72.BÖLÜM

2.3K 110 28
                                    

Merhabalar efenim. Nasılsınız ? İyisinizdir inşallah. Bu bölüm bugüne yetişmez diye çok korktum ama yetiştirebildim ve bu yüzden çok mutluyum. Siz bölümlerde ağladım ağlayacaktım diyorsunuz sizlere kıyamıyorum ama itiraf etmem gerekirse bu bölümde bende ağladım. Kendimi tutmadan yazarken ağladım. Bu arada multi mediayla okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Çok beğeneceğinizi ve bölüme de yakıştığını düşünüyorum. Umarım sizlerde beğenirsiniz bölümümüzü. Yorumlarınızı çok merak ediyorum. Sizleri çok seviyorum.

İyi okumalar. ♥

》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Kerem'in kesin bir dille itiraz istemeden canı yansada söylediği sözler Zeynep'i çıkmaza sokmuştu. İşe yarasaydı bu ilaç tedavisi ne olurdu ki! Gerek kalmasaydı şu lanet ameliyata! Herşey ters gitmek zorunda mıydı! Bazı şeylerde güzel olsaydı yolunda gitseydi! O uçurumun ucundayken aşağıya bakmaya başlamasaydı! Kendisiyle birlikte diğerlerinin de bakmasını sağlamasaydı! "

_ Dinliyoruz Aras. Anlat. En baştan anlat bu ameliyat olayını.

_ En kısa zamanda olmalısın bu ameliyatı Zeynep. Bir kez daha kontrole gireceksin ve herhangi bir sorun çıkmazsa ameliyat olacaksın. Sonucunda ne olur bilmiyoruz. Bilemeyiz. Ama mecbur anladın mı? Mecbursun. Başka bir çare yok. Ben inanıyorum hiç bir şey olmayacak.

_ Buna ne zamandan beri biz karar veriyoruz?

_ Elbette biz izin vermiyoruz ama elimizden gelen herşeyin en iyisini yapacağız. Sen inanıyorsun önemli olan bu. Kerem'in de dediği gibi en iyi doktorla görüşürüz. Burda değil gerekirse yurt dışında olursun ameliyatı. Ben.. Ben girebileceğimi sanmıyorum.

_ Tamam. Ben araştırmıştım bir kaç doktor. Gerçekten yaptıkları ameliyatlar çok başarılı. Numralarını sana vereyim sende bir konuş.

_ Kerem yurt dışında da olur dedim ama Zeynep'in uçakla seyehat etmesi doğru olmaz. E o kadar da mahveder onu. Bence en iyisi burda olması. Bizim hastane en iyi hastanelerde biliyorsun. Özgür hocayla da konuşayım zaten Zeynep'in ameliyatına o kesinlikle girecek. Onun tanıdığı çok iyi doktorlar var doktorluktan yükselmiş kişiler. Konuşsun ben sizi ararım akşama doğru. Yarın yeniden gelin kontrolleri yapalım. Bir de.. Zor olsada diğerlerine de haber verin.

_ Tamam dediğin gibi olsun. Senden haber bekliyorum.

" Kerem ayağa kalkıp Zeynep'in elini de tuttu ve onu da kaldırdı. "

_ En kısa zamanda arayacağım. Görüşürüz.

" Kerem başını salladıktan sonra kapıya yöneldi. Yeniden eve geldiklerinde evde alışkın olunmadık bir sesszilik vardı. Kerem Zeynep'in elini bırakmıyor dikkatini toplamaya çalışıyordu. Dudaklarını elinin üstüne dokundururken sonunda gözlerine bakabildi. "

_ Böyle yapma. En iyisinin bu olduğunu sende çok iyi biliyorsun güzelim. Ben göz göre göre seni birşeyle teslim edemem. Sen bu ameliyattan en iyi şekilde çıkacaksın. Sen çık sonucu umrumda bile değil. Ne şartı olursa olsun. Yeterki sen çık.

" Zeynep dolan gözleri ile dudaklarını bastırırken sevdiği adamın çaresiz gözlerine baktı. "

_ Bu ameliyattan sağ çıkamama gibi bir ihtimalim de var.

_ Yok! Öyle bir ihtimal yok! Bunu düşünmüyoruz bile! Sen de düşünmüyorsun! Sen çok daha iyi bir şekilde çıkacaksın o ameliyattan! Bu kadar.

_ Böyle olmasını bende istiyorum ama bu bir ihtimal olsada ne olacağı belli değil. Kerem ben seni bırakmaktan korkuyorum. Anlıyor musun ? Ben bundan korkuyorum. O kadar şey planlıyoruz belki de bizim bir geleceğimiz olmayacak. Ben seninle her anı aklıma kazıyarak korkarak yaşıyorum. Son mu diye düşünerek. Bu benim canımı da acıtıyor hemde çok. Ama bunu düşünmeden de edemiyorum çünkü ne olacak bilmiyoruz.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin