Neljakümne seitsmes - ära tee nägu, nagu sind huvitaks;

2.1K 196 38
                                    

Ilusat 1. septembrit! Mitte :D Lol ma ei suutnud kannatada, a ma arvan et te ei pane pahaks

<><><><><><><><><>

Pidu sujus hästi, ma arvan. Mitte eriti, tegelikult.

Kõik olid juba korralikult švipsis ja üle inimeste vestluste ja tümpsi polnud midagi erilist kuulda.

Vasakule vaadates, nägin Calumit pingil istumas, Kat tal süles ja nende kahe suud üksteist õgides.

Paremal pool mind, istus Jean, keerutades kõrt enda kokteilis, toetades oma põske oma käe vastu ning silmitsedes nukra pilguga oma jooki, vältides enda õe ja crushi amelemismaratoni.

Jeani masendus ning Calumi ja Katrine'i üleliigne romantika ajas mu pea valutama, rääkimata ümbritsevast lärmakast seltskonnast.

Tõusin ning tahtsin võimalikult kiiresti tantsupõranda lähedalt eemale saada. Jalutades fuajee poole, oli seal vaiksem koht, kus minu õnneks ka baarilett.

Alles istudes leti taha, märkasin, kes minu kõrvale sattunud oli.

"Üks White Russian daamile, palun," sõnas Ashton minu eest, laskmata mul endal jook valida. Baarmen noogutas ning hakkas jooki valmistama.

"Usu mind, see on siin parim," vastas ta mulle, enne, kui protestida sain, kuid hoidis pilku endale, nagu oleks ta kartnud mulle otsa vaadata peale meie kohmetut silmsidet laulatusel.

"See sakib," ütles Ashton ja võisin hetkeks vanduda, et ta mõtles minu ja tema tülisolekut, kuid seda ta ei teinud.

"Ma pean silmas Calumi ja Kati kihlust."

"Sa tead sellest?" vaatasin, kulmu kergitades, tema poole, kuid ta ei tihanud mind ikka vaadata.

Ash lasi välja vaikse turtsatuse ja raputas pead, minu juttu mitte uskudes. "Ta on mulle nagu vend, Ger, loomulikult ta rääkis mulle."

"Ja sina arvad, et see pole hea mõte?" pärisin ta käest, baarmen mulle joogi ulatades ja alles nüüd mõistsin, et minul ja Ashtonil oli arenemas normaalne vestlus üle kümne kuu.

"Ei-ei, mina ei arva midagi. Ma olen aja jooksul aru saanud, et minu arvamus ei muuda asjade kulgu. Kui Cal usub, et see on hea mõte, pean seda sama uskuma. Aga ma tean, et see pole õige."

"Kuna Kat on golddigger?" küsisin ta käest.

"Kuna Calum väärib enamat."

Tahtsin Ashtonile rääkida Jeaniest ja tema sügavast kiindumusest Ashi bändikaaslase vastu, kuid see oleks nagu saladuse paljastamine. Mitte oleks, vaid oligi.

Me jäime vaikusesse, rüüpades mõlemad alkoholi, mis meie klaasides iga hetkega vähemaks jäi ning tundsin, kuidas vajasin enamat.

"Ashton, ma tahtsin sinult..." avasin suu, peale teist klaasitäit White Russiani, kuna purjus pea julgeb öelda enamat, kui kaine.

"Ei, ära isegi kavatse. Sa ei pea minult andeks paluma."

"Aga sa vihkad mind, ma tean."

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now