Kuues - me olime päris innukad eile õhtul;

2.3K 193 9
                                    

Ma ei kujutanud ettegi, mis kell võis olla, kui ma silmad lahti lõin. Päike, mis oli täitnud terve toa, paistis mulle silma ja surusin need taas kokku.

Kui ma lõpuks uuesti teadvusele tulin, tõstatasin pea, toetades end küünarnukkidele. Siis tabas mind aga õudus. Ümber mu piha oli kellegi käsi. Ja mitte kellegi suvaka.

Vaadates enda kõrvale, nägin suu lahti lamamas Mikeyt, kes oli sügavas unes. Kas me olime just...?

Lükkasin ta käe enda pealt, kuid mu õnneks ei ajanud see teda üles. Tekki kergitades ei tundnud ma end kuidagi paremini, nähes, et mul ei olnud mitte midagi seljas.

Ronisin nii ettevaatlikult üle Michaeli voodist välja, kui sain ja otsisin meeleheitlikult oma riideid. Olin sellega nii ametis, et ma ei jõudnud isegi eilsele õhtule mõelda. Ainuke küsimus oli see, et kas ma olin just oma süütuse Michaelile kaotanud? Michael Cliffordile? Poisile, kes armastas punk rocki ja juuste värvimist iga nädal? Ohkasin- ta ei olnud absoluutselt minu tüüp! Badboy-sorti kutid ei mõjunud mulle, aga ilmselgelt eile õhtul olid lood teised.

Leidsin kusagilt põrandalt oma aluspüksid ja tõmbasin need ruttu jalga. Enne, kui ma oma teisi riideid silmanud oleks, oli kuulda voodis liikumist. Mikey oli ärkvel.

Esimese asjana leidsin põrandalt jalge eest mingi t-särgi, ilmselt kuulus see Michaelile, krabades selle ruttu ja kattes sellega oma rinnad.

Mikey vaatas üles, silmad toas ringi vaadates peatusid need mul. "Hommikust," sõnas noormees ja lükkas oma sassis juuksed laubalt.

"Hei," suutsin öelda, ma ei teadnud, mida peale seksi üldse üksteisele öeldaksegi.

"Kas sa saaksid mujale vaadata?" taipasin siis küsida, kui mulle meenus, et ma seisin poolpaljalt kuti silme all.

"Aa, jep, okei," puterdas Mikey ja keeras end voodis seljaga minu poole. "Kuigi sul pole midagi varjata, mida ma juba näinud ei ole."

"Michael!" vajus mu suu lahti. "Palun ära tee rohkem selliseid nalju," palusin ning tõmbasin tolle t-särgi selga, kuna ma ei leidnud oma riideid. Mulle meenus, et olin eile kandnud kleiti.

Michael ei küsinud luba ja pööras end uuesti näoga minu poole, seekord voodist välja astudes. Pidin oma silmad Michaeli näole kleepima, kuna ka tema ei kandnud midagi.

"Ära tunne piinlikust, Gerda. Eile meeldis sulle see väga," naeris Mikey pooleldi, 'selle' all silmas pidades oma meheau.

"Kas sa tead, kus mu kleit on?" küsisin temalt, hääl õnneks mitte värisedes, mu esialgne šokk oli vaibunud.

"Eem, minu mäletamist mööda võis see jääda kuhugi koridori," pakkus kutt, kui ta endale boksereid jalga tõmbas. Noogutasin, võttes ette missiooni, millega riskisin Mikey perele vahele jäämisega. Hiilisin kuti toast välja ning vaatasin ümbrust, seal märgateski paari meetri kaugusel olevat kleiti, mis lähemalt vaadates minu omaks osutus. Selle maast krabades kiirustasin tagasi Mikey tuppa.

Oma kleiti lähemalt silmitsedes sain aga rabanduse.

"Mikey," ütlesin, näitades talle mu kleiti, vähemalt seda, mis sellest oli järgi jäänud. "See on katki rebitud."

"Damn, me olime päris innukad eile õhtul," muigas ta ning jõllitasin teda altkulmu.

"Mida ma selga panen?" pärisin ma siis, olin lootust kaotamas, ma ei tahtnud midagi rohkem, kui koju joosta. Mu pea valutas, polnud kindel, kas seda põhjustas eilne räme joomine või karm reaalsus, et ma olin Michaeliga maganud.

"Minu poolest ole paljas," ei suutnud ta oma pidevat flirtimist lõpetada, "aga sa võid selle särgi jätta." Ta pidas silmas enda t-särki, mille olin selga visanud. Lähemalt vaadates oli sellel kirjas suure kirjaga Metallica ning selle lõhn meenutas mulle veidi eilset ... kogemust.

heart like yours [a.irwin]Where stories live. Discover now