87.BÖLÜM

2.3K 93 26
                                    

Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız iyi misiniz? Umarım çok iyisinizdir. Sizlere tatil boyunca sık sık bölüm paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü tatil boyunca bende hem yeni hiyakeyemizi hemde bu hikayemizi yazıyorum ve zaman sıkıntım olmuyor. İkisinide rahatlıkla birlikte yazabiliyorum. Yayınlanacak olan yeni hikaye hakkında ki fikirlerinizi acayip merak ediyorum. Aslında baya bir bölüm yazdım orda ve artık yavaş yavaş düzeltmelere geçtim. Güzel bir tanıtım hazırlamaya çalışacağım sizler için. Onun da yayım tarihini burdan duyuracağım sizlere. Zor açılan bir hikaye olacak. Başlarda normal gitsede gittikçe kapan diyeyim. Sonra tekrar anlatılan. Sizi biraz şaşırtmak istiyorum ama bakalım. Neyse ben lafı çok uzatmayayım. Sizleri çok seviyorum yorumlarınızı bekliyorum.
İyi okumalar kuzular♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Zeynep o her zaman güvende hissettiği kolların arasındayken sıcak dudaklarını boynunda hissediyordu. Arkasını dönmek istemiyordu, kocasının kollarında biraz daha uyumak istiyordu ama rahat bırakılmayacağına da emindi. Göğsünün altında ki elini kendi elleri arasına aldı ve öyle devam etti uyumaya. "

_ Biraz daha uyuyalım. Uykum var

_ Ama öğlen oldu artık. Hem sen değil miydin başka bir yere gidelim diyen.

_ Tamam uyandıktan sonra gideriz.

_ Uyanıksın zaten güzelim. Hadi kalk artık.

"Zeynep onun ısrarları ile gülümsemeye başlarken gözlerini açtı ve yavaşça ona döndü. "

_ Tamam. Kalktım.

" Kerem gülümserken uzanıp alnını öptü. Elini yanağına koyup yavaşça okşamaya başladı. "

_ Günaydın bebeğim. Hadi kahvaltı yapalım sonra inelim.

_ İnelim mi ?

"Nereye ineceklerdi ki? Sorusu üzerine kaşları çatıldı istemeden de olsa. "

_ Göreceksin güzelim.

" Kerem yataktan kalkıp Zeynep'i de kaldırdı ve yukarı çıktılar. Zeynep etrafına yeniden baktığında hissettikleri rüzgarlı hava yoktu. Sıcak hava çarpıyordu yüzlerine. Başını Kerem'in göğsüne yaslayıp gözlerini oluştururken inceledi. Birden gözleri açıldı çünkü karşılarında kocaman bir otel duruyordu. Ne ara gelmişlerdi buraya ? Otel oldukça yüksekti ve dönerek çıkıyordu katları. Başını göğsünden çekip gözlerine odaklandı. "

_ Kerem ne ara geldik buraya?

_ Ee uykunun ne kadar derin olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Burdada kimse rahatsız edemez bizi.

_ Burda insan gerçekten rahatsız edilmek istemez insan.

" Kerem gülümsemeye devam ederken ellerini sımsıkı tuttu ve dudaklarına götürüp öptü. Kendine daha çok çekti. "

_ Biz istemedikten sonra kimse rahatsız edemez. İzin vermem buna. Hem ben seni asla üzmeyeceğime hep mutlu edeceğime söz vermedim mi ? Seni asla üzmeyeceğim hep mutlu edeceğim. Bir kez daha söz veriyorum. Senin istemediğin hiç bir şey olmayacak.

"Bir kez daha aşık olurken karşısındaki adamın boynundan tuttu ve zaten yakınken dudaklarını birleştirdi. Geri geri gitmeye başlarken durdu ve sadece dudaklarını çekip alnını alnına yaslayıp elini tutup kalbinin üzerine koydu. "

_ Sen beni üzemezsin çok iyi biliyorum. Baksana seni öpücünce sarılınca kalbim nasıl atıyor. Yerinden çıkacakmış gibi. İlk gün ki gibi. Aşkımı ilk hissettiğim gün ki gibi. Ve emin ol hergün daha da artıyor. Sen kalbimin hep böyle hızlanma sebebi ol ben hep dünyanın en mutlu olurum. Ki öyleyim de. Çünkü benim kalbim gibi senin ki de deli gibi atıyor.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin