ÖZEL BÖLÜM-1

3K 102 40
                                    

Heyy! Ben geldimm! Özel Bölüm getirdim sizlere! Ya nasıl özlemişim anlatamam. Özel bölümler gelecek demiştim yavaş yavaş atmaya başlıyorum fakat beklettiğim için özür dilerim. Ben çok özlemişim valla burada yazmayı. Zeynep'imi Kerem'imi... Yeni gelen minnoş bebişimizi... Onların içine olduğu bir bölüm getirdim sizlere umarım beğenirsiniz hepinizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın, dikkat edin...

Yeni başlamış olduğu 'Yeni Bir Hayat' adlı kitaba isteyen bakabilir profilimde var.

İyi okumalar birtanelerim♥》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem inanamayarak, mutlulukla, içindeki kocaman sevinç ile Zeynep'e sarılıp karnını okşuyordu. Elinin altında ikisinin parçası vardı. O çok istedikleri o çok bekledikleri parçaları vardı. Yüzündeki gülümseme büyürken her zamanki şefkatiyle okşamaya devam edip Zeynep'in boynunu öptü. "

_ Hâlâ inanamıyorum. Elimin altında, senin karnında bizim bebeğimiz var. İnanamıyorum.

" Elini kocasının elinin üstüne koyup yaşadığı mutluluğu bizzat paylaştı onunla. Öyle güzel bir histi ki içinde sevdiği adamın bir parçasını taşımak, onu hissetmek. "

_ Bende inanamıyorum. Kerem bu öyle güzel bir şey ki. Sende hissediyorsun. Senden bir parça var içimde. Onu hissetmek öyle güzel ki. Sen hep elin karnımda uyurdun hamile olmadığım halde ama şimdi bizim bebeğim var. Bu inanılmaz bir şey. İyi ki onu çok istemişiz.

_ İyi ki. O kadar tuhaf ki. Tuhaf ama çok farklı bir duygu. Seni tanıdım başka bir adam oldum, seninle evlendim bambaşka bir sorumluluk çöktü üstüme, ama baba olmak... Söyleyince bile değişik hissediyorum. Baba. Bizim bebeğimiz. Çok güzel bir şey bu. Tarifi olmayan bir şey. Anlatsam anlatamam... Ama ikinizi de çok seviyorum.

"Sesi sonlara doğru kısılmışken Zeynep başını ona çevirdi ve dolu gözleri ile karşılaştı. Elini hemen yanağına koyup okşadı ve uzanıp şefkatle öptü dudaklarını. Onu rahat görmek içinde diğer tarafa döndü ve yeniden öpüp gözlerine baktı. "

_ Bizde seni seviyoruz. Bana da çok tuhaf geliyor ama daha çok güzel. Sana baba diyecek bana anne. Kendimi o kadar şanslı hissediyorum ki anlatamam; ama sen anlarsın. Ben senin neler yaşadığını, neler hissettiğini çok iyi biliyorum sevgilim. Güzel gözlerinden görebiliyorum, kalbinden duyabiliyorum

"Deyip elini önce gözünün altında dolaştırdı daha sonra da kalbinin üzerine koyup okşadı. Kerem gülümserken önce dudaklarını daha sonra da boynunu öptü sıkı sıkı. "

_ Sen benim başıma gelen en güzel şeysin. Tabii bebeğim de öyle.

" Hemen kollarını boynuna sarıp öptü kocasını. Mutluluğun başka bir adı başka bir tarifi yoktu işte. Sevdiği adam yanında, sarılırken, ondan bir parça karnında... Daha ne olabilirdi ki. Daha önemli ne olabilirdi onların sağlığı iyiliği dışında. Birbirlerine sonuna kadar sahip çıkarlarken şimdi aralarına gelecek olan bebeklerini bekliyorlardı. Ona sahip çıkıp sahip olmayı dört gözle bekliyorlardı. Kerem'in öpücükleri arasında ona iyice sokuldu ve öptü. Kocasının kendisine dikkat ederek ayağa kalkıp elini tutması ile onunla birlikte kalktı ve sarılırken takip etmişti. Mutfağa geldiklerinde başını kaldırıp kocasına baktı. "

_ Acıktın mı aşkım ?

_ Çok acıktım. Hem bebeğimize iyi bakmamız lazım. Duydun doktoru; dikkat etmeliyiz, sağlıklı düzenli beslenmelisin.

" Onun bu düşünceli hali içini sıcacık yaparken yüzüne yayılan gülümseme ile uzanıp öptü yeniden ve sarıldı. "

_ Sen dünyanın en iyi babasısın.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin