Kolmekümne kuues - õhtu enne;

1.5K 176 10
                                    

"Mis see on?" kergitasin kulmu, silmitsedes kotti, mille tüdrukud mulle ulatasid.

"Midagi õhtu alustamiseks," sõnas Miranda ja naeris kavalalt. Võtsin roosa paberkoti nende käest ja nad lükkasid mu vannituppa, tõmmates ukse enda järelt kinni.

"Välja ei saa, kui see seljas pole!" kuulsin kellegi häält ja ohhetasin.

Mehed olid läinud pubisse Tomi poissmeesteõhtut tähistama ja meie olime tüdrukutega tulnud järvemajakesse, mis oli mõisast paarisaja meetri kaugusel, et tähistada minu viimast õhtut, enne kui ma abieluranda sõitsin.

Siin ma nüüd olingi, sama maja vannitoas, võttes kotist pehme ja karvase kostüümi välja, olles sunnitud selle endale selga panema, nähes nüüd välja kõike muud kui vooruslik.

Lõpuks, julguse kokku võttes, jalutasin, riietus seljas, tagasi elutuppa ning kõik kakskümmend tüdrukut hakkasid itsitama.

"Ulalaa, kust see jänkuke tuli?" itsitas mu ema ning ma panin käed rinnal risti, jäädes teda halvustavalt vaatama.

"Ema, palun, sa oled purjus," sõnasin, mille peale ema veel rohkem naerma hakkas.

"Ma olen ainult poolteist pudelit veini joonud," ütles ta segaselt ning samal ajal silmi keerutades, millest oli aru saada, et ta oli juba purupurjus.

Järsku kõlas koputus uksel ning ema hõikas: "Mina lähen!" Ta tõusis ja tõttas koperdades esikusse.

Paari hetke pärast oli ta juba tagasi, käevangus kaks ülikondades meest.

"Vaata, mis mina leidsin," naeris ema ning tuigerdas meestega edasi. Teised tüdrukud olid kõik õhinal, aimates, mis hetke pärast toimuma hakkas. Peale mu ema ja kahe mehe tulid elutuppa veel kaks härrat. Ma polnud loll, olin piisavalt palju Hollywoodi filme näinud ja teadsin, et need polnud mingid juhuslikud ärimehed, kes juhuslikult ümbruskanti sattusid.

"Sa tellisid stripparid!" sosistasin šokeeritult Stellale, kes peokorraldaja oli.

"See on nagu tüdrukuteõhtu kohustuslik osa! Ma arvasin, et heterodele meeldivad paljad mehed," kaitses ta end.

"Paljad?" jooksis mul juhe kokku ja järgmisel hetkel olid neli ärimeest juba riided seljast tirinud ja makist seksikat muusikat laskma hakanud, tänu jumalale bokserid alles jättes ja hööritasid oma puusi minu naiskülaliste peal. Üks stripitantsu saajatest ei olnud keegi muu kui mu enda ema.

Ohkasin ja krabasin endale ühe rummipudeli. Kui ma selle õhtu üle elama pidin, oli alkohol enam kui vajalik.

***

"Üks, kaks, kolm!" hõikas Audrey ja mina, Stella ja Jean tõstsime klaasid üles. Olin esimene, kes selle tagasi baariletile surus. Kaks tundi oli möödas ja me olime kuidagi järvemajast maagiliselt kohaliku baari jõudnud.

"Võtke suhu," naersin, olles nüüd veel rohkem purjus, kui üks shot tagasi.

"Fuck, ma pean Calumi üles otsima, äkki tema tahab, et ma temalt suhu võtan," rääkis Jean üle tümpsu. Me hakkasime irvitama, kuni mõistsime, et ta mõtles seda tõsiselt.

"You go girl!" andis Stella tüdrukule vastu õlga sõbraliku matsu.

"Ei-ei-ei! Ei mingeid poisse täna, enne võtad minult suhu, kui vastassoo esindajalt!" sõnasin tähtsalt. Kordan, olin tol hetkel ikka kuradi purjus.

"Ma lähen kusele, Stella, järgi, et Jean midagi lolli ei teeks," lisasin, tõustes tuigerdades baarileti juurest ära.

"Ma tulen sinuga," ütles Audrey ja kõndis minu järel.

"Oh, mu põis plahvatab kohe," naersin, kui Audreyga vetsu jõudsime, õnneks ruumis kahekesti olles. Kiirustasin  kabiini ja Audrey jäi peegli ette seisma, ilmselt, et enda meiki chekkida.

Tegelesin oma tegudega, kui kuulsin järsku vedeliku põrandale voolamist. Sain aru, et sel polnud minuga pistmist ja loik tekkis sinna, kus Audrey seisis.

"Kuule, tõesti ei suutnud kannatada?" muigasin Audrey üle.

"Gerda, see pole mu uriin. Mul tulid veed ära."

"Putsis."

<><><><><><><>

Suurimad vabandused, et see on ajaloo lühikeseim osa, aga proovin väga ruttu updateda :)

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now