29.BÖLÜM

3.7K 147 4
                                    

_ Merhaba arkadaşlar! Sizlere güzel bir hafta sonu için güzel olduğunu düşündüğüm bir bölüm getirdim! Bir kaç olay başlamak üzere hikayemizde. Diğer bölümlerde anlayacaksınız ne olduğunu. Hadi bakalım sizlere iyi okumalar. Yorumlarınızı bekliyorum sizleri çok seviyorum!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep'in yüzündeki gülümseme donup düşerken Kerem'e döner."

_ Ben yukarıya çıkıyorum Kerem Bey.

"Kerem bir şey diyemeden Zeynep yukarı çıkmaya başlar merdivenlerden. Nereden çıkmıştı yine bu kız? Niye gelmişti ki? Ne isyordu ki? Kerem ne diyecekti acaba? Zeynep oflayıp odasına çıkar ve kapıyı kapatıp oturur. Belki de düşünmemeliydi bunları. Kerem zaten istemeyecekti ki bunu. Hem söz vermişti böyle şeyler düşünmeyeceğini. Evet düşünmeyecekti. O sırada şirketin odadaki telefonu çalar. "

_ Efendim.

_ Zeynep odama gelir misin?

_ Geliyorum hemen Ahmet Bey.

"Zeynep derin bir nefes alıp kalkar. Aşağıda nr olduğuna dair içi içini yerken odasından çıkıp Ahmet'in odasına girer. "

_ Buyrun Ahmet.

_ Zeynep gel otur seninle önemli bir şey konuşmam lazım.

"Zeynep başını sallayıp merak ederek karşısına oturur ve bekler. Ahmet ellerini masanın üzerinde birleştirip Zeynep'e bakar gülümseme ile. "

_ Zeynep, Kerem ile yaptığınız hazırladığınız defile çok iyiydi. Herkes tarafından çok beğenildi. Çok da konuşuldu. Şimdi sana birisini soracağım; mutlaka tanıyorsundur; Demir Arslan. Duydun değil mi daha önce?

_ Tabii ki duydum yani bu işle biraz ilgili olan birisi hattâ herkes tanır onu. Çok önemli bir iş adamı.

_ Evet doğru çok önemli bir iş adamı. Bugün onunla görüştük, yaptığımız defilede o da vardı sen belki görmemişsindir. Sadece başını izleyip ayrılmak zorunda kaldı.

_ Hayır görmedim.

_ Tahmin etmiştim zaten. O da çok beğenmiş kıyafetleri, dekorları... Kimin tasarımı olduğunu sordu bende seni söyledim. Seni gördüğünü söyledi. Ve bir teklifte bulundu. Sana.

_ Bana mı ? Ne gibi?

_ Senin yeniden bir kreasyon yapmanı teklif etti. Bu sefer sadece bizim şirket için değil de hem onların hem bizim şirketimiz için.

_ Yani Ahmet Bey bu çok zor farklı birşey. Evet bir kere oldu yaptık güzel bir iş çıktı ama elimizde çizimler vardı, hazırdaydı. Şimdi hiç bir şey yok ortada.

_ Çizebilirsin Zeynep değil mi?

_ Ahmet Bey bakın şaunda bile oturur bir şeyler çizerim bir sürü elbise sererim önünüze ama hiç birisi birbiri ile alakalı olmaz. Hepsi farklı türlerde farklı şekillerde olur. Bunun adı bir kreasyon olmaz. Bunun için bir konsept belirlemek lazım ondan sonra çizmek lazım.

_ Tamam ben konuşurum zaman veririz sana. Sen başla bugün düşünmeye çizmeye. Yaparsın ben sana inanıyorum. Bak eğer bunu da yaparsak senin de bizim içinde çok iyi olur. Hem ben senin bu işte çok iyi olduğunu biliyorum ve devam etmen gerektiğini düşünüyorum. Lütfen Zeynep senin içinde bizim için de çok iyi olacak. Bu sefer daha büyük bir organizasyon olacak iki şirket birleşecek çünkü.

_ Bilmiyorum gerçekten kendime o kadar inancım var mı emin değilim.
_ Bunu tamam olarak algılıyorum Zeynep. Ama bir şey daha var.

_ Nedir ?

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin