50.BÖLÜM

3.6K 116 16
                                    

_ 50.BÖLÜM'E gelmişiz birtanelerim! Ne çabuk geçti bu kadar bölüm sizcede öyle değil mi? Daha nice 50 ler görürüz inşallah birlikte! Böyle devam ederiz! Umarım bu kadar bölümden sonra da hâlâ beğendirebiliyorumdur! İstediğiniz gibi oluyordur! Beklentiniz karşılanıyordur umarım! Böyle olmasını umarak hepinize yanımda olan destek veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim iyi ki varsınız! Sizleri çok ama çok seviyorum!

Daha fazla uzatmak istemiyorum. Sizlere çok ama çok güzel gün ve iyi okumalar dilerim! Tekrardan sizleri çok sevdiğimi unutmayın lütfen!
♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

"Yine çok güvende hissediyordu Zeynep. Kerem ile birlikte olmaya başladığından beri yine çok mutluydu. Yine onun yanında yine onun kollarında yine onun güveni, sıcaklığı, sevgisi, aşkı içindeydi. O olmadan sanki boşa yaşamıştı bunca zaman. Onu bulunca tamamlanıp kendisi olmuştu sanki. İki kişi değil de tek kişilerdi. İki vücutta tek kalp atıyordu. Bunu ilk kez hissediyordu ikiside. Aşktan öte bir duyguydu bu. Daha fazla çok daha fazla çok daha yoğun çok daha heyecanlı. Hiç bitmeyecek bir heyecan. Hiç bitmeyecek tükenmeyecek bir aşk bir tutku. Yaşadıkları hissettikleri en güzel en özel şey. İkisi ve aşkları. Kerem ilk kez birisini kendine ait hisseddip dediği hissettiği gibi ölesiye severken uğruna her şeyi yapabilirken; Zeynep ilk defa kendini birisine teslim etmiş, onun gibi uğruna her şeyi yaparken ölesiye severken aşık olmuştur. "

"Zeynep arkasını dönmüşken Kerem arkasından sımsıkı sarılıp yüzünü yumuşacık kıvırcık saçlarının arasına koymuştur. Zeynep Kerem'in kolları arasında uyusada bir süre sonra uyku arasında uyanmıştır. Kerem'in kolları arasında olsada ona doğru dönmüş sıkıca sarılmıştır. Kerem uyku arasında da olsa gülümseyerek sırt üstü yatar ve göğsüne uzanmasını sağlar. Sıkıca kendine çekip sarılır. Zeynep daha rahat ederken hemen başını göğsüne yerleştirip sıkıca sarılır. Kerem biraz ons doğru dönüp daha sıkı sarılır. Zeynep de aynı şekilde daha sıkı sarılırken Kerem nefesini göğsünde hisserken gülümsemesi büyür. İkiside uyku arasında gidip gelirken Kerem dayanamayıp alnını öper. Zeynep bunu hissetmeye uzun bir süre devam edince gülümsemeye başlar. Başını hiç kaldırmadan uykulu konuşur. "

_ Ben mi uyandırdım canım?

_ Iı uyandırmadın bebeğim, uyku arasındaydım.

" Zeynep gözleri açılmaya başlarken dudaklarını göğsüne bastırıp öper. Daha sıkı sarılırken elinin altındaki sırtını okşamaya başlar. Kerem tekrar başını öperken o da sırtını ve saçlarını okşamaya başlar. Zeynep Kerem'in ellerinin dakikalarca durmadığını hissedince tekrar göğsünü öpüp konuşur. "

_ Seninde mi uykun kaçtı?

_ Evet ama böyle de durabilirim. Hiç şikayetçi değilim.

_ Bende.

" Zeynep bir bacağını Kerem'in bacaklarının arasına yerleştirirken biraz yukarı çıkıp boynuna sarılır. Kerem üstte kalan bacağını onun bacağının üstüne koyarken daha çok sarılıp burnunu öper. Zeynep gözleri kapalı şekilde gülümserken Kerem yüzünün her yerini öpmeye devam eder. Zeynep olayın tadını çıkartırken uykusu daha çok açılsada gözlerini açmaz. Kerem'in öpücükleri bir anda kesilirken hemen gözlerini açar. "

_ Gözlerini aç ki o güzel gözlerini de daha çok görebileyim.

" Zeynep gecenin dışarıdan vuran ışığı ile sevdiği adamın parlayan gözlerine bakarken tekrar öpücükleri ile gülümsemeye başlar. Kerem hiç bıkmadan uzun süre Zeynep'i öperken bu onun çok hoşuna gider. Kendisi de aralık buldukça öper sevdiği adamı. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin