86.BÖLÜM

2.2K 93 11
                                    

Öncelikle herkese merhabalar. Nasılsın bugün? İyisiniz değil mi? Öyle olmasını çok isterim. Mutlu olmanızı çok isterim. Ben sizin sayenizde öok mutluyum. Belki 86 bölümlük bir hikaye için az gelebilir ama yazmaya devam et yerine tıkladığımda okunma oranının 110 Bin'e vurduğunu gördüm! Aman Allahım! İsterse 1000 bölümlük bir hikaye olsun 110 Bin okuyucu! 5 Bin küsür oy! 1 Buçuk küsür Yorum! Nasıl mutlu oldum anlatamam! Dediğim gibi belki bunca bölümlük bir hikaye için sizlere az gelecek ama benim için müthiş bir şey♥ Öyle iyi öyle müthiş hissettim ki anlatamam. Burda bir kişi bile okusa bir kişi yorum yapsa bile böyle hisserdim. Ama bu bambaşka bir heyecanmış.
Sizlere bu yüzden bir kez daha çok ama çok Teşekkür Ediyorum; yanımda olduğunuz için, hikayemizi okuduğunuz için... Ben anlatamıyorum sevincimi ama siz anladınız beni biliyorum♥ Sizleri çok çok çok seviyorum. Zeynep'in Kerem'i, Kerem'in Zeynep'i bırakmayacağı gibi bende sizleri bırakmam. Herşey için çok teşekkür ederim. Sizleri çok seviyorum. İyi ki herşey için. İyi ki sizleri tanımışım. ♥
Bölümümüze alalım sizleri♥ sizleri çok seviyorum ♡ iyi okumalar ballarım benim♥♥♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Gözlerini yorgunlukla açtığında yanında yatan kocasını gördü. Kendisi yüz üstü yatarken o sırt üstü yatıyordu. Zeynep gülümserken örtüyü göğüslerine çekti ve dirseklerinin üstünde biraz doğrulup gülümseyerek izledi. Öyle çok özlemişti ki bu manzarayı izlemeyi. Ona iyice sokuldu ve göğsünü öptü. Dudaklarını çekmeden boynuna ve yanaklarına çıkıp öpücük bıraktı. Bir dirseğini yatağa bastırırken bir eli ile de sakallarını saçlarını okşadı. Okşadığı elindeki yüzük dakkitini çekince evli olduğunu bir kez daha hatırladı. Eli yanağında saçlarında ve göğsünde dolaşırken yeniden öptü. "

_ Sevgilim. Uyanmayacak mısın hayatım?

"Sesi Kerem'in kulaklarına dolarken kocası da kendisi gibi gülümsemeye başlamıştı. Gülümsemesinden dolayı oluşan boşluklars yeniden bastırdı dudaklarını. Onun da yanağını okşaması ile güzel gözlerine odaklandı. "

_ Günaydın güzel karım.

_ Günaydın.

" Birden bire Kerem'i üstünde bulurken boynunda hissettiği öpücüklerin tadını çıkartmaya başladı. "

_ Şimdi hep sen beni uyandıracaksın değil mi? Böyle yanımda uyanacaksın.

" Zeynep gülümseyip başını salladı."

_ Evet. Hep ben uyandıracağım seni. Senin kollarında senin yanında uyanacağım. Sonra sen yine beni böyle öpeceksin.

" Kerem bunun gerçek olmasından öyle mutluydu ki bunu güzel öpücükleriyle anlatıyordu. Öpücükleri boynundan aşağıya indikten sonra yukarı çıkmıştı ve güzel dudakları bulmuştu. Elleri belinde dolaşmaya başlarken Zeynep bakışlarından anlamıştı yine durmayacağını. Elbette hoşuna gidiyordu onun bu halleri. "

_ Acıktım.

_ Bende.

"Cevabıyla öpmeye devam edildi. Pek bir etki sağlayamamıştı. O da ayrılmak istemiyordu ama Kerem'in sabrını ölçmek istiyordu. Dudaklarını yavaşça çekti ve omzunu öptü. "

_ Ama gerçekten acıktım.

" Kerem'i üstünden itmesi ve yerdeki dün akşam çıkarttığı gömleği alıp giymesi ile Kerem başını geri koydu. "

_ Balayımızın ilk gününde hemen karının mı acıktı güzelim?

_ Evet. Bence her insanın karnı acıkır hele de sabah. Ben yukarı çıkıyorum bir şeyler hazırlayacağım sende hemen gel tamam mı? Bekliyorum.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin