59.BÖLÜM

2.6K 111 28
                                    

_ Güzel bir haftasonundan herkese merhaba:) Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Sizlere yeni bir bölüm getirdim. Bana düşüncelerinizi yorum olarak yazarsanız çok sevinirim. Sizleri çok seviyorum♡ İyi okumalar ♡

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep gözleri hâlâ dergide takılı kalırken yutkunup başını kaldırıp yüzü gülen Selin'e baktı. Yüzü mutlu olduğuna göre bir şey söylememişti Aras. Derin bir nefes alırken tekrar önündeki dergiye döndü ama Kerem'in sesi ile bu sefer ona döndü. "

_ Abi mi? Selin'in abisi mi var güzelim?

_ Evet canım abisi var. Adı Aras. Doktor, yurt dışındaydı.

_ Öyle mi? Bilmiyordum.

" Zeynep gülümseyip önüne döndü hemen. Selin bir süre konuştuktan sonra kapatıp aynı neşe ile onlara döndü. "

_ Abim dönmüş bu sabah. Çok mutlu oldum ben hemen yanına gidiyorum çok özledim çünkü, uzun zamandır göremedim biliyorsunuz.

_ Bizde geliyoruz Selin biz de çok özledik uzun zaman oldu Aras Bey'i görmeyeli bakalım neler yapmış.

_ Zeynep canım sen dinlen. Abim burdadır sanırım bir süre. Ben ona da söylerim yarın görüşürsünüz.

_ İyi olur valla Selin. Sen selamımı söyle, çok öpüyorum onu.

_ Olur söylerim. Sende dikkat et kendine.

" Selin hemen çantasını alıp heyecanla ve mutlulukla gelip Zeynep'i öptü. İyi ve Kerem'in yanında olduğunu bildiği için rahatlıkla çıktı evden. Diğerleri de aynı şekilde iyi olduğunu bildiklerinden aynı şekilde öpüp çıktılar Selin'in peşinden. Zeynep'in yine aklına gelmişti işte. Yine bir anda olsa unuttuğu olayı hatırlamıştı. En çok Kerem'e ihtiyacı vardı. Onun sevgisine, sarılmasına, varlığına. Dergiyi uzun süre inceledikten sonra dizlerinin üzerine koyup başını da Kerem'in göğüsğne yasladı. İşte herşeyi unuttuğu mutlu olduğu yerdeydi. Sımsıkı sarılırken başını daha çok bastırdı göğsüne. "

_ Çok güzel olmuş, tahmin ettiğimden daha güzel hemde.

_ Bende çok beğendim birtanem. Hep saklayacağım. Hattâ benim sana bir süprizim var. Süprizi yapabilmek için yanlız kalmamızı bekledim.

" Zeynep'in yüzü gülmeye başlarken başını kaldırıp baktı gözlerine. "

_ Ne süprizi? Ne yaptın?

_ Gel benimle, bakalım beğenecek misin ?

" Kerem mutlulukla Zeynep'in elini tutup kaldırdı oturduğu yerden. Zeynep'in sesini çıkarmayan meraklı bakışları arasında merdivenlerden çıkartıp odalarının kapısına kadar getirdi. Durup Zeynep'e döndü ve elindeki elini öpüp güzel gözlerine baktı. "

_ Gözlerini kapat bebeğim.

_ Peki.

" Zeynep merakla hâlâ gülümserken gözlerini kapattı ve Kerem'in yönlendirmelerine uydu. Odadının kapısının açılma sesi ile birlikte dudaklarında muhteşem bir öpücük hissetti. Gülümsemesi daha da büyürken açmadı gözlerini ve odanın içine girdiklerini hissetti. Kerem elini bırakmıştı. Tam yüzü düşecekken ve gözlerini açacakken bellinde onun güçlü kollarını hissedince rahatladı. Kerem boynunu ensesini öpmeye başlayınca gülümseyerek bekledi. "

_ Öpmen bittiyse artık açabilir miyim gözlerimi? Çok merak ediyorum. Gözlerimi açtıktan sonra da öpmeye devam edebilirsin.

_ Peki, açabilirsin o zaman.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin