TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)

By yazar110

355K 13.4K 2K

İki genç. Birbirleriyle daha önceden tanışması gereken ama tanışmayan; bir yönleriyle asi, bir yönleriyle tam... More

TERSİN DÜZÜ( TANITIM )
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69.BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80.BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83.BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
89.BÖLÜM
90.BÖLÜM
91.BÖLÜM
92.BÖLÜM
93.BÖLÜM
94.BÖLÜM
95.BÖLÜM
97.BÖLÜM
98.BÖLÜM
99.BÖLÜM
100.BÖLÜM...
ÖZEL BÖLÜM-1
ÖZEL BÖLÜM-2
MERHABA!

96.BÖLÜM

1.9K 78 18
By yazar110

Herkese güzel geçmesini dilediğim bir pazar gününden Merhaba♥ Bugün sevgililer günü; sevgilisi olan herkesin sevgililer günü kutlu olsun♥ Bir gün hergün önemli sevdiğimize sevdiğimizi göstermek♥ Umarım bu sevgililer gününüz güzel geçer♡ olmayanlarda her gün olduğu gibi en sevdiğiniz şeyi yapın♥ ben öyle yapıp sizlere bölüm atıyorum♡ gelen yorumları okuyup mutlu oluyorum♥

Sizlerde beğenirsiniz umarım bölümü. Murat ve Berk multi media da♥ bakalım beğenecek misiniz♥ Zeynep'in istediğini de göreceksiniz bölüm sonunda♡ hepinizi çok seviyorum♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Zeynep bile ona şaşkınlıkla bakarken Can girdi araya. "

_ Ne fotoğrafı ne videosu abi?

_ Hadi gidelim görürsünüz. Eminim ki Selin de vardır. Yani onu da ilgilendiriyor. Hadi.

" Daha fazla açıklama yapmadan Zeynep'in elini sıkıca tutarak çıktı Kafeden ve arabasına ilerledi. Zeynep bindikten sonra kendisi de bindi ve arabayı çalıştırırken Berk bindi. "

_ Bize mi gidiyoruz?

_ Evet.

_ Sorma zaten ya. Kendi evin gibi...

" Kerem arkasını dönemden aynadan baktı ona. "

_ Sorduğumu hatırlamıyorum.

" Diğerlerinin de arabalarına geçtiklerini gördüğünde çalıştırıp sokaktan çıktı. Kısa sürede evde olduklarında inip içeri ilerlediler. Berk kapıyı açıp herkesin girmesini bekledi ve en son girip anahtarı anahtarlığa fırlatıp salona geçti. Oturacakken Kerem'in sesini duydu ve doğruldu. "

_ Hadi getir bakalım.

" Başını sallayıp içeri girdi ve kısa zaman sonra elindeki bilgisayar ile döndü. Bilgisayarı televizyona bağlayıp kumandayı eline aldı. Herkes televizyonun karşısına otururken o tekli koltuğa oturmuştu. "

_ Başlıyorum.

" Düğmeye bastığında beşinin de olduğu bir fotoğraf geldi ekrana. Mert Selin Berk Zeynep ve Murat yan yana birbirlerine sarılmış şekilde gülerek duruyorlardı. Hepsinin yüzünde kocaman gülümseme oluşmuştu. Geçtiğinde bu sefer hepsi yerde uzanmış ellerini gözlerinde kapatmıştı. "

_ Bu cadıların isteğiydi.

" Murat açıklama yaptığında Berk gülümseyerek geçmeye başladı. Birlikte bir sürü binlerce fotoğrafları varken genellerini gösteriyordu. Murat otururken Zeynep arkasından boynuna sımsıkı sarılmış gülümsüyordu. Diğerinde ise Berk'le birbirlerine sıkı sıkı sarılmışlardı. Daha çok teklilere geldiklerinde Murat'ın ve kendisinin fotografları gelmişti. Sıra sıra geçerken Selin bir anda ekranda kendini gördü. Bu fotoğrafı çektirdiğini hatırlamıyordu! "

_ Ne zaman çektik biz bunu?

" Arkasındaki siyah perdede aşağıya inen beyaz uzunlamasına şeritler vardı ve Selin kollarını yukarı kaldırıp kalçasını biraz öbür tarafa kırarak yüzünü saçlarıyla gizlemişti. Gerçekten fotoğraf çok güzel duruyordu. Murat doğrulup ona baktı. "

_ Sen sahneye çıktığında çek demiştin. İndirmek zor olmuştu.

" Selin ona zorla gülümsedikten sonra gözlerini kıstı. Her defasında söylemek zorunda değildi. Fotoğraflar geçmeye başladığında hepsinin tekli fotoğrafları geliyordu. Kerem beklediği gibi Zeynep'in fotoğraflarını görürken gülümseyerek pür dikkat bakıyordu. Karşılarına video geldiğinde Berk onlara dönmüştü. "

_ Ne eğlenmiştik.

_ Evet ya.

"Selin yine kendini görünce kızgınca onlara döndü. "

_ Niye benim üstümden gidiyorsunuz ki? !

_ Ama çok güzeldi.

_ Evet. Ama bu benim üstümden devam ettiğiniz gerçeğini değiştirmez.

" Berk geri arkasına yaslanınca videoyu başlattı. Videoda tamamen kahkahalar vardı. Evde de değillerdi başka bir yerdelerdi. Sadece dördü vardı bu sefer. Hepsi spor giyinmişti. Yaz olduğu kızların giydiği şortlardan atlerlerden belliydi. Berk Selin'in elini tuttup ortaya getirirken müzik çalmaya başlamıştı. Zeynep'in dediği şeyi yani dans edişini ilk defa bu kadar net görüyorlardı. Berk ile gerçekten çok iyi ikili olmuşlardı. Selin'in vücudu sürekli dans ettiği için oldukça esnekti ve her hareketi rahatça yapabiliyordu. Berkle birbirlerine yakınlardı ama aralarında asla kötü bir temas olmuyordu. Olsa bile onlar böyle görmüyordu. Selin başını çevirip Can'a baktığında sinirlendiğini ellerini sıktığını gördü. Berk bunu fark ederken kumandayı bıraktı ve öne eğildi. "

_ Sakın saçma sapan şeyler düşünme. Sende öyle.

"Diyip Kerem'i göstermişti. "

_ İkiside bizim kardeşlerimiz. Hattâ daha öte. Birbirimiz hakkında hiçbir zaman farklı bir şey düşünmedik. Birlikte büyüdük biz. Birbirimiz hakkında herşeyi biliyoruz. Zeynep'in de Selin'inde elinide tutsam sarılsamda aklıma asla farklı bir şey gelmez.

" Zeynep de Selin de ona en samimi şekilde gülümserken Murat da eğildi ve dahil oldu konuşmaya. "

_ Aynen öyle. Asla farklı anlamayın. Anlayabiliyoruz biri karınız biri sevgiliniz ama bizim kardeşlerimiz. Bu konuyu burda kapatalım.

" Zeynep kalkıp Berk'in oturduğu koltuğun kenarına oturup Berk'in boynuna sarılırken yanağını öptü. Selin de Murat'ın yanına otururken kollarının altına girip öpmüştü bile. "
_ Gerçekten dedikleri gibi. Can; Selinle Berk birlikte çok eğlenirler. Özellikle de dans konusunda. Ona en iyi ayak uyduran hep Berktir. Bu durumda da yanlış anlaşılacak bir şey yok. Kerem; sende öyle. Bırak tutsunlar elimi sarılsınlar onlar kardeşlerimiz. Biz çocuklarımıza ne diyeceğiz kardeşine sarılma mı? Hayır. Tam tersine ona sıkı sıkı tutun diyeceğiz. İşte bizde bunu yapıyoruz. Birbirimize tutunuyoruz.

" Berk'in kenara kaymasıyla yanına düşmüştü. Gözlerini kısarken bakmıştı ona. "

_ Şu kadar şey arasından bunu mu anladın?

" Zeynep konuşmaya devam ederken Berk onu kaldırıp yavaşça ileri ittirdi. "

_ Bence gerizekalısın sen?

" Geri Kerem'in yanına oturup kolları arasına girerken Berk'in atacağı yastık havada kalmıştı. "

_ Tamam. Şimdi sen bunları bana atıyorsun tamam mı Berk? Yani sadece Zeynep'in olduklarını. Ama hepsini.

_ Tamam atıyorum.

" Berk bilgisayarı kucağına alıp onları dediği gibi Kerem'e atmaya başladı. İşleri bittiğinden evden çıkmışlardı. Arabalarına binip ilerlerken Zeynep artık söylemek istiyordu. Yavaşça kocasına döndü ve direksiyondaki bir elini alıp öptü. "

_ Arabayı durdurur musun aşkım?

" Kerem ona dönüp baktıktan sonra sormadan arabayı kenara çekti ve tamamen ona döndü. Diğer elini de elleri arasına alıp dinledi. "

_ N'oldu güzelim?

" Zeynep de tamamen ona döndü ve gözlerini kaçırmadan odaklandı. Ne diyeceğini bilmiyordu ama söylemeliydi. "

_ Ben bir şey istiyorum.

_ Tamam güzelim. Söyle ne? Hemen hallederim ben.

_ Şey. Kerem. Ben.

_ Ne güzelim?

_ Bende senin yaptırdığın gibi dövme yaptırmak istiyorum. Senin yaptığın gibi adını kalbimin üstüne yazdırmak istiyorum.

"Beklemediği bir şeyle yüzüne bakmaya başladı. Kendisi dayanmıştı ama bu Zeynep'i zorlardı. Canını çok acıtırdı. "

_ Güzelim bak bu benim canımı acıtmadı ama senin canını çok acıtır. Hayır istemiyorum. Dayanamam.

" Kerem ellerini bırakıp önüne döndü ve arabayı çalıştıracakken Zeynep hızlıca ellerini yeniden tutup kendine döndürdü. İyice yaklaşıp yüzünüde döndürdü. "

_ Ameliyat oldum. Sen çağırdın beni buraya. Canım acımadan geldim ben. Senin sayende. Ben seni kurtardım sonra sanki bir oyunmuş gibi sen beni kurtardın. Şimdi aynısını bende yapmak istiyorum. Dayanırım Kerem. Gerçekten. Çok istiyorum. Lütfen. Hem... Hem bunu tedaviye başlamadan önce yapmak istiyorum. Çünkü artık tedaviye de başlamak istiyorum.

"Kerem onun gözlerindeki isteğide buğuyuda gördüğünde dayanamayıp öpmüştü alnını. "

_ Bende istiyorum artık tedaviye başlamanı. Sana zararı olmayacağını bildiğimden rahatım. Artık baba olmak benimde hakkım.

" Zeynep'in yüzü onun kelimeleriyle gülmeye başlamıştı. "

_ Bende anne olmak istiyorum artık. Senin bir parçan olsun istiyorum. Önce içimde sonra aramızda. Bize benzeyen bizim gibi. Aramızdaki aşkımız sevgimiz gibi en güçlü bağ olsun istiyorum.

"Kerem onu kendine çekerken önce öpüp sonra göğsüne yaslamıştı. Gerçekten artık iyi olduğunu bildiğinden baba olmak istiyordu. Bu ikisininde hakkıydı. Zeynep çekilip dudaklarına kısa bir öpücük bıraktı ve yüzünü elleri arasına aldı. "

_ Lütfen sevgilim. Başlamadan önce bende istiyorum. Lütfen hayır deme. Senin için acıyada dayanırım.

_ Ama ben dayanamam. Çok acıtır.

_ Sen elimi tutunca acımaz ki. Biliyorum ben.

" Gülümseyip yeniden öptü onu. Çok istiyordu onun gibi bir simgesi olmasını. Aşkının dıştan bir görüntüsü olmasını. Bir bebek gibi. Kerem bunu nasıl yapardı bilmiyordu. Onun acısına nasıl katlanabilirdi. "

_ Tamam. Tamam ama en ufak acıda kötü hissettiğinde bitti diyeceksin. Dövmenin yarım kalması falan umrumda değil.

"Zeynep heyecanla başını salladı bunun üzerine. "

_ Tamam. Tamam söz veriyorum. Söyleyeceğim. Seni çok seviyorum.

" Yüzünü hızla kendine çekti ve öpmeye başladı onu. Onun için tüm acıya katlanmaya razıydı. Zaten elini bu hayat veren eller tuttuğunda hissetmezdi ki. Aşk sevgi bunların ötesi izin vermezdi acıya. Her zaman olduğu gibi........

Continue Reading

You'll Also Like

88K 17.4K 15
oğlum sadece en sevdiği oyuncakları kırıyor. ben onun yok ettiği kumdan kalelerin kralıyım omegaverse, etl texting
170K 4.7K 19
Mardin'de böyle aşk olur mu ki anne? "mum ışığı gibisin, karanlığı küçücük ışığınla yarıp geçiyorsun ama üflesem söneceksin"
11.7M 575K 87
18 yaşında genç bir kızın yolu çıkmaz bir sokakta hiç kesişmemesi gereken bir adamla kesişti. Adam hayata ve mavi renge küskündü. Genç kızla beraber...
1.3M 48.5K 41
Zoraki bir evlilik, masum bir kız, aşka küsmüş bir adam. Aras ve Nefes. Biri kalbinden olmuş biri hayallerinden. Zorla evlenen bu iki insan için aşk...