16.BÖLÜM

4.1K 181 16
                                    

_ Evet arkadaşlar tekrardan Merhaba! Bu bölümden de okuduğunuzda anlayacağınız gibi olaylar onlar için yavaş yavaş gelişmeye ortaya çıkmaya başlıyor. Yazarken o kadar keyif alıyorum o kadar eğlenerek yazıyorum ki anlatamam sizlere. Umarım bu duyguyu sizlere de geçirebiliyorumdur ve sizlere hikayemizi sevdirebiliyorumdur.
Neyse fazla uzatmadan sizlere iyi okumalar.♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

_ Zeynep sabah akşamın yorgunluğu ile kalkar. Üzerini giyinirken aklına bugün Kerem ile yarışacakları gelir ve aldığı elbiseyi bırakıp siyah dizleri yırtık pantolon beyaz büyük bir yazısı olan tişört giyip tişörtünü pantolonun içine sokar. Çok hafif bir makyaj yapıp siyah çantasını alıp çıkar evden. Kendini yorgun ama bir o kadar da dinamik hisseder. Hızlıca şirkete girip dergilere ve internet sitelerine bakar. Hepsinde en baş haberlerde bulur akşam ki defileyi. Haberleri okurken hepsinin iyi şeyler olduğunu görünce gülümser. Şirkettekiler de bir bir yanına gelip tebrik ederler. Zeynep kendini bulutlarda gibi hissederken neşe ile yüzünden hiç inmeyen gülümseme ile odadan çıkar ve Ahmet'in odasına girer. "

_ Günaydın Ahmet Bey.

_ Oo geldin mi Zeynep. Sana da günaydın. Aymış belli ki. Çok mutlusun.

_ Evet çok mutluyum dergilerde internet sitelerinde ilk haber biz olmuşuz ve hiç kötü haber yok. Hepsi çok iyi şeyler yazmışlar. Yorumlar da aynı şekilde. Nasıl mutlu olmam.

_ Okudum kızım okudum. Ben sana demiştim değil mi. Bak çok iyi oldu herşey. Ben böyle olacağını biliyordum sana güveniyordum. Sende benim güvenimi boşa çıkarmadın.

_ Böyle olmasına bende çok sevindim. Bu yönden de çok mutluyum. Bundan sonra da böyle olması için elimden geleni yapacağım.

_ Biliyorum inanıyorum sana. Zeynep bana geçen toplantıda hazırladığımız fiyat listesini getirir misin? Kerem'in odasında kalmış olmalı.

_ Tabii efendim hemen getiriyorum.

" Zeynep gülümseyip yavaşça odadan çıkar ve aynı mutlulukla Kerem'in odasına gider. Genelde gelmediği için orada olmayacağını düşünür ama yinede kapıyı çalıp öyle içeri girer ve Kerem'i içeri de bulur."

_ Kerem Bey üç gün önce yapılan toplantının fiyat listesini istiyor Ahmet Bey sizdeymiş. Alabilir miyim?

_ Evet bendeydi.

" Kerem çekmeceyi açıp dosyayı uzatır Zeynep'e. Zeynep açıp içine bakar ve doğru olduğunu görür. "

_ Bugün yarışıyoruz unutma.

_ Unutmadım merak etmeyin. İş çıkışı beni aşağıda beklersiniz.

_ Güzel. Tamam.

_ Tamam. Bir isteğiniz yoksa.

_ Yok çıkabilirsin.

" Zeynep başını bir kez yavaşça yukarı aşağı hareket ettirip çıkar odadan. Ahmet'e dosyaları verir. "

_ Kerem odasında mıydı ?

_ Evet burada.

_ Hayret. Bu çocukta gelişme var. Çağrır mısın ?

_ Tabii.

" Zeynep yine odadan çıkıp Kerem'in odasına girer. Kerem yine onu görünce gülüp konuşur. "

_ Ne oldu beni mi özledin? Üzgünüm meşgulüm.

" Zeynep onun gerçek gülüşünün aksine yapmacık bir şekilde gülümser. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin