44.BÖLÜM

2.6K 105 6
                                    

_ Merhabalar arkadaşlar! Sizlere böyle erken erken bölümleri getiriyorum umarım sizlerde seviniyorsunuzdur! Beğeniyorsunuzdur! Bölümleri daha önceden de dediğim gibi çok ama çok eğlenerek yazıyorum. Aklıma en ufak bir şey geldiğinde hemen yazıyorum. Demir olayı da çözüldü gördüğünüz gibi. Şimdi konuşmaları kaldı bir tek. Bu bölüm geçiş bölümüdür bu arada bunu atlamayın lütfen! Eğer isterseniz bugün iki bölüm atabilirim yazarsanız sevinirim! Neyse ben uzatmayayım. Sizleri çok seviyorum ! İyi okumalar!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem her yerde arayıp her yerden olumsuz sonuç alırken artık kendini kaybetmiştir. Evde bir o yana bir bu yana dolanıp çözüm aramaya çalışırken telefonunun sesi gelir kulaklarına. Birisi bir haber almıştır diye hemen mesajı açar okudukça gözleri büyür. Zeynep mesaj atmıştı! Yerini söylemişti! Unutmadan seni seviyorum bile yazmıştı! Heyecandan hemen herkese söyleyip çıkarlar evden. Sadece erkekler gelmiştir. Kerem arabayı hiç kullanmadığı kadar hızlı kullanıp ışıklara bile dikkat etmeden söylediği yere gider. Demir eline geçecekti ama herşeyden önce Zeynep'i alacaktı! Herşeyi anlatmıştı Demir biliyordu! Zeynep ne diyecekti ne yapacaktı onu bilmiyordu işte! Onu kaybedemezdi! Yaptığı çok büyük bir hataydı! Bedelini vicdanıyla ödemişti çok pişmandı! Ama bu duruma kadar gelmişlerdi! Herşeyden çok dediğini yapma yetişememe korkusu vardır. Hızlıca dediği yere gelirken herkesten önce hızlıca Kerem inip kapıya ilerler. Dışarıda ki adamlar onu görünce içeri girmeye çalışsada Mert ve Berk tüm sinirleri ile alıp vurmaya başlarlar. Kerem kapıyı attığı güçlü tekme sonucu açıp hızlıca içeri girer ama gördüğü manzara berbattır! Kanın beynine sıçradığını tüm sinirlerinin boşaldığını yüzünün kıpkırmızı olduğunu hisseder! Demir Zeynep'in üstündeydi ama Zeynep baygındı! Hemde yüzü yara bere kan içindeyken! Kerem içi paramparça olurken hızlıca gidip Demir'i sırtından tutup yere atar. Demir'in yere düşmesiyle üstüne çıkıp yumruklamaya başlar tüm gücü ile! Demir karşı çıkamaya çalışsada Kerem hiç bir şekilde izin vermeden vurmaya tüm gücü ile vurmaya devam eder. Demir'in ağzından burnundan yüzünün her yerinden kan gelmeye başlasada Kerem daha da hırslanarak vurmaya başlar. Depoyu inletirce daha sert vururken konuşur. "

_ Sana eğer Zeynep'e dokunursan seni öldürürüm dedim! Eğer saçının teline zarar gelirse öldürürüm seni dedim! Elimden çekeceğin var Arslan! Yaptıklarının aynısını asıl ben yaşatacağım sana! Duydun mu beni lan! Piç öldüreceğim seni! Seninle işim bitmedi it! Seninle işim bitmedi! Zeynep'e dokunduğun ellerini kıracağım! Acı çektire çektire öldüreceğim! Sen kimsin lan! Kimsin! Kimsin sen benim olana dokunmaya çalışıyorsun! Pişman oldum demedim mi lan sana! Demedim mi! Sani de kızı da düzeltmeye bir araya getirmeye çalışmadım mı it! Pişmanım dedim lan pişmanım! Ama sen herşeyi hak ediyorsun! Bekle lan beni bekle! Ölümün benim elimden olacak!

" Kerem hiç durmadan vururken Murat çoktan Zeynep'in yanına gitmiştir. Kerem'in aralıksız yumrukları arasında Demir bazen gülsede sonradan kendinden geçmeye başlamıştır. Can zorla Kerem'i üstünden alınca Kerem ayağa kalkar kalkmaz tekme atmaya başlar. "

_ Geleceğim lan! Geleceğim bekle!

" Kerem defalarca vurduktan sonra bırakıp hızlıca Zeynep'in yanına gider. Yüzünde oluşan izlerin yanı sıra yırtılan tişörtünden üstüne bakarken kaburga kısmının ve karın kısmının morardığını görür. Kerem daha sinir dolup kendi canı acırken çok özlediği sevgilisini Murat'ın kollarından alıp karşılıksız olsada sıkıca sarılır öperken. Kokusunu içine çekerken mecburen biraz ayrılıp elini yüzünde gezdirir. "

_ Güzelim, Zeynep. Ben geldim birtanem. Merak etme hiçbir şey olmayacak tamam mı? Hiçbir şey olmayacak.

"Kerem okşadığı yüzünü tekrar acıtmaktan korkarak öpüp kendi üzerindeki tişörtü çıkartıp Zeynep'e giydirir yavaşça karnına dikkat ederek. Dayanamayıp gözlerini kapatırken daha da sıkı sarılır ve defalarca öper. Hızlıca ama bir o kadar da nazikçe kucağına alıp kalkar ayağa. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin