37.BÖLÜM

3.5K 143 10
                                    

_ Söz verdiğim gibi diğer bölümümüz de geldi! Umarım hoşunuza giden bir bölüm olur! Umarım seversiniz! Sizleri çok seviyorum !İyi okumalar! ♥♥♥♥♥♥♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》,》》》》》

" Kerem Zeynep'i eve bıraktıktan sonra sinirini çıkararak eve gider. Can'ın gitmeyip evde olduğunu bilsede eve girer girmez ikişer ikişer merdivenleri çıkıp spor aletlerinin bulunduğu odaya girer ve gömleğini yırtar gibi üzerinden çıkartıp attıktan sonra çıplak elleri ile vurmaya başlar kum torbasına. Her darbesi daha sert olurken aynı şekilde sesi de daha fazlalaşır. Can neden böyle yaptığını anladığı için yavaş yavaş yukarı çıkar ve kapıya yaslar omzunu. Kerem kendi kendine sinirle söylenmeye başlar her söylediği şey ile daha sert vururken."

_ Benim sevdiğim kadının elini nasıl öper lan o! Nasıl! Zeynep orada olmasaydı da ağzını burnunu kırsaydım! İt! İnadıma yapıyor! Gözümün içine baka baka inadıma yapıyor! Elimden kurtulamayacak haberi yok! Öldüreceğim o iti! Eğer bir daha yaparsa gerçekten döve döve öldürürüm o piçi!

_ Kerem tamam sakin ol biraz. Yeter bırak.

_ Bu kum torbası o olsaydı keşke! Piç! Sinirimi ancak böyle çıkarabiliyorum! Hayır çıkaramıyorum! Daha da öfkeleniyorum! Ben niye burada duruyorsam gidip şimdi Zeynep'in elini öpen ağzını kırıp eline vereyim!

" Kerem hiç durmadan vururken son kez vurur ve ayrılıp kapıya gelirken Can durur onu. "

_ Eğer şimdi gidersen ve o da bu durumu o itten öğrenirse kötü olur nedenini merak eder. Sakin ol şu defile geçtikten sonra tek çıkarsınız. Sinirini atarsın.

_ Elim kolum bağlı bekliyorum!

_ Şuanda buna mecbursun. Zeynep'i o herifin yanına tek gönderme sakın. Sakın Kerem. Yanında ol haberin olsun. Yoksa altından kalkamayacağımız kötü şeyler olur. Sakın tek bırakma sakın.

_ Şuanda bile yanında değilim ki lan! Ne demek tek bırakma!

_ Evde veya arkadaşlarının yanındayken birşey olmaz. Şirketteyken veya dışarıdayken yanlız kalmasın. O it senin Zeynep'i gerçekten sevdiğini gördü Kerem. Sen olamazsan bile bana haber ver veya arkadaşlarına. Mutlaka yanında birisi olsun.

_ Deli olacağım! Deli olacağım!

_ Sakın sinirine yenik düşme sakın. O da bunu istiyor çünkü.

_ Elimden çekeceği var onun! Zeynep'in yanına yaklaşsın varsa ölümlerden ölüm beğensin! Dokunursa varya diri diri gömerim onu! Elimden kurtulamaz Can duydun mu beni! Sende kurtaramazsın başkası da! Bulduğum yerde öldürürüm.

" Kerem'in evi inleten sesi her yerde yankı yaparken Can onu sakinleştirmeye çalışır. "

_ Tamam Kerem ama bu Selin işi bozabilir. Yani Demir eğer olan ilgisini öğrenirse hemen yanına çeker kızı. Selin şuan Demir ne derse ona inanacak durumda uzak tutmamız lazım. Selin ona aşık olduğunu sanıyor bunu gerçekten hissediyor mu bilemem ama Demir anlarda onu kafaya alırsa....

_ Sus Can sus! Sus! O iti daha fena hale getirmem için bunları söyleme bana!

_ Duymak istemesekte olan bu lan! Tek geceye bir saatine bakar kızı sarhoş edip yatağa atması! Bunun Selin olduğunu bile düşünümezken Zeynep'in...

" Kerem Can'a dönüp yakasından tuttuğu gibi duvara yaslar. Ateş çıkan gözlerini çevirir ona. Dişlerinin arasından zorla konuşur."
_ Sakın Can! Sakın ağzına bile alma! Sakın!

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin