90.BÖLÜM

2.1K 94 21
                                    

Yeni bir Cumartesi gününden merhabalar arkadaşlar nasılsınız? İyisinizdir umarım. Dün akşamda paylaştım yeni bölüm yazıyordum ve bir anda güncellendi. Sonuna gelmiştim bölümün ve hepsi gitti. Severek ve detaya girerek yazıyordum. İnanın nasıl sinir olduğumu anlatamam. 96.Bölümü yazıyordum ama kaldı. Kendimi bu hazır hissedince hemen yazacağım. Olan oldu artık yapacak bir şey yok. Sizleri sıkmayayım daha fazla. 90.Bölüme geldik!!!! Bunu söylemeden geçemezdim! Sizleri çok seviyorum unutmayın!♥ 90 bölüm için bir kez daha teşekkür ediyorum ♥

'Melekoleraa' meleğim bölüm senindir birtanem♥ Umarım beğenirsin♡ umarım istediğin gibi olmuştur ♥ Her zaman her şekilde yanımda olduğun güzel yorumlarınla votelerinle beni yanlız bırakmadığın için bir kez daha çok teşekkür ediyorum ♥ iyi ki varsın ♥ seni çok seviyorum♥ öpüyorum♥

Hepinizi çok seviyorum♥ iyi okumalar♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

"Uzun zaman önce uyanmış ama duruşunu bozmadan anın keyfini çıkartıyordu Zeynep. Kendisi sırt üstü yatarken Kerem yüz üstü yatıyordu ve yüzü yastık ile Zeynep'in boynu arasındaydı. Bir kolunu belinden geçmiş ve omzunun altındaydı. Bir bacağı ise tamamen Zeynep'in bacaklarının üstündeydi. Zeynep kollarını onun rahat etmesi için yukarı kaldırmıştı ancak bir elini indirip sırtına koydu ve sesini çıkartmadı. Başını biraz ona çevirdi ve yanağını öptü. O an çalan telefon sesi kulaklarına dolarken onu rahatsız ettirmeden elini uzattı ve hızlıca açıp kulağına götürdü. "

_ Efendim.

_ Günaydın. Naber?

_ Günaydın. İyiyim Selin.

_ N'apıyorsun ?

_ Uyuyoruz.

_ Yuh! Bu saate kadar?

_ O kadar yol gelip gittik dinlensekte yorgunduk kalkamadık. Hem sanane ne kadar ayıp. Sen n'apıyorsun?

_ Can'ın yanına gidiyorum. Bugün birlikte birşeyler yapalım mı diyecektim? Uzun zaman oldu?

"Zeynep o an başını çevirip uyuyan kocasına baktı. Hâlâ derin bir şekilde uyuyordu. Belki de dinlenmek isterdi konuşup cevap vermesi en mantıklısıydı. "

_ Bilmiyorum ki. Kerem hâlâ uyuyor. Biz bir konuşalım sana haber veririz.

_ Tamam görüşürüz o zaman. Öpüyorum.

_ Bende.

" Telefonu kapatıp yerine bıraktı ve Kerem'e dönüp yeniden öptü. Ellerini saçlarında ensesinde gezdirirken o da başını yastıktan çekmiş tamamen omzuna koymuştu uyuyor olsada boynunu öpmüştü. Zeynep gülümsemeye başlarken başını biraz eğdi ve onun boynunu öptü. Buna karşılık Kerem kendisini daha çok çekip daha sıkı sarıldı ve yeniden öptü. Bir süre sonra kolunu tuttu ve yavaşça doğrulduktan sonra yatağa koydu. Çekmeceyi açıp gri siyah beyaz çizgileri olan sabahlığını üstüne geçirip Kerem'i bir kez daha öptü ve odadan çıkıp mutfağa indi. Bu sefer de kendisi hazırlamak istiyordu kahvaltıyı. Buzdolabını açıp kahvaltılıkları çıkarttı ve masaya koydu. Burdakları çatalları hallettikten sonra aklına Kerem'in kendisine önceden kahvaltı da menemen yaptığı geldi. Kendisi de yapabilirdi. O günden sonra bir şeyler bakmıştı öğrenmişti ki özellikle de menemeni. Malzemeleri çıkartıp yıkadı ve tezgahın üstüne geri koydu.  Hemen yukarıdaki dolabı açtı ve tava çıkarttı. Ocağın altını yakıp yağı koyduktan sonra herşeyi sırasıyla koymaya başladı. Tabakaları da çıkarttıktan sonra yeniden ocağın başına geldi ve karıştırmaya başladı. Başını biraz  sola eğmiştiki boş kalan boynunda kocaman bir öpücük, beline sarılan güçlü kolları hissetti. Onun bu hareketlerine artık şaşırmasada mutluluğu artarak devam ediyordu. Belindeki kollar sıkılaşıp iyice kendine çekerken dudakları boynundan sonunda ayrılmıştı ve Kerem çenesini omzuna yaslamıştı."
_ Benim güzel karım n'apıyormuş burda?

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin