96.BÖLÜM

1.9K 78 18
                                    

Herkese güzel geçmesini dilediğim bir pazar gününden Merhaba♥ Bugün sevgililer günü; sevgilisi olan herkesin sevgililer günü kutlu olsun♥ Bir gün hergün önemli sevdiğimize sevdiğimizi göstermek♥ Umarım bu sevgililer gününüz güzel geçer♡ olmayanlarda her gün olduğu gibi en sevdiğiniz şeyi yapın♥ ben öyle yapıp sizlere bölüm atıyorum♡ gelen yorumları okuyup mutlu oluyorum♥

Sizlerde beğenirsiniz umarım bölümü. Murat ve Berk multi media da♥ bakalım beğenecek misiniz♥ Zeynep'in istediğini de göreceksiniz bölüm sonunda♡ hepinizi çok seviyorum♥ iyi okumalar ♥ 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Zeynep bile ona şaşkınlıkla bakarken Can girdi araya. "

_ Ne fotoğrafı ne videosu abi?

_ Hadi gidelim görürsünüz. Eminim ki Selin de vardır. Yani onu da ilgilendiriyor. Hadi.

" Daha fazla açıklama yapmadan Zeynep'in elini sıkıca tutarak çıktı Kafeden ve arabasına ilerledi. Zeynep bindikten sonra kendisi de bindi ve arabayı çalıştırırken Berk bindi. "

_ Bize mi gidiyoruz?

_ Evet.

_ Sorma zaten ya. Kendi evin gibi...

" Kerem arkasını dönemden aynadan baktı ona. "

_ Sorduğumu hatırlamıyorum.

" Diğerlerinin de arabalarına geçtiklerini gördüğünde çalıştırıp sokaktan çıktı. Kısa sürede evde olduklarında inip içeri ilerlediler. Berk kapıyı açıp herkesin girmesini bekledi ve en son girip anahtarı anahtarlığa fırlatıp salona geçti. Oturacakken Kerem'in sesini duydu ve doğruldu. "

_ Hadi getir bakalım.

" Başını sallayıp içeri girdi ve kısa zaman sonra elindeki bilgisayar ile döndü. Bilgisayarı televizyona bağlayıp kumandayı eline aldı. Herkes televizyonun karşısına otururken o tekli koltuğa oturmuştu. "

_ Başlıyorum.

" Düğmeye bastığında beşinin de olduğu bir fotoğraf geldi ekrana. Mert Selin Berk Zeynep ve Murat yan yana birbirlerine sarılmış şekilde gülerek duruyorlardı. Hepsinin yüzünde kocaman gülümseme oluşmuştu. Geçtiğinde bu sefer hepsi yerde uzanmış ellerini gözlerinde kapatmıştı. "

_ Bu cadıların isteğiydi.

" Murat açıklama yaptığında Berk gülümseyerek geçmeye başladı. Birlikte bir sürü binlerce fotoğrafları varken genellerini gösteriyordu. Murat otururken Zeynep arkasından boynuna sımsıkı sarılmış gülümsüyordu. Diğerinde ise Berk'le birbirlerine sıkı sıkı sarılmışlardı. Daha çok teklilere geldiklerinde Murat'ın ve kendisinin fotografları gelmişti. Sıra sıra geçerken Selin bir anda ekranda kendini gördü. Bu fotoğrafı çektirdiğini hatırlamıyordu! "

_ Ne zaman çektik biz bunu?

" Arkasındaki siyah perdede aşağıya inen beyaz uzunlamasına şeritler vardı ve Selin kollarını yukarı kaldırıp kalçasını biraz öbür tarafa kırarak yüzünü saçlarıyla gizlemişti. Gerçekten fotoğraf çok güzel duruyordu. Murat doğrulup ona baktı. "

_ Sen sahneye çıktığında çek demiştin. İndirmek zor olmuştu.

" Selin ona zorla gülümsedikten sonra gözlerini kıstı. Her defasında söylemek zorunda değildi. Fotoğraflar geçmeye başladığında hepsinin tekli fotoğrafları geliyordu. Kerem beklediği gibi Zeynep'in fotoğraflarını görürken gülümseyerek pür dikkat bakıyordu. Karşılarına video geldiğinde Berk onlara dönmüştü. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin