10.BÖLÜM

4.7K 196 27
                                    

_ Merhaba arkadaşlar:) Yeni bölümcük getirdim sizee:) Çok güzel yorumlarınız var beni çok mutlu ediyorsunuz gerçekten :) Yine iki bölüm gelecek tabii ki:) Hadi müziği açıp açıp başlayın teşekkür ediyorum şimdiden:)
İyi okumalar:)♥♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep bir anda yaşadığı şeyle aynı şekilde içindeki değişik heyecan ile hızlı adımlar ile şirkete girer. Odasına girdiğinde dün yaşadığı iğrenç olay gelir aklına yüzü tiksinir bir ifade alır. Derin bir nefes alır. Odanın dün ki dağılmış hali yoktur toplanmıştır. Çantası da masanın üzerindedir. Hızlıca alıp içine bakar ve parasının içinde olduğunu görür. Biraz daha bekledikten sonra kapısı açılır ve Selin içeri girer. "

_ Geldin mi Selin.

_ Geldim geldim. Al kıyafetlerini getirdim ben lavaboya gidiyorum gelişte herşeyi anlatacaksın.

"Selin hızlıca odadan çıkınca Zeynep poşetin içinden kıyafetleri alıp oda yüksek olsada perdeleri kapatır ve kapıyı kilitler. Elbiseyi çıkartıp laciver paçası kıvrılı dar pantolonu giyip beyaz spor ayakkabılarını da ayağına geçirir. Beyaz ince askılı kat kat olan pantolonun başladığı biten ince bluzu giyer. Tek kolunu geçirmiş diğer kolunu giymemişken kapı açılmaya çalışır. Zeynep Selin olduğunu tahmin ederek kapıyı açar ama açmasıyla kısık şekilde çığlık atıp kapıyı geri kapatır. Kerem'i görmeyi beklemiyordur tabii ki. Bir an onu görünce kendini tutamayıp çığlık atar. Kerem bir an gülüp kaşlarını çatar. Zeynep üstüne baktığında sadece askısını omzuna getirmediğini görür ve rahatlar ama yine rezil olmuştur. Askıyı hemen omzuna geçirir. Sinirle tekrar kapıyı açar ve karşısına gülen Kerem çıkar, kendinin tam tersi olarak. "

_ Ne gülüyorsunuz ya! Hem suçlusunuz hem de gülüyorsunuz! İnsan bir ses verir değil mi ! Ya kapı kilitli olmasaydı ben üstümü henüz giymemiş olsaydım! Ne olacaktı o zaman!

"Kerem o konuştukça gülmeye devam eder. Zeynep buna daha da sinirlenir ve kaşlarını iyice çatar. Yumruğunu sıkar ona vurmamak için. Kerem ise hem gülerek hem de hemde memnun sesi ile konuşur. "

_ Benim için sorun olmazdı.

" Zeynep şaşırmış ama daha da sinirli şekilde bakar. Üstüne atlamamak için çok zor tutar kendini. Tam ağzını açıp cevap vereceği sırada Selin gelir yanlarına. "

_ Zeynep.

" Zeynep sinirle gülen Kerem'e bakıp Selin'e döner. Kolundan tutup zorla odaya sokar. Son kez sinirle ona bakıp kendiside içeri girer ve sertçe suratına kapatır kapıyı. Aynı sinirle geçip koltuğa oturur. "

_ Gerizekalı! Salak! Benim için sorun olmazmışmış! Pis sapık!

_ Ne oluyor Zeynep söylesene.

" Selin Zeynep'in yanına oturup ona döner ve sinirli yüzüne bakıp cevap bekler. "

_ Ne olacak! Üstümü giyiniyordum kapıyı kitlemiştim açılmaya çalışılınca bende sensindir sandım açtım meğer o sapıkmış!

_ Hii! Giyinmiş miydin bari?

_ Evet Allahtan giyinmiştim! Birde ya görseydin diyince 'Benim için sorun olmazdı' diyor! Sapık!

" Selin bunun üzerine küçük bir kahkaha atar. "

_ Öyle mi dedi gerçekten?

_ Gülme! Evet öyle dedi! Diyorum sana sapık diye!

" Zeynep sinirle Selin'in sorduğu tüm soruları ve dün akşam olanları anlatır. Selin Cenk'in yaptığı şeyi hayrete düşmüşcesine dinler."

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin