40.BÖLÜM

3.2K 127 5
                                    

_ Eveeettt 40.BÖLÜM'e girmiş bulunmaktayız! Daha nice nice 40lar beklesin bizi!  Demir olayı bir yerden sonra çözülecek sizlerde göreceksiniz! Bugün de yapıtı yapacağını! Neyse sizi bölüme alayım o zaman! Sizleri çok seviyorum sakın unutmayın!  İyi okumalar!
♥♥♥♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

"İki hafta boyunca Kerem Zeynep'in de Selin'in de Demir ile görüşmesine bir şekilde engel olmuş ve uzak tutmayı başarmıştır. Zeynep'in yanından hiç ayrılmamış yanlız bırakmıştır. Sinirden deli olup Demir'in yanına gidip onu öldürene kadar dövmek istesede Zeynep'i yanlız bırakamaz. Birlikte olduklarını Zeynep'in ailesine de söylediklerinde onlarda bu duruma sevinip tebrik ederler. Hepsi Kerem'i bildiği için içleri rahattır.  Defilenin olduğu gün gelip çatınca gicedekleri saate göre hazırlanmıştır. Zeynep de onda kalınca hazırlanıp yanına gelir Kerem'in. Gömleğini ve ceketini düzeltip öper. Kerem de gülümseyip belinden sıkıca tutup kendine çeker biraz daha ve alnından öper. "

_ Çok güzel olmuşsun güzelim. Gözlerimi senden alamıyorum o kadar çok yakışmış ki.

_ Sen beğendiysen diğerlerinin ne düşündüğü hiç umrumda değil.  Sen de çok yakışıklı olmuşsun bende gözlerimi senden alamıyorum.

_ Eğer seninle burada böyle daha fazla baş başa kalırsam çıkamayacağımızı geç kalacağımızı düşünüyorum o yüzden biran önce çıkalım. 

_ Çıkalım geç kalmak istemiyorum.

_ Seni böyle kimsenin görmesini istemiyorum aslında çok fazla güzelsin.

_ Kimse için değil senin için.

_ Evet bunu bilmek inanılmaz bir şey. 

_ Hadi çıkalım artık. Daha orada da hazırlanmam lazım.

"Kerem belindeki elini Zeynep'in eline indirerek tutar ve öper. Zeynep gülümseyerek ona bakarken birlikte aşağıya inerler ve yola çıkarlar. "

_ Kerem gazeteciler de olur değil mi şimdi?

_ Hiç kaçırırlar mı böyle bir geceyi güzelim malesef onlarda olurlar. Bizden bir açıklama beklerler.

_ Onları ne ilgilendiriyor bizim özel hayatımız.

_ Öyle ama işte söyleyecek bir şey yok. Biz ne dersek diyelim ne kadar kaçarsak kaçalım daha çok peşimize düşerler en iyisi onlar öğrenip bizi rahatsız etmeden biz kısa olsa bir açıklama yaparız.

_ Hiç istemezdim ama haklısın. En iyisi kısa yoldan kurtulmak.

" Zeynep bu işe pek sevinmese de dediği çok doğruydu eğer kaçarlarsa daha çok peşlerinde koşacaklardı. En iyisi tek seferde söylemek ve önünü kesmekti. Defilenin yapılacağı yere gelince arabadan inip içeri girerler. Herkes gelmiş birşeyler içmeye başlamıştır bile. Muhabirler Kerem'i ve Zeynep'i yan yana görür görmez herkesi bırakıp onlara dönerler. Kerem bu sefer es geçmeden yürüyüp gitmeden olduğu yerde durur. Muhabirler buna oldukça şaşırsada bu fırsatı kaçırmamak için kameraları mikrofon ve ses kayıt cihazlarını onlara doğru uzatırlar. Herkes bir anda bir sürü soru sorarken Kerem konuşur ilk defa sakin bir şekilde. "

_ Arkadaşlar tek tek sorun sorularınızı böyle yaparsanız cevaplayamayız az zamanımız var biliyorsunuz.

" Tüm muhabirler şok olsalarda sormaya başlarlar. "

_ Zeynep Hanımla ilişkiniz doğru değil mi Kerem Bey?

"Kerem Zeynep'in elini bırakıp belini sarıp kendine çekerken gülümseyerek cevaplar. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin