6.BÖLÜM

4.7K 192 15
                                    

_ Yine erken bölüm geldii:) Biran önce okumanızı istiyorum bölümleri :) Neyse sizlere iyi okumalar♥ Yine müziğimizi açın ve okumaya başlayınn:)Teşekkür ederim şimdiden:)♥♡

》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

"Zeynep karşında hastanede karısı ile birlikte gelmiş olan adamı ve alevlerden kurtardığı adamı beklemiyordu tabiki. Ahmet de zor olsada karşısındaki kızın Zeynep olduğunu seçer ve o da Zeynep gibi şaşırır. Kerem ise zar zor da olsa içeri giren güzel alımlı kızı hatırlar. Gözlerini kısıp emin olmak için tekrar tekrar bakar ama o olduğuna emindir artık. Can da onların aksine hemen tanır onu. Zeynep saçma şekilde kapıda durduğunun farkına varınca yüzündeki aptal olduğunu düşündüğü ifadeyi değiştirip zar zor gülümser ve kapıyı kapatır. "

_ Zeynep?

_ Merhaba.

"Zeynep kapıda daha fazla dikilmenin daha da berbat bir hãl alacağını düşündüğünden dolayı Ahmet'e doğru ilerler.

_ Bir sorun mu var?

_ Hayır bir sorun yok. Ben ilk şirkete iş görüşmesine gitmiştim orda onaylanınca buraya gelmemi söylediler bende geldim. Ama şirketin size ait olduğunu bilmiyordum. Salak kafam gideceğin çalışacağın önce ismine bak değil mi?

" Zeynep son cümlesini dişlerinin arasından söyler ama odadakiler duymuştur çoktan. "

_ Yok yok hakaret etme kendine. Otur konuşalım.

"Zeynep Ahmet'in karşısına oturur."

_ Ne içersin ?

_ Saolun ben birşey almayayım teşekkür ederim.

_ Peki. Ne çalışması anlat bakalım.

_ Çalışmaya karar verdim ilk olduğu için de pek bir şey bilmiyorum yani nasıl iş araştırılır işte gördüğünüz gibi adına mı bakılır. Gittim görüşmeye kabul edilince bende buraya geldim ama boşyere gelmişim.

_ Neden boşyere olsun ki?

_ Siz babamın arkadaşı olduğunuzu söylemiştiniz bende babama iş yeri ile arama girmemesini söylemiştim. Yani şuandan itibaren bu şirketle ilgili kurduğum hayaller yıkılmış durumda.

_ Hiç alakası yok. Ben senin babanın arkadaşı olabilirim ama bu kapıdan içeri girince arkadaşlık akrabalık biter benim için herkes aynı seviyeye gelir.

_ Olsun yine de olmaz gerçekten.

_ Sen niye çalışmak istiyorsun?

_ Babam son zamanlarda biraz fazla harcama yaptığım için kredi kartımı ve arabamı elimden aldı. Bende uzun zamandır düşünüyordum zaten bu da bahanesi oldu. Ama yanlış anlamayın yani sadece babam kredi kartını veya arabayı verene kadar çalışmayacağım, ben devamlı bir iş istiyorum.

_ Tamam Gökhan Bey ile görüştün değil mi?

_ Evet evet onunla görüştük.

_ Onun verdiği kağıdı ver bakayım sen bana.

"Zeynep elindeki kağıdı bu sefer Ahmett Bey'e verir. Ahmet kağıdı incelediğinde Zeynebin gerçekten de kendilerine uygun olan bir çalışan olduğunu görür. Yüzüne baktığında da isteği görünce kağıdı önüne bırakıp ona döner. "

_ Tamam işe alındın.

_ Olmaz lütfen. Bakın daha soru bile sormadan hemen işe alındın dediniz. Diğer çalışanlarınıza da böyle mi yapıyorsunuz siz?

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin