17.BÖLÜM

4.1K 191 6
                                    

_ Yeni bölümümüze hoşgeldiniz :) Seveceğiniz bir bölüm olur umarım. Beklenilenler yavaş yavaş karşılanıyor diye düşünüyorum:) Her bölüm daha da heyecanlanarak yayınlıyorum yorumlarınızı çok merak ediyorum. Ve son olarak çok teşekkür ediyorum sizleri çok ama çok seviyorum iyi okumalarr:)♥♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep dudaklarının üzerindeki baskının etkisiyle öylece kalmışken sonunda hareket ederek ellerini Kerem'in göğsüne koyup ittirmeye çalışır. Hızlıca itip ayrıldığı an bu sefer Kerem yanağında ap ayrı bir baskı hisseder. Zeynep Kerem'e tokat atınca gözleri de dolmaya başlar. "

_ Ne yapıyorsun sen ya! Ne yapıyorsun!

" Sinirle kendini tutamayıp göğsüne vurmaya başlar. Kerem hâlâ öpüşmenin etkisindeyken ne yediği tokatı ne de göğsüne vurulan darbeleri hisseder. Hâlâ Zeynep'in dudaklarına bakıyordur. Kendine gelince Zeynep'in ellerini tutar yavaşça. Zeynep ise gözünden yaş gelerek çekmeye çalışır ellerini."

_ Bırak dokunma bana! Cenk'in yaptığından ne farkı kaldı bunun! Nasıl öpersin sen beni ya ! Bırak beni!

_ Sakin ol.

_ Ne sakin ol'u ya! Bırak beni! Bir daha da muhattap olma benimle!

" Zeynep ellerini ondan kurtarır kurtarmaz Kerem'in elindeki çantasını alır ve hemen önündeki taksiye biner. Sinirden gözlerinden yaş gelmeye başlar. Oysa arkadasında gülümseyen bir Kerem bırakmıştır. Kerem öpüşmenin etkisindeyken az önceki sinirli hali uçup havaya karışır. Neşeli şekilde biner arabasına ve aynı neşeli şekilde tutar evinin yolunu. "

"Zeynep eve girer girmez banyoya çıkar ve dudaklarını su ile kıyar. Başını kaldırıp aynaya baktığında dudaklarında Kerem'in dudaklarını hisseder. Sanki hiç ayırmamış hâlâ üzerindeymiş gibi hisseder. Elleri istemsizce dudaklarına gider. Bir süre öyle bekleyip olanları düşünür tekrar. Aklına başka erkeğin kendisini öpecek olduğundan dolayı kızdığı gelir. Kıskanmışmıydı yani. Kıskanıp o sinirle mi öpmüştü. Bir an aynaya dikkat edince gülümsediğini görür. Hızlıca yüzünün ifadesini değiştirip çıkar banyodan ve hızlıca sinirle yatağa girer. Sinirli olduğunu sanır aslında Zeynep. Çünkü içinde en ufak bir sinir bile yoktur. Tam tersine şaşkın bir seviç bir mutluluk vardır. Bunu kabul edemez. "

"Erkenden şirkete gidip işlerini halletmeye başlar. Hiç görmek istemiyordur Kerem'i. Tüm günü istediği ama bir yandanda istemediği şekilde sıkıcı ve kasvetli şekilde bitirir. Ahmet'in verdiği son işi de bitirince düne göre daha kötü yüzünün gelmediği şekilde döner odasına. Sabah yeniden şirkete gelince hızlıca yukarı çıkar odasına doğru yürürken karşıdan Kerem'in kendine doğru geldiğini görür. Hiç ona bakmadan odasına girip kapıyı kapatır. Gün boyu ikiside birbirleri ile konuşmasalarda aslında biran önce konuşmak için can atıyorlardır. Zeynep dalgınca koridorda yürürken kendini bir anda başka bir odada bulur. Biranda olan olaya şaşkınca bakarken yutkunur. Karşısında Kerem vardır. "

_ Ne yapıyorsunuz?! Çıkar mısınız?!
_ Hayır. Çıkmıyorum. O akşamdan sonra hiç konuşmadın benimle. Neden böyle yaptığını, neden bu kadar tepki verdiğini anlat.

" Zeynep çıkmak için hamle yapınca Kerem tarafından tutulur ve denesede yapamaz. Yutkunup konuşur. "

_ Neden bunda bir neden arıyorsunuz? Ben herkes ile öpüşen kızlardan değilim. Size sordum ya o kız kim diye; işte ben onun gibi değilim. Önüme geleni öpemem. Ama siz yapıyorsunuz. Bana da yaptığınız gibi durduk yere herkesi öpebiliyorsunuz. Nasıl rahat ediyorsunuz? ! Anlamıyorum.
" Kerem inanamaz şekilde dinler Zeynep'i. Gözlerinin içine bakıp yutkunup konuşur pişmanlıkla."

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin