3.BÖLÜM

6.4K 242 23
                                    

_ Merhaba arkadaşlar hepinize. İyisinizdir umarım. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize:) İyi ki varsınız. Her bölüme şarkı koymaya çalışıyorum. Ne kadar alakalı bilmiyorum tabii ki. Ama en azından sevdiğim şarkıları koyuyorum umarım sizlerde seviyorsunuzdur. Herşey için çok teşekkür ederim sizlere♥♡
İyi Okumalar!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem'in Mert'in ve Zeynep'in oksijensiz kaldıklarında dolayı hâlâ oksijen takviyesi yapılmaya devam edilmiştir. Ama Zeynebin durumu onlara göre daha kötüdür. Onun kalp ritmide normal atmamaya başlamıştır. Bilinci tam açık değildir. Üç doktor aynı anda odalardan çıkıp karşısındaki kalabağın önüne gelirler. "

_ Siz ailelerisiniz sanırım.

_ Evet. Durumları nasıl? Ciddi bir şey yok değil mi?

_ Öncelikle söylememiz gerekenler var. Erkekler nefes alma sorunu yaşıyorlar çünkü içeride gereğinden fazla durmuşlar. Yani biraz daha kalsalarmış ciddi sorun çıkabilirmiş ama korkulan olmamış Allahtan ve çok kalmadan çıkarılmış. Anladığım kadarıyla bayan hastamız kimsenin yapamadığını yapıp büyük bir cesaretle ikisininde kurtarmış. Ama onları kurtardığı için kendi sağlık durumunu bozmuş. Yani söylemesi zor tabiki ama erkeklere göre durumu kötü. Dışarı çıkıp tekrar içeri girdiği için ciddi bir yanılgıya düşmüş vücudu. Malesef o da çok zor nefes alıyor ve yine çok üzgünüm henüz bilinci kapalı.

"Sevim biraz rahatlarken Demet tam tersine içine daha büyük bir yükün oturduğunu hisseder. Kendi başının döndüğünü hisseder Cihan da kızının durumunu merak ederek Demeti tutar. "

_ N- ne demek bilinci kapalı! O kadar kötü mü durumu?!

_ Malesef öyle Kerem Bey ve Mert Beyi iki saat içinde normal odaya alabiliriz ama Zeynep Hanım müşade altında kalacak. En azından bilinci yerine gelene kadar.

_ Demet gel biz oturalım. Beklemekten başka yapacak bir şey yok duydun doktor Beyi.

" Sevim Demetin kolundan tutup oturur. Ahmet de Cihana yardımcı olur. Herkes yoğun bakımın önünde bir sağa bir sola merak içinde korku içinde gidip gelirler. Doktorun dediği uzun süre sonra tekrar içeriden çıkar. Hepsi ayağa kalkıp yanına gelirler. "

_ Nasıl durumları ?

_ Kerem Bey ve Mert Beyin tedavisine normal odada devam edeceğiz ama Zeynep Hanım için Üiüzgüm ki böyle birşey söyleyemiyorum. O tam tersi yoğun bakımda müşade altında kalmak zorunda. Ciğerlerinin dumandan ne kadar etkilendiğine ve kandaki monoksit değerine bakmamız gerek.

_ Ne demek yoğun bakımda kalacak bu kadar kötü mü durumu!

"Murat'ın ani seslenmesi sinirlendiğinin büyük göstergesiydi"

_ Henüz birşey diyemiyorum malesef. Kerem Bey ve Mert Beyi odalarına alıyoruz çok yormadan çol konuşturmadan görebilirsiniz.

_ Zeynep Zeynebi de görebilir miyiz?

_ Malesef beyefendi. Müşade altında olduğu için göremezsiniz.

"Doktor gerekenleri söyleyip giderken oradakilerin bir yarılarını hafif sevindirirken bir yarılarını tuzla buz etmiştir. Kerem ve Mert normal odaya alınınca Muratlar Mertin yanına girer. Kenarda bulunan alet ve ağzında yeşil oksijen maskesi vardır. Yavaş yavaş kendine gelirken arkadaşlarını görür bulanık şekilde. Bir demek isterken zor da olsa öksürmeye başlar. "

_ Mert sakin ol konuşma yorma kendini.

_ Mert iyisin değil mi oğlum? Çok korkuttun bizi.

" Mert elini zorlukla kaldırıp maskeyi biraz uzaklaştırır. Öksüre öksüre konuşur. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin