69.BÖLÜM

2.2K 101 30
                                    

Merhabalar arkadaşlar. Nasılsınız ? İyisinizdir inşallah. Sizin sayenizde bu güzel yorumlarızdan bu güzel tepkilerinizden dolayı bende çok mutluyum. Ama dediğim gibi tabikii sizin sayenizde. Sizin ne kadar değerli olduğunuzu her gün daha da iyi anlıyorum. Hep içten diyorum hep hissederek söylüyorum sizler iyi ki varsınız. İyi ki benimlesiniz. Sizler olmasaydınız ne hikayelerime istekle devam edebilirdim ne de başlayabilirdim. Yazmaya başlamadan önce Zeyker kitaplarını okuyordum. Yorumlara bakıyordum. Ne güzel diyordum hep. Kendi düşüncelerini yansıtıyorlar birde böyle güzel bir topluluğun sevgisini kazanıyorlar. Neden bende başlamıyorum ki? Dedim. En fazla okunmaz beğenilmez dedim. Sonra başladım yazmaya. İçimden geçenleri bende bir şekilde aktarmaya çalıştım. Ve sonunda iyi ki, iyi ki şimdi burda sizlerleyim. İyi ki bu bölümleri sizin isteğinizle yayınlayabiliyorum. Sizler benim için çok değerlisiniz sakın unutmayın.♥

Bu bölüm ne yorumlarda ne de özel de beni hiç yanlız bırakmayan çok sevdiğim 'cileklipudig33' e gelsin. Bu bölüm senin birtanem♥ Umarım beğenirsin♥ Teşekkür ederim♥

İyi okumalar birtanelerim♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Kerem Selin'in birşeyler anlatması ile sırt üstü uzanıp elini başının altına koymuş bekliyordu. Zeynep de onu dinliyordu ama Kerem'in bu haline hem gülüyordu hem üzülüyordu. "

_ Tamam yarın konuşalım Selin olur mu? Detaylı konuşuruz hem. Tamam canım. Unutmam Selin. Ay Selin tamam. Görüşürüz.

" Telefonu kapatıp komidinin üzerine koydu ve Kerem'in göğsündeki eski yerini alırken örtüyü iyice göğsüne çekip elini boynuna kolyesinin üstüne koydu. Kerem'in hemen karşılık vermesi içini rahatlatmıştı aynı zamanda. "

_ Üzgünüm sevgilim. Ama Selin işte susmayacaktı bende kolay yoldan kapattım.

_ Kolay yol bu kadar zaman telefonda konuşmak mı? Dediğini ilk yapıp yarın konuşsaydınız.

_ Öyle yapacağız zaten sevgilim. Birisinden hoşlanıyorum dedi. Bu Can için iyi bir şey değil. Kıyamam ona ya ne kadar üzülecek şimdi. Sende şimdilik bir şey söyleme.

_ Söylemem ama baya morali bozulacak gibi.

_ Bencede. Selin hoşlanmıyordur zaten. Can'a uyuzluk olsun diye yapıyor. Ne bu naz anlamıyorum ki. Belli seviyorsun işte söyle gitsin. Lisede de zor kurtarırdım bunu zaten. Ay Zeynep bu çok yakışıklı ay Zeynep bu çok tatlı ay Zeynep bu bilmem ne. Hayır bu söylüyordu sonra bir bakmışım bunları söylediği çocuklar gelmiş bununla konuşmaya başlamış arkadaş olmaya başlamışlar. Sonra bir de çıkma teklifi ediyorlardı. Ama Selin kabul etmiyordu kimseyi. Bu yüzden hepsine bu kadar çekici geldi belki de.

_ Hiç kimseyi kabul etmedi mi sonra?

_ Etti. Kimseyi kabul etmedi ama tek bir kişiyi kabul etti. Çok sevdi. Selin ilk defa birisini bu kadar çok sevdi sahiplendi.

_ Sonra?

_ Sonra. Ben ilk defa kardeşimi bu kadar kötü gördüm. İlk defa benimle bile bir süre konuşmadığını gördüm. Kimseyi istemediğini... O neşeli hiç susmayan kızın sustuğunu içinde ki neşenin bittiğini gördüm. Ağlasa bile gülen kızın hıçkıra hıçkıra ağladığını gördüm. Bazen tam tersine geceleri sessizce ağladığını gördüm.

_ Ne yaptı?

"Zeynep'in aklına Selin'in o anları gelmişti. Ne kadar kötüydü kardeşini öyle görmek. İçinin acısı hatırladıkça tazeleniyordu. "

_ Aldattı. Gözlerinin içine ne der diye bakan kızı, her saniye seviyorum seviyorum diye söylenen kızı, sen istemiyorsan tamam diyen kızı en nefret ettiği kişiyle, basit bir kızla aldattı. Buna rağmen bir şey demedi. Selin'i toparlayana kadar kendimizden geçtik. Ama onu görüp yeniden ağladığında bitti. Konuşmadı bile. İçinden vurup öfkesini kusmak geldiğini çok iyi biliyordum ama yapmadı. Gözlerinde o gördüğüm şeyi hiç bir zaman unutmayacağım. O da unutmayacak. Ona olan tüm sevgisini göz yaşlarıyla bıraktı orda. Unuttu. Tamamen unuttu sildi attı aklından. O gün orda ağladı ve bitti. Eve geldiğimizde bizim de anlamadığımız bir şekilde güldü eğlendi. Eski Selin oldu. Sonra zaten görmedi onu. Sildi attı ama aklından. Şimdi bir şey hissetmiyor biliyorum ama belki de hâlâ içinde bir yerde vardır. Ama şunu da biliyorum ki şimdi gelse şuan gelse yalvarsa n'olur dese kabul etmez. Dönüp bakmaz bile. Bundan sonra asla ona dönmez. Ne kadar neşeli gözükse de sert darbe aldı mı o son ana kadar unutamaz hep hisseder. Ama o son an herşeyi siler. Düşmanı da olsa. Birşeye ihtiyacı olsa gider. O küçükcük iğneden korkan kız varya düşmanı da olsa kanını verir. Çocuklar benim hayatımın şansı ama Selin. Onun yeri bambaşka. Dediği gibi birbirimiz için canımızı veririz. Hemde hiç düşünmeden. Şüphe duymadan. Anneme babama, çocuklara, Selin'e bir de sana bir şey olması düşüncesini aklımdan bile geçiremiyorum. Olmuyor düşünemiyorum yani.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin