8.BÖLÜM

4.6K 192 19
                                    

_ Canlarım internet ile ilgili bir sorun yaşadığım için bölüm yayınlayamadım kusura bakmayın.

İyi okumalar arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ve teşekkür ediyorum. Bugün iki bölüm gelecek birtanelerimm:) Hadi müziğü açıp başlayın. Sizleri çok seviyorum♥♡

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep kapıyı çarpıp odadan çıktıktan uzaklaşmadan Ahmet Bey'in odasının önünde bekler. Duvara sırtını yaslayıp ayaklarını çarpraz şekilde şekilde koyup birisini yere vurarak ritim tutar yavaşça. Salaktı işte yine salaklık yapmıştı sanki ona neydi. Sanane bırak kolu kanarsa kanasın seni ne ilgilendiriyor. Sanki kötü birşey söylemiştide bağırmıştı. İyiliğini istemişti oysaki. Karşıdan ayak sesi duyunca hemen sırtını duvardan çekip düzgünce Ahmet'in karşısında durur. "

_ Günaydın Ahmet Bey.

_ Günaydın Zeynep. Odanı hazırladılar hemen git hazırlan ve yanıma gel. Merdivenlerin karşısında ki oda. Çabuk çabuk toplantım var bugün odanda ki defterde daha önceki asistanım saatleri yapman gerekini herşeyi yazmış. Hemen çantanı bırak o defteri al ve odama gel.

_ T - tamam hemen gidip geliyorum.
" Zeynep Ahmet'in söylediklerini anlamaya çalışır ve hızlıca merdivenlerin karşısında odaya girer. İçeriye şöyle bir göz atıp masaya ilerler. Çantasını dolaba koyup masanın üzerindeki defteri ve kalemi alır içene bakarken odadan da çıkar ve hızlıca içinde Keremin odadan çıkmış olmasına dua ederek Ahmet'in odasına gelir kapıyı tıklatıp yavaşça içeri girer. Keremi görünce daha fazla bakmadan gözlerini çeker ondan ve Ahmet'e doğru yaklaşır. "

_ Geldin mi Zeynep. Saat kaçta başlıyormuş toplantı?

" Zeynep deftere bakıp Ahmet'e döner. "

_ Yaklaşık 20 dakika sonra başlıyor. Herşey ayarlanmış gelmek üzereler.

_ Tamam seninle işim yok ama sen şirketin son ay dökümanlarını hazırla toplantıdan çıktıktan sonra masamda istiyorum. Cansu Hanım dan alırsın dosyayı.

_ Peki. Ama ben Cansu Hanım'ı nerede bulabilirim?

_ Alt katta. Sor gösterirler.

_ Tamam ben çıkıyorum o zaman.

"Zeynep arkasını dönüp yavaşça odadna çıkar ve aşağıya iner. Cansu Hanım'ın odasını sorup bulur . Kapıyı çalıp içeri girer. Karşısında genç güzel sarışın bayanı bulur. "

_ Merhaba Cansu Hanım. Ben Zeynep Ahmet Bey'in asistanı olarak yeni başladım işe.

_ Öylemi. Memnun oldum Zeynep hayırlı olsun.

_ Teşekkür ederim. Ahmet Bey şirketin dökümanlarını hazırlamımı söyledi. Dosyalar sizdeymiş alabilir miyim?

_ Tabii hemen veriyorum.

" Cansu ayağa kalkıp dolaptan gerekli dosyayı alır ve Zeynep'e uzatır. Zeynep alıp gülümser. "

_ Teşekkür ederim kolay gelsin.

_ Rica ederim sana da kolay gelsin.

"Zeynep dosyanın üzerine defteri koyup kapıyı açar ve odadan çıkar. Tekrardan üst kata çıkıp odasına girer. Hemen dosyayı masanın üzerine koyup oturur. Nefes verip dosyayı açar. Dosyadaki bilgileri önce bilgisayara geçirir tek tek daha sonra dosyayı hazırlamaya çalışır ama yarım saat geçmişken uykusu gelmiştir, esneyip arkasına yaslanır. Daha sonra tekrar masaya eğilip devam eder. Ama uykulu hali hâlâ devam eder. Telefonunu ve kulaklığını çıkartıp kafasının dağılması için müzik açar bu hem daha çok uykusunun gelmesini ve kendini işe verememesini sağlar. Kulaklığı çıkartıp müziği kapatır tekrar esneyince kalkıp camını açar ve önünde derin bir nefes alıp yerine oturur. Bu daha iyi olmasını sağlar. Daha kısa sürede dosyayı tamamlar ve saatine bakar, toplantının bitmesine 20 dakika gibi bir süre kalmıştır. Zeynep kendini tutamayıp kolunu masaya uzatıp başını da kolunun üzerine koyar ve gelen uyku ile birlikte gözlerini kapatır. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin