83.BÖLÜM

2.2K 94 17
                                    

Güzel bir pazar gününden herkese selam. Nasılsınız arkadaşlar? Tatilde başladı. Nasıl gidiyor bakalım? Ben tatilde size sık sık bölüm paylaşmaya ve sizi biraz da olsa mutlu etmeye çalışacağım. Umarım umduğum gibi olur. Düğün merasimine az kaldı gibi;) Bugün de bundan bir parçayı okuyacaksınız. Umarım beğenir ve keyif alırsınız. Yorumlarınızı bekliyorum♡ Sizleri çok seviyorum♡
İyi Okumalar ♥ ♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Bir hafta yer düzenlemesi davetiye gelinik damatlık diğer hazırlıklar ile çabucak geçmişti. Düğünün yapılacağı alana gittiklerinde istedikleri gibi yapım aşamasına devam edildiğini gördüler. Herkese davetiyler gönderilmişti ve düğünden basınında haberi olmuştu. Ahmet kendine gelen telefonu onaylıyordu ve doğru olduğunu söylüyordu. Bunun üzerine yine dergilerden çeşitli yerlerden röportaj teklifi geliyordu. Düğün ile ilgi tüm işler neredeyse bitmişti ve geriye sadece hiç azalmayan heyecan kalmıştı. Düğünden bir gün önce erkekler evde takılırken kızlar da evde kına gecesi yapacaktı. Selin Zeynep'i de aldı ve birlikte kına alışverişine çıktılar. Saatlerce herşeye dikkatlice bakarak incelediler ve üstündeki yazı yazan şeylerden kırmızı duvaklardan işlerine yarayacak herşeyden aldılar. Tüm kız arkadaşlarına haber verdiler. Bu kadar alışverişten sonra imdatlarına yine sevgilileri yetişmişti. Taksinin bunca şeyi almayacağı çok belliydi ve yine çareyi onlarda buldular. Hiç itiraz etmeden gelmişlerdi birde o kadar şeyi arabaya taşımışlardı. Selin Can ile arabaya geçerken Zeynep boynuna sarılıp yüzüne bakmıştı. "

_ Son bir gün. Ne kadar mantıklı düğünümüzden bir gün önce böyle eğlenceler yapmak. Çünkü gerçekten düğünümde uyumak istemiyorum.

" Kerem'in elleri hemen belindeki yerini bulurken kendine mümkünmüş gibi daha çok çekti. "

_ Bana da pek mantıklı gelmiyor. Zaten ben biraz eğlendiklerinden sonra kovarım bunları. Zaten yarın düğünümüz var heyecanlıyım bir de bunlarla mı uğraşacağım. İçip içip başıma falan kalırlar aman Allah korusun.

_ Ama çok içmek yok sevgilim. Sabah baş ağrısıyla uyanmanı ve düğünümüzde rahatsız olmanı istemiyorum. Sana geç etki etsede 12 den sonra at bunları dışarı. Evimizi evlikten çıkartmasınlar. Zaten çok özledim.

_ Bende seni evimizde çok özledim. Ama birtanem üzgünüm ki yarın düğünümüzden sonra evimize gitmiyoruz.

_ Nereye gidiyoruz?

_ İnsanlar evlendikten sonra böyle rahat edip baş başa kalkmak için balayına giderler. Doğal olarak bizde tatile gideceğiz.

" Zeynep'in yüzünde kocaman bir gülümseme oluşmaya başlarken yanağını öptü. "

_ Haklısın. Peki neresi? Burda bir yer mi? Sıcak bir yer mi yoksa soğuk mu ?

_ Hmm, burda değil. Gerçekten rahatsız edilmek istemiyorum. Ama şöyle söyleyeyim ilk başta biraz karışık sonra bakacağız.

" Bir şey anlamadığı için kaşlarını çattı. "

_ Nasıl yani? Anlamadım.

_ İşte buna sevindim bebeğim çünkü süpriz.

" Zeynep dudaklarını büzerken gelen öpücük ile normale döndü. Zor da olsa kendini çekti ve bir kez daha öpüp kollarından çıktı. "

_ Hadi gidelim. Daha evde hazırlık yapacağız akşam için.

"Gülümseyip daha fazla ona bakmadan kapıyı açtı ve ön koltuğa oturdu. Kerem'in gülümseyerek başını sallayıp yanına oturması ile kendisi de gülümsemeye devam etti. Evin önünde durduklarında poşetleri kapıya kadar bıraktılar. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin