89.BÖLÜM

2K 93 28
                                    

Hiç zaman kaybetmeden 1 gün ara ile gelen bölüm:)♥ Umarım sevinmişsinizdir♥ Tatil boyunca bölüm yazdım gerek bu hikayeye gerek yeni gelecek olan hikayeye. Bu yüzden bölümler birikti ve bende sizleri bekletmeden paylaşıyorum kendimi de tutamıyorum tabii:)♥ Sizlerde seviniyorsanız ne mutlu bana♥ İthaf isteyen olursa lütfen çekinmeden söyleyin arkadaşlar♡ Çekinmeyin bu beni mutlu eder♥ 

Votleri ile yorumları ile beni yanlız bırakmayan yanımda olan güzel kalbinden geçen şeyleri aktaran 'sevgidogan5' bu bölümümüz senin balım♥ Umarım istediğin gibi olmuştur♥ Umarım beğenirsin♥ Yanımda olduğun için desteğini esirgemediğin bir kez daha çok teşekkür ediyorum♥ Seni Seviyorum♥

Sizleri seviyorum♥ iyi okumalar♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Gerçekten ailesini özlemiş olsada kocası çok istediği şeyi söyleyince gitmelerini büyük bir istekle beklemişti. Zamanının geçmediğini hissederken en sonunda kalkmaya karar vermişlerdi Zeynep büyük bir istekle vedalaşmıştı. Hepsi çıktıktan ve gittiklerine emin oluktan sonra Kerem'e dönüp elini tutu. "

_ Gittiler hadi artık sözünü tutabilirsin.

_ Öyle sözünü tutabilirsin yok bir öpücük isterim.

" Elini bırakıp belinden çekti ve diğer elini ensesine koyup dudaklarını birleştirdi. Zeynep mutlulukla karşılık verdi hemen ona. Sırtı kapı ile buluşurken Kerem'in ellerini tişörtünün eteklerinde buldu. Kendini çekip elini tuttu ve ayırdı tişörtünden. Kapıdan da çekilip ellerini tutmasına rağmen biraz uzaklaştı. "

_ Şimdilik bu kadar. Eğer sözünü tutarsan bende sana bir söz verebilirim.

_ Öyle mi?

_ Öyle.

" Kerem elini bırakmadan merdivenlere yönelince Zeynep gülerek takip etti onu. "

_ Nereye?

_ Üstümüzü değiştirelim.

" Başını sallarken odalarına girmişlerdi bile çoktan. Bu odada Kerem ile uyumayı onunla uyanmayı çok özlemişti. İkisinin fotoğrafını kendi fotoğrafını bile çok özlemişti. Hemen dolabına yöneldi ve giyicek şeylerine bakmaya başladı. Siyah yırtık pantolonunu ve siyah deri ceketini çıkarttıktan sonra Kerem'in yanına gelip dolabına bakmaya başladı. Önünde gördüğü siyah ince kazağıda aldı ve hepsini yatağın üstüne koydu. Kerem onu belinden çekip öptükten sonra onun yaptığı gibi siyah kıyafetlerini aldı. Zeynep hepsini giyindikten sonra Kerem'in büyük gelen tişörtünü pantolonunun içine soktu ve deri ceketini giyinip siyah yüksek olmayan topuklu botlarını giydi. Kerem'e döndüğünde onun da kendisi gibi giyindiğini gördü. Siyah pantolon siyah ince kazak siyah deri ceket siyah botlar... Aynılardı eskiden olduğu gibi. Gidip aynanın karşısındaki kocasının beline sarıldı ve aynadan öyle baktı. "

_ Çok güzel oldu.

" Kerem'in de kendini sarması ile daha çok sokuldu ona. "

_ Hazırsan çıkalım güzelim.

_ Hazırım. Çıkalım.

"Evden çıkıp arabaya ilerlediklerinde Zeynep durdu. "

_ Araba?

"Kerem elinden tutarken kendine çekti ve ilerleyip kapısını açtı. "

_ Bin sen.

"Zeynep bir şey demeden bindi ve Kerem kapıyı kapatıp kendi tarafına geçti. Arabayı çalıştırırken Zeynep'in elini tuttu. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin