Oznámení a poděkování

1.6K 125 13
                                    

Zdravím. Někteří z vás si možná již všimli, že jsem právě publikovala příběh Zajatci lži. Ještě před tím, než dokončím tuto knihu, chtěla bych vám všem moc a moc poděkovat. Nejvíc bych chtěla ocenit ty, kteří tu se mnou byli od mých začátků.

Mezi tyto úžasné lidi patří marianalaura1799. Jen díky tobě je forma tohoto příběhu na takové úrovni. Bez tebe bych mnohdy zapomněla, že vydávám. Mohu se ti kdykoli s čímkoli svěřit a to pro mě moc znamená.

Další člověk je mikefrom20century. Jen s tebou mohu tak dobře prodiskutovat dějové varianty. Bez tebe a tvých nápadů by tu nikdy nebyly velmi důležité zvraty. Jsi naprosto úžasný člověk a mám tě moc ráda.

Dále je tu kageneko3. Sice jsme se dlouho neviděly, ale někdy mám pocit, že bez tvé podpory a úžasných komentářů bych to zapíchla už na začátku tohoto příběhu. Byla jsi mi vždycky oporou a toho si cením.

Dale jsou tu ti, kteří mě podporovali svými komentáři prakticky u každé kapitoly. Byli jste úžasní a proto si zde dovolím vyjmenovat některé z vás. Doodleess, tvé komentáře jsou úžasné a dost často se trefíš do černého. Několikrát jsem se přistihla, že jen čekám na to, až se v upozornění objeví tvůj komentář. Vždycky mi to vykouzlilo úsměv na rtech. Dále tu jsou: Knihomol92, JanKalvoda, KajaCh, SarahJadrnkov, FialkaSK, KatarinaKatka0, Arkander00, halouz111, BuBubu4, KakaVvrov. Dalo by se tu napsat ještě mnoho dalších jmen. Všichni jste tu byli se mnou a každá hvězdička pro mě byla jako hnací motor. Už jen to, že jste si tohle mé povídání přečetli pro mě znamená mnoho. Toto je konec Zajatců pravdy a začátek Zajatců lži.

Děkuji vám za všechno.

****

Odkaz na Zajatce lži:

https://www.wattpad.com/626134058

Zajatci pravdyWhere stories live. Discover now