52.BÖLÜM

2.9K 113 10
                                    

_ Merhaba arkadaşlar. Sizlere yeni bir bölüm getirdim umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum ve şimdiden çok çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız. İyi okumalar.
♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Güzel bir tatilin ardından geri dönerler. Uçaktan indikten sonra arabaya binip önce Selin'i ve Zeynep'i bırakırlar ve Kerem ile Can eve geçerler. "

" Selin ve Zeynep duş aldıktan sonra rahat bireyler giyinip çocukları çağırırlar. Onlar da kısa zamanda gelince özlemlerini giderip bol bol zaman geçirirler. Kerem ve Can da duş alıp dinlenirler. Diğer gün Kerem ve Can daha fazla ayrı kalmamak için şirkete geçerler. Zeynep evde sıkılıp Kerem'i özlerken bir anda oturduğu yerden kalkıp odasına çıkar. Siyah bol yüksek bel etek giyip üzerine kot ince gömlek giyip eteğinin içine sokar. Gömleğinin kollarını dirseklerine kadar çıkartıp az topuklu kapalı ayakkabılarını giyinip saçlarını da düzelttikten sonra çantasını alıp aşağıya iner. "

_ Anne çıkıyorum ben.

_ Nereye kızım?

_ Şirkete gidiyorum sıkıldım evde oturmaktan.

_ Ne zamandan beri sıkılınca şirkete gidiyorsun sen?

_ İşe başladığımdan beri anneciğim. Tamam mı? Babama da söylersin görüşürüz.

_ Dikkat et.

_ Tamam öpüyorum.

_ Bende.

" Zeynep evden çıktıktan sonra taksiye biner ve şirkete gider. Kerem'e süpriz yapmak için haber vermez. Şirkete gelince taksiden inip içeri girer. Gördüğü kişilerle konuştuktan sonra yukarı çıkar. Önce Ahmet'in odasına girecekken dayanamayıp Kerem'in odasına ilerler. Önce kapıyı tıklatır içeriden olumlu şekilde cevap alsada tekrar tıklatır bu sefer Kerem'in yüksek sesini duyunca gülümser ve tekrarlar. Sonunda kapı açılınca görür Kerem'i. Kerem sinirle yerinden kalkıp kapıyı açınca bağıracağı sırada Zeynep'i görmesi ile bir süre kalır öyle. Zeynep ona gülümseyerek bakarken sıkıca sarılır. Kerem de mutlulukla sevinçle özlemle sıkıca sarılırken boyununu öper. Zeynep'e hâlâ sıkıca sarılı şekildeyken kendine daha çok çekip kapıyı kapatır. Zeynep'in yüzünü ellerinin arasına alıp öpmeye başlayınca hemen karşılık alır. "

_ Çok özledim seni.

_ Bende çok özledim, dayanamadım geldim hemen.

_ Çok iyi yaptın güzelim. İyi ki geldin. Sen gelmesen ben gelecektim.

_ Ne yapıyorsun?

_ Hiç, bir iş vardı onunla ilgileniyordum.

_ Tamam ben seni bölmeyeyim. Ahmet Bey'e uğrayacaktım zaten. Onunla da görüşeyim gelirim yanına.

_ Beraber gidelim güzelim, bende gidecektim zaten bu dergi işini söyleyecektim.

_ Tamam o zaman beraber gidelim.

" Kerem tekrar Zeynep'i öper ve odadan çıkarlar. Ahmet'in kapısını çalıp onay alınca içeri girerler. Ahmet karşısında Kerem den ziyade Zeynep'i görünce gülümseyerek kalkar oturduğu yerden. Onu gördüğü için mutlu sesi ile konuşur. "

_ Zeynep, hoşgeldin.

_ Merhaba, hoşbulduk. Nasılsınız?

_ İyiyim sen nasılsın? Tatil iyi geçmiştir umarım.

_ Bende iyiyim teşekkür ederim. Evet çok iyi geçti, çok da iyi geldi bana.

_ Belli belli iyi gördüm seni.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin