64.BÖLÜM

2.5K 107 13
                                    

_ Merhabalar arkadaşlar. Güzel bir hafta sonu olsun hepimize. Çok güzel geçirirsiniz umarım. Sizleri çok seviyorum. İyi okumalar.

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》
♥♥♥♡♡
"İKİ GÜN SONRA"

Bir dakika bile elini bırakmadığı sevdiği kadını kendisine iyice yaslayıp sıkıca öptü. Öğrendiği şeyler kendisini boğmuştu. Nefessiz, çaresiz bırakmıştı. Hissettiği şeyin tarifi yoktu. Anlatamazdı istesede. Ama diline almadı hiç tıpkı Zeynep gibi. Sevdiği kadın doktorun çocuk kokunusunu söyledikten sonra kederlendiğini görmüştü içi acırken. Hiç bir şey üzmemişti onu ama bu konu derinden etkilemişti. İhtimalini bile düşünemezken gerek olması ihtimali delirtiyordu onu. Önemli olan Zeynep di. Önceliği Zeynep di. O da üzülüyordu ama kesin bile değildi.

Sımsıkı sarıp öptükten sonra kulağına doğru onu rahatlatan sesi ile konuştu.

_ Seni çok seviyorum.

Sevdiği kadının da başını biraz kaldırıp boynuna koyması ile onun gibi kapattı gözlerini. Aynı tondaki sesi işitti.

_ Seni çok seviyorum.

Dudaklarını şakağına bastırırken elini yanağına götürüp okşadı.

_ İyisin değil mi ? Kendini iyi hissediyorsun.

_ Sen yanımdasın ya çok iyi hissediyorum. Zaten sen böyle yanımdayken bana sarılıp öperken aksi mümkün değil.

_ O zaman kendini hep çok iyi hissedeceksin demektir bu. Çünkü ben hep sana sarılıp seni hep öpeceğim hep senin yanında olacağım.

Zeynep başını boynuna biraz daha çevirip yerleştirdi dudaklarını. Kokusu içine işlerken arabanın durması ile başını kaldırıp baktı derin derin bakan yeşillere.

_ Biliyorum. Hiç şüphem yok bundan. Ben senin için iğleşeceğim. Bizim için. Seni bırakamam ben. Ne olursa olsun bırakamam.

Yüzü sevdiği adamın elleri arasına girerken kapattı dolan gözlerini. Dudaklarındaki öpücüğe hemen karşılık verdi.

_ Sen benim için bizim için hepimiz için iyileşeceksin. Sen istesende beni bırakamazsın. Böyle bir seçeneğin yok. Tıpkı iyileşmek zorunda olduğun gibi. Bugün bu ilk adımı atacağız. İlk gün bugün. Ne kadar sürerse sürsün. Bir gün bitecek. Tamamen. Ve sana söz veriyorum bittiği zamandan bir ay sonra bizim çocuğumuz olacak.

Zeynep gözlerine gülümseyerek baktı. Onun da son cümlesi ile gülümsediğini görünce uzanıp öptü.
Hiç uzaklaşmadan yeniden öptü ve gözlerine baktı.

_ Sen sözünde durursun. Bana ne dediysen yaptın. Ben de söz veriyorum sevgilim söz veriyorum bizim için, çocuklarımız için iyileşeceğim.

Sevdiği adam tarafından çekilip sarılması ile daha sıkı sarılıp karşılık verdi. Arabadan inince yanlarından hiç ayrılmayan hastaneye de gelmek isteyen arkadaşları ve aileleri ile girdiler hastaneye. İlk gün olduğu için hepsi gelmek yanlarında kalmak istemişlerdi. Zeynep hepsinin böyle yanında olmak istemesine daha çok sevinirken hemen kabul etti. Aras'ın odasına çıktıklarında yanlız olmadığını yanında Özgür'ün de olduğunu gördüler. Zeynep Selin gibi gidip Özgür ve Aras ile görüştü.
_ Hoşgeldiniz demek çok saçma olacak buraya nasıl hoş gelinirki zaten. Ama yine de doğru verilmiş bir karar sonunda hoşgeldiniz. Siz de Zeynep'i yanlız bırakmamışsınız gelmişsiniz. İyi yapmışsınız valla, bende geldim göreyim diye.

_ İyi yapmışsınız. Sizde yanımda oldunuz destek verdiniz bana. Sizi de yanımda görmek moralimi daha da yerine getirdi.

_ Zaten çok iyi gördüm seni. Gülüyorsun. Böyle devam et. Konuşacağız ama bu süreçte stresten sinirden kötü olan herşeyden uzak duracaksın.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin