1.BÖLÜM

12.8K 265 27
                                    

_ Öncelikle herkese yeni bir hikaye ile merhaba:) Ben hikayeyi çok severek yazıyorum aynı şekilde Simsiyah'ı da. Umarım sizlere de sevdirebilirim. Umarım hoşunuza gider beğenirsiniz okumak istersiniz. Beni burada da yanlız bırakmayacağınızı biliyorum ve bunun için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sizler benim için çok önemlisiniz çok kıymetlisiniz. Sevildiğinizi unutmayın lütfen. Neyse daha fazla uzatmadan sizleri ilk bölümümüzle baş başa bırakıyorum. İyi kötü içinizden geçen yorumları bekliyorum. Çok heyecanlıyım hee bölümü daha çok merak ederek daha çok heyecanlanarak yazıyorum. Dediğim gibi daha fazla uzatmak istemiyorum:) Müziğimize açalım:)
İyi okumalar! Sizleri çok seviyorum♥♡

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》


" Zeynep gece dışarı çıkmak için hazırlanmaya başlamıştı. Hızlıca banyoya girip ılık bir duş alır. Kendine geldikten sonra vücuduna havluyu sarıp odasına geçer. Havlu üzerindeyken, eline aldığı havlu ile de saçlarını kurutmaya çalışır. Bu şekilde yürüyerek dolabının önüne geçip daha önceden seçtiği siyah pantolon, siyah ama ufak beyaz yazıları olan göğsünün altında biten bol tişörtünü de giyip içinede siyah sütyenini giyip daha iyi gözükmesini sağlar. Sihah bantlı topuklu ayakkabılarını da ayaklarına giyip saçlarına geçer. Hızlıca kurutup kıvırcık saçlarını ortaya çıkartıp şekillendirip makyaj masasına oturur. Eliyle saçlarını geriye atıp önündekilere bakmaya başlar.

_ Gerekli makyajı yapıp koyu tonda bir göz makyajı yapıp uygun renkte ruj bakar. Eli önce pastel tonlarda bir ruja gitsede hemen yanındaki koyu kırmızı renk ruj dikkatini çeker. Elinin üzerinde olan rujdan elini çekip koyu kırmızı ruju alır. Kapağını açıp düzgün şekilde sürüp kendine bakar ve yakıştığını görür. Kalkıp siyah portföy çantasını alıp aynadan kendine son kez bakmıştır.. Tekrardan onaylayıp odasının kapısını açıp merdivenlerden aşağıya iner elinde telefonu ile uğraşırken.

_ Kızım kaç kere söyledim sana şu telefonla oynarken merdivenlerden inme diye.

"Zeynep aşağıya inerken babasının sesi ile başını kaldırıp ona bakar. Merdivenleri bitirip yanına gelir ve yanağını öper. "

_ Ben çıkıyorum, bizimkilerle takılacağız biraz.

_ Tamam gidin ama telefonun açık olsun. Paran var mı?

_ Var babacığım en azından taksiyle oraya gidip dönecek kadar.

_ Beni ilgilendirmez Zeynep. Kredi kartından yaptığın harcamanın haddi hesabı yoktu. Cezalısın. Bir kaç gün elindeki para ile idare edeceksin.

_ Çocuk muyum baba ben ya. Ayrıca yanımda nakit olmadığı için o kadar harcama yaptım. Hem bu sorun değil ki. Sorun mu ?

_ Sorun olan şey harcadığın para değil zaten kızım ama anlaman lazım elindekini neye göre harcayacağını.

_ Off peki öyle olsun. Arabamı ver bari gidip geldikten sonra anahtarı ben teslim edeceğim sana.

_ Hayır araba falan yok. Taksiyi çağırdım sana gider gelirsin artık ne kadar paran varsa.

_ Taksi çağırdın öyle mi? Çok büyük iyilik yapmışsın babacığım. Neyse çıkıyorum ben anneme söylersin bir de ona anlatamam şimdi.

_ Tamam hadi dikkat et. Haber ver mutlaka. Bir de biliyorsun çok içki içmek yok.

_ Tamam görüşürüz.

" Zeynep babasını bir kez daha öpüp evin kapısına gider ve açıp dışarı çıkar. Karşısında arabası durmasına ragmen o yanında ki taksiye biner. Yeri söyler ve gidene kadar barda onu bekleyen arkadaşlarıyla mesajlaşır. Gelince parasını biraz daha azaltarak öder ve iner. İçeri deki yüksek ses dışarıdan da çok net bir şekilde duyulmaktadır. Zeynep kapıdaki güvenliklere gülümser ve yüksek sesli arada karanlık arada aydınlık olan yüksek ışıklı ortama girer. Genelde geldikleri aynı yere doğru insanların arasından ilerler. Ve tahmin ettiği gibi hep durdukları yerdedirler. Tek fark; onun da birbirlerini fark etmediği birinin, birilerinin yakınında. Zeynep yüksek müziğin ritmine hafif uyarak onların yanına gelir. Tüm arkadaşlarına güler yüz ile tek tek sarılır çantasını masaya koyar ve onların duyabileceği şekilde konuşur."

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin