68.BÖLÜM

2.6K 94 23
                                    

Herkese yine mükemmel geçmesini dilediğim bir hafta sonundan merhabalar. Zeynep'imizin ve Kerem'imizin mutlu anlarına tanık olacaksınız bu bölüm♥ Bölümü multi media daki şarkı ile okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum çünkü göreceksiniz yazdığım bir yerle ilgili♥ O güzel yüreğinizdeki yorumları bekliyorum ♥ Sizleri çok seviyorum.
♥♥♥
İyi okumalar.

》》》》》》》》》》》》》》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Zeynep sabahın erken saatinde Kerem'in kendisini dün söylediğinden sonra bir yere götüreceğindeb dolayı kalktı. Öğlen görürse ne olurdu ki? Biraz daha uyusalardı. Kerem yataktan bile zorla kaldırmaya çalışıyordu Zeynep'i ama Zeynep tam tersine uyumak istiyordu. Kerem ellerinden çekerken o gözlerini bile açamamıştı henüz. "

_ Sabah sabah gitmeyelim bir yere. Öğlen gidelim şimdi uyuyalım lütfen.

_ Hadi bakalım uyuyan meleğim kalk artık. Ordada uyursun.

_ Tamam sen git üstünü giyin bende kalkarım o sırada.

_ Ben üstümü giyindim bebeğim.

_ O zaman elini yüzünü yıka.

_ Onu da kalktığımda yaptım.

_ O zaman şu hep yaptığın beni öperek uyandırma varya onunla zaman kaybet.

_ Onu en başta denedim ama sen tabi ki uyanmak yerine daha çok uykuya tutundun. Hadi birtanem hadi güzelim bak çok güzel bir yere gideceğiz.

" Zeynep onun kendini çekiştirmesi üzerine zorla açtı gözlerini ve kendini bırakıp kaldırmasına izin verdi. "

_ Nereye gideceğiz ? Ben evde kalırız sanıyordum.

" Kerem onu kollarının arasına alırken banyoya ilerledi. "

_ Hadi bakalım elini yüzünü yıka sonra üstünü giyin aşağıda bekliyorum seni. Eğer hemen gelmezsen ve ben gelip seni yatakta bulursam o şekilde götürürüm.

"Kerem onu bir nevi tehdit ettikten sonra çıktı odadan ve Zeynep'i yanlız bıraktı. Zeynep'in de o çıktıktan sonra elini yüzünü yıkayıp üzerini giyinip aşağıya indi. Kerem ile merdivenlerin başında karşılaştığında birlikte masaya geçtiler. Kısa bir kahvaltının ardından evden çıktılar. Arabaya binince Zeynep yeniden sordu. "

_ Nereye gidiyoruz sevgilim söylemedin.

_ Koskoca gün sadece bizim. Sana dediğim gibi otelde yanıma geldiğin günü hiç unutmuyorum. Gerçi her şey saniye saniye aklımda ama... Aynı otele gideceğiz. O odaya zaten sadece ben gidiyordum. O günden sonra da başkasının girmesi imkansız.

_ Gerçekten yaptın mı böyle bir şeyi?

_ Tabi kii. Kimse girmedi oraya. Sadece bana söylendikten sonra temizlik için girildi.

" Zeynep bu dediğini şaşırarak dinledi çünkü böyle bir şey beklemiyordu. Mutluluğu git gide katlanıyordu onun sayesinde. Elini yanağına koyup okşadı yüzündeki gülümseme ile. "

_ Sen ne kadar düşenceli bir adamsın. Ben çok şanslıyım.

_ Asıl şanslı olan benim. Senin gibi birine sahip olduğum için benimle olduğun için ben çok şanslıyım.

" Kerem de ona dönmüşken Zeynep uzanıp öptü. Kerem'in elini bir an bile bırakmadı yol boyunca. Otele geldiklerinde içinde ap ayrı bir duygu ortaya çıktı. Heyecanı mutluluğu her şeyin önüne geçiyordu. İçeri girdiklerinde Kerem o gün ki gibi anahtarı aldı ve yukarı çıktılar. Zeynep elini sımsıkı tutarken içindeki heyecanı bastıramıyordu. Koskoca bir gün sadece ikisinindi. Belki uzun bir zaman içindi ama onlarındı. Odaya çıktıklarında o gün Zeynep'in birbir aklındaydı. Kerem kapıyı açtıktan sonra ayakları bir anda yerden kesilmişti nefesi gibi. Gülerken sarıldı sevdiği adama. Odanın ortasına geldiklerinde yeniden yere bastı ayakları. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin