94.BÖLÜM

1.8K 83 23
                                    

Erkenden geldim yine arkadaşlar♥ nasılsınız iyimisiniz? Umarım çok iyisinizdir. Umarım okulu olanların ilk haftası iyi geçmiştir. Benim ilk haftadan sınavım oldu ve iyiki bu bölümleri tatilde yazmışım diyorum. İyi ki yazmışım da sizlere yetiştirebiliyorum♥ Kerem'in hediyesini de hepiniz sevdiniz dimi♡ bende çok sevdim♥ Berkle ilgili sürprizler de var az sonra okuyunca göreceksiniz♥ Multi media yı da açmayı unutmayalım lütfen♥

Sizleri çok seviyorum. İyi okumalar ♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Kocasının sözleriyle ona daha sıkı sarılırken yaptığı şeyin karşılığını nasıl vereceğini bilmiyordu. Yavaşça ayrılıp alt dudağını dişleri arasına alırken konuştu. "

_ Dokunsam acır mı?

_ Hayır güzelim. Acımaz.

" Dudağını serbest bırakırken heyecanla parmaklarını dokundurdu göğsüne. Kendini son anda tutamasa çığlık atacaktı ve kendini tuttuğu için şanslı hissediyordu. Dokunduğunda canı acırmı diye gözlerine baktı ama gülen yüzünü görünce acımadığını anladı. Yaptırırken acıdığından emindi. Parmaklarını adının üzerinde kanadın üzerinde dolaştırıken mutluluktan uçacak gibi hissediyordu. "

_ Bu çok güzel bir şey.

_ Senin kadar olamaz.

" Dayanamayıp dudaklarını dövmenin üstüne bastırdı ve öptü defalarca. Dudakları göğsünden kocasının dudaklarına çıktı. "

_ Aa bekle sana bir şey getireceğim.

" Kerem ondan ayrılınca boşluğa düşmüş gibi hissetti. "

_ Nereye?

_ Geliyorum aşkım bekle.

" Zeynep onun dudaklarına ufak bir öpücük bıraktıktan sonra odadan çıktı ve koşa koşa aşağıya indi. Murat'a resimleri getirmesini söylemişti ve büyük zarfı masanın üzerinden alıp koşa koşa geri odasına girdi. Kocasının markalı bakışları içinde zarfı ona uzattı. Kerem uzattığı zarfı aldı ve açarken karısını dinledi. "

_ Senin için. Tabii bende çok eğlendim her zaman ki gibi.

"Karısına baktıktan sonra yeniden zarfa döndü ve üstünü açıp içindekileri çıkarttı. Zeynep'in gülen resmi karşısına gelince kendisi de gülümsemeye başladı. Zeynep gülümseyerek ona yaklaştı ve onunla birlikte bakmaya başladı. Kerem tüm fotoğraflara gülümseyerek ama bir yandan da büyük bir ciddiyetle bakıyordu. Gerçekten çok ama çok şanslıydı böyle bir karısı olduğu için. Tüm fotoğraflara hayran olmuşken koltuğun üzerine bıraktı ve karısına dönüp belinden kendine çekti. Burnuna öpücük bıraktıktan sonra dudaklarını öptü. "

_ Mükemmel. Tek kelime. Bunlardan daha fazlasını istiyorum.
"Zeynep kollarını boynuna doladıktan sonra dudağının kenarını öptü. "

_ Bunların çok daha fazlası daha küçük hallerim bile Berklerin evinde var. Sadece fotoğraf da değil videolar da var.

_ O eve en kısa zamanda gideceğim ve hepsini alacağım. Ama şimdi yanımda gerçeği varken benimleyken kollarımdayken onunla vakit kaybedemem..........

" Uyandığında kocasının göğsünü okşayıp adına kanadına bakıyordu gülümseyerek. Ona da çok yakışmıştı ama anlamı o kadar güzel duruyordu ki. Parmaklarını üzerinde yavaşça gezdirirken öptü. Öpmesi canının acısını dindirmek içindi. Kerem'in kendisini sarması ve alnını öpmesi ile iyice sokuldu. "

_ Hep dövmeyi öpersen bozuşuruz.

" Yeniden göğsünü öpüp başını kaldırdı ve yarı açık gözlerine baktı gülümseyerek. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin