55.BÖLÜM

2.5K 112 40
                                    

_ Güzel bir pazar gününden herkese merhabalar arkadaşlar. Pazar gününüzü bu bölümle umarım birazda olsa renklendirebilirim. Sizleri çok seviyorum. İyi okumalar.
♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem kafasını karıştıran bulandıran düşünceler ile kendi ile savaşırsak en sonunda kendine seslenen Can'ı duyar. Başını ona çevirip bakar. "

_ Abi sabahtan beri sana sesleniyorum duymuyormusun? Ne dedi Sinan Amca?

_ Belli testler yapmadan ne olduğunu bilemeyiz, belki öylesinedir belkide bir nedenden dolayıdır yarını bekleyin eğer devam ederse gelin dedi.

_ Bencede öyle. Yani belki öylesine bir anlığınaydı belki de hiç olmayacak bir daha. Yarını bekleyelim olursa gideriz.

_ Peki nedenler neymiş Kerem? En azından bir fikrimiz olsun.

_ Alkol kullandıysa olabilir, stresten olabilir varsa migrenden olabilir belki de kahve dokunmuş olabilir dedi. Bir de...

_ Bir de?

_ Hamilelikte olabilir dedi.

_ Yok canım onun imkanı yok. Alkol de kullanmadı migreni de yok streslide değildi. Bunlar olasılıksız olduğuna göre Zeynep sever ama kahve dokunmuştur ya da bir seferliktir.

" Can Kerem'in daldığı gittiği konuyu söyledikleriyle anlarken anladığını belirten yüz ifadesi ile bakar Kerem'e. Kerem hafifçe başını bilmez gibi sallarken Can da merak eder bu sefer. Herkes bir odaya yorgunlukları ile dinlenmeye giderken Kerem aklındaki düşünceler ile birlikte odaya girer. Kapıyı yavaşça kapatıp Zeynep'e yaklaşır. Hâlâ derin şekilde uyuduğunu görünce yatağa yanına uzanıp yüzüne bakarken saçlarını okşar. Hiç bir şey bilmiyorlardı herşey bir varsayımdı sadece. Yanağını öptükten sonra kalkıp üzerini değiştirir ve yeniden Zeynep'in yanına gelip uzanır. Ona sarılırken Zeynep uyku arasında yavaşça aralar gözlerini. "

_ Kerem.

_ Şşhh, güzelim açma uykunu uyu. Ben buradayım. Yanındayım.

" Zeynep bir şey demeden başını çıplak göğsüne koyup onun gibi sıkıca sarılır. Kerem kendine daha çok çekip sıkıca sarılıp öperken Zeynep biraz yukarı çıkıp başını boynuna koyar ve öper. Kerem gülümserken o da boynunu öper ve sımsıkı sarılarak saçlarını öper. Zeynep'in ağzından mırıldanarak çıkan sözler Kerem'in her zaman ki gibi tam kalbindedir. "

_ Seni çok seviyorum.

_ Seni çok seviyorum birtanem çok seviyorum.

" Zeynep yeniden uykuya dalarken Kerem sıkıca sarıp öperken kendisi de bir süre sonra uykuya dalar. Düşünmenin zamanı değildi şimdi. Sevdiği kadın yanındaydı en önemlisi iyiydi. "

"Zeynep sabah uyandığında Kerem'i bulamaz yanında. Yatakta tektir. Gözlerini ovuşturarak açar ve doğrulup oturur. Dün ki gibi bir mide bulantısı yoktur ama bu sefer de başı ağrımaya başlamıştır. Neyse ki çok rahatsız edici bir şekilde değildi. Yataktan kalkarken dışarıdan gelen su sesini duyar. Hemen üstünü değiştirip aşağıya iner. Salonda kimseyi göremeyince mutfağa gider ve Nurgülün hazırladığı sandviçi ve portakal suyunu alıp sesin geldiği yere arka bahçeye çıkar. Can ve Selin'in büyük koltukta oturduğunu Kerem'in de havuzda olduğunu görür. Can ve Selin'in yanında kalan yuvarlak koltuğa oturur ve geriye gidip yaslanırken ayaklarını uzatır. "

_ Günaydın.

_ Günaydın Zeynep iyi misin?

_ İyiyim sormasanız artık çünkü gerçekten iyiyim. Sabah sabah n'apıyorsunuz burda ?

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora