oma truudust.

Seistes enda magamistoa uksel, viskasin noa ja telefoni käest ning katsin oma käega Bethi silmad.

"Fuck," vaatas Tom ehmunult mulle oma suurte silmadega otsa. Mis mind aga ehmatas, oli see, et Tom ei olnud mind petmas teise naisega.

See oli mees.

"Mida vittu!" ei suutnud ma oma kõnepruuki taltsutada ja tõttasin trepist alla, põgenedes Tomi eest.

"Ger, oota," kuulsin teda hõikamas ja varsti oli ta mul kannul, tema meheau kaitseks ainult kaks kätt. Tore oli, kuna muidu oleks ma selle hea meelega otsast tirinud.

Trepi jalamil seisatasin ning sõnasin vihaselt: "Mina lähen viin praegu Bethi naabrite juurde ja kui ma tagasi jõuan, siis on su armuke kadunud ja sina pead olema valmis väga tõsiseks jutuajamiseks, sitapea."

"Gerda, mul on kahju..."

"Ole vait ja täida käsku."

Sellega olin ma majast lahkunud.

***

Käed rinnal risti, istusin enda seljatoe vastu toetades, tülgastunud pilk näol, diivanil ja jälgisin Tomi, vaikides.

Nii oli möödunud paar pikka minutit. Tom ei julgenud suud avada ja mina veel seedisin, mida küsida.

"Sul on lubatud kõike küsida, mida sa teada tahad."

"Loomulikult on mul see fucking luba! Kas sa tõsiselt arvad, et see, et sa mind mehega petsid, muudab fakti, et sa seda tegid? Vahet pole, millisesse auku sa oma riista topid, sa oled ikkagi truudusetu persevest!"

"Okei, ma olin su karjumist vist väärt, aga sa pead teadma, et enne, kui ma Jerryga kohtusin, arvasin ma enda kohta sama. Et ma ei suuda jääda truuks. Ma tundsin, et ma ei leia sinust seda, mida ma tahan. Ja siis ma petsin sind Skyliniga. Aga see ei aidanud. Ja varsti leppisime me ära. Kui me juba teine kord lahku läksime, siis ma kahtlesin su truuduses, kuigi sügaval minus olid mul endal ebakindlused. Kuid Jerry... Jerry tegi mulle selgeks, et asi polnud sinus kui inimesena. Asi oli ainult su soos."

"Tom ja Jerry, päris irooniline. Paras paar olete, seda ma võin öelda. Ja mis siis nüüd? Sa oled nüüd pede?"

"Ma eelistaksin terminit homo või gei, aga see selleks. Edasi ongi kõik sinu otsustada. Ma olen sitapea, ma tean, truuduse murdmine ei ole andestatav, seega ma olen valmis nõustuma kõikide tagajärgedega. Ma armastan sind tegelt, Gerda, sa tead seda, eks? Ma hoolin sinust. Aga ma ei olnud sinusse armunud kui armastaja. Sa olid mulle kallis nagu sõber, nagu parim sõber."

"Ära isegi looda pärast lahutust minuga sõbraks jääda. Mis muide, on number üks asi tagajärgede nimekirjas. Siis teine on see, et sa kolid ära. Nii kaugele kui võimalik. Ma ei taha sind enam mitte kunagi näha. Kui, siis Bethi pärast. Mis viib mind temani. Minu elust pead sa olema läinud, aga sa oled siiski Bethi isa ja kui tema tahab, kuuled, tema, siis ta saab sulle külla tulla, ükskõik, millal ta tahab. Ja sina katad kulud. Kui sul on küsimusi, siis saada meil või sõnum. Ma ei taha sind näha ega su häält kuulda."

"Gerda, palun, ma..."

"Ma lähen pakin asjad ja lähen algul Bethanyga oma vanemate juurde. Sinule kuulub maja, seega ei hakka ma midagi nõudma. Ma ei taha sinult mitte midagi. Ma tahan ainult sind välja oma elust."

QOTD: Mida sa praegu selle lugemise asemel tegema peaksid? :D

Ma peaksin kohustuslikku kirjandust lugema :D

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now