2.BÖLÜM

7K 223 24
                                    

_ Erken gelen bir bölüm ile merhaba :) Güzel bir haftaya başlamanız için sizlere güzel bulacağınızı düşündüğüm bir bölüm getirdim. Yazarken o kadar eğleniyorum ki anlatamam. İçimden gelenleri yazıyorum bazen beğenmeyip siliyorum ama bir gece oturup 2 bölüm yazdığımı bilirim:) Herşey için çok teşekkür ederim :)
İyi okumalar!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep tüm gücü ile tüm cesareti ile tüm kişileri ve tüm sesleri ardında bırakıp alevlerin arasına girer. Girer girmez arkasına yanan bir odun parçasının düşmesi bir olur. İleri doğru ateşlere dikkat edip kolunu içeride de yaptığı gibi ağzına ve burnuna koyarak önünü görmeye çalışır."

"Ateşin daha çok yayılması ile yüzüne gelen dumanlardan dolayı öksürmeye başlar. Ciğerlerine oksijen yerine ateşin dumanları dolunca başı dönmeye gözleri daha da bulanıklaşmaya başlar. Dikkat etmeye çalışarak ilerler. Bulanık gözleri ile karşıda görür Mert'i. Yapacaktı! İşe yarayıp bu yerden kurtaracaktı onu! Yüreğindeki acıya birde ayağının ağrısı eklenir. Ayağındaki topuklularla acele etmeye çalışırak yanına doğru ilerler. Mert ateşin altında bayılmış şekilde yatıyordur. Zeynep elini bir anda ağzından çekip yere eğilir. Dişlerini sıkarak Mert'in ağır vücuduna rağmen omuzlarından tutup kaldırmaya çalışır. Mert baygın olduğu için ona hiç yardım edemez. Zeynep yaklaşıp nefes düzenine bakar. Nefes aldığını ama zor aldığını görür. Gücü yetmesede onu zar zor kaldırıp onun elini kendi omzuna koyup sıkıca beline sarılır. Zar zor ilerleterek, dişlerini daha çok sıkarak onu da kendini de ateşten korumaya çalışarak ilerler"

_ H-hadi Mert. H-hadi biraz yardım et çıkalım nefes al. Hadi!

" Zeynep zor da olsa kapıya kadar onun gibi zor nefes alarak gelir. Tam dışarı çıkmadan az sesi ile seslenir."

_ Murat! Yardım et! Berk!

" Murat Berk Emre Zeynebin içeri girmesiyle girmek isteselerde kimse izin vermez. Deli olacak durumdalarken Zeynebin sesini duyarlar. Yoğun ateş olan kapıya baktıklarında Zeynebin ve ondan daha büyük bir beden gölgesi görürler. Kapıya doğru ilerlerken onlar fark etmesede yanlarında tanımadığı bir adam gelir. Zeynep bir adım daha atıp nefes alınca Mert'i taşıyacak gücü bulamaz onu Murat'a doğru bırakır. Murat hemen orada bekleyen ambulansın sedyesine yatırır. Bulunan sağlık görevlisi ona hızlıca müdahale ederken Zeynep kulaklarının artık duymadığı hâlde tanımadığı bir ses duyar"

_ Kerem! Kerem de içeride! Bina tamamen yanmak üzere birisi yardım etsin ne olur!

" Zeynep uğultu şeklinde tam duymasada algıladığı bu sert yardım isteyen çaresiz erkek sesini alevlere dalmadan duyduğunu da hatırlar. Belliydi o kişininde sevdiği kişi içerideydi. Kendi sevdiği kişi içerideyken nasıl canı acıdıysa onunda kahrolduğu sesinden bellidir. Kendine güvenir! En azından birisini daha kurtaracaktı! Zeynep hızla arkasını dönüp kollarıyla artık her yere hakim olan ateşten korunmaya çalışarak geldiği yoldan daha çok kötü durumda ilerler. Kulakları artık duymuyordur, içinde çan çalıyor gibidir. Dumandan nefes alması güçleşir. Bayılacak durumda hisseder kendini ama tutar ayakta durmayı zor da olsa başarır. İçeriyi alevlerden göremesede etrafa iyice bakar. Bir kişinin büyük localarda koltuğun üzerinde uzandığını görür. Oraya doğru büyük gayret göstererek hızlıca zorla gitmeye çalışır ve hedefe ulaşır. Kolunu son kez burnuna ve ağızına bastırıp o alanda alabildiği son nefesini alıp ağzından ve burnundan çeker.

"Dengesini kaybetmemeye çalışarak yavaşça eğilir. Yüzüne baktığında dumandan hiç bir şekilde tanıyamaz kim olduğunu. Yavaşça eğilip kulağını dudaklarına doğru getirir ama çok zor nefes aldığını hisseder. Boylu boyunca habersiz uzanan tanımadığı kişinin nefes almak için ağzı açılmıştır. Zeynep eliyle yavaşça dudaklarını kapatır. Gücünü ona verip bir elini omzuna bir elini göğsüne koyup ağır bedenini dişlerini daha çok sıkarak kaldırır. Çocuğun kafası göğsüne doğru gelir. Zeynep bir eliyle sırtından tutarken bir elini ağzına koyup öksürür ve nefes alır. Kendini hazır hissedince elini tekrardan çekip dönen başını es geçmeye çalışır. Bir elini kolunun altından geçirip destek verdikten sonra omzundaki elini de diğer kolunun altına geçirir."

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin