78.BÖLÜM

2.2K 103 25
                                    

Güzel bir hafta sonundan merhaba arkadaşlar. İyisiniz değil mi? Bu bölüm biraz geçiş bölümü gibi oldu. Umarım sıkılmazssınız fakat olması gerek bir bölümdü çünkü olaylar sakince yerinde anlatılarak ilerleyecek.

Size de bir süprizim var diğer bölümü erkenden paylaşacağım. Pazar veya pazartesi olabilir. Umarım sevinirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum ve çok teşekkür ederim ♥ iyi okumalar ♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Sımsıkı sarıldığı sevgilisini bırakmadan birlikte oturdular koltuğa. Selin'in morali yerinde gibiydi ama değil gibiydi de. Can'ın bir açıklama beklediğini biliyordu ve uzatmanın bir anlamı olmadığını da. Can'ın elini tuttuktan sonra beklentili gözlerine baktı. "

_ Merak edilecek bir şey yok. Gerçekten. Eskiden olmuş bir şey. Boşa zaman. Gereksiz bir şey. Ona karşı en ufak bir his bile yok içimde. Artık nefret bile etmiyorum. Çünkü gerçekten hiç bir şey hissetmiyorum. Böyle biriydi işte. Herkesin hayatında olmaz mı böyle saçma birileri? Hayatının bir kısmını belkide en güzel kısmının içine eden, kendini kendine küstüren? Ama o bu saatten sonra umrumda bile değil. Çünkü sen varsın. Ben seni seviyorum. O umrumda değil. Bana inanıyor musun ?

_ Tabii ki inanıyorum. Bir şey hissetmediğini biliyorum. Peki neden ? Yani bu onların sebebi?

_ Artık önemsiz ama öğrenmek istersen; aldattı. Bak ben gerçekten sevdim onu. Bunu sana kötü bir şey için değil tam tersine daha açık olsun diye söylüyorum. Beni aldatana kadar o kötü günleri yaşatana kadar ben onu çok sevdim. Ama işte sevgiyle olmuyor. Bak şimdi içimde en ufak bir his yok ona karşı. Nefret bile etmiyorum. Çünkü umrumda değil. Çünkü sen varsın. Benim için güven çok önemli. Herşeye gülerim geçerim ama işte bu duruma yapamam. Bir kere yaşadım bir daha yaşamak istemiyorum. Ona aşık değildim. Tipi ilgisi o an ki popülerliği hoşuma gitti o kadar. Onun amacı kimseyle çıkmayan kimseye yüz vermeyen kızı elde etmekti. Etti de. Benim amacım da işte o erişilmez çocuğa erişmekti. Bende başardım. Onun karaktersizliğinde ki bir insanın bunu yapacağını tahmin etmem gerekirdi. O gerçekten iğrenç bir insan. Benimle sevgiliyken; ya sevmemiş olsan bile başkalarının bildiği bir ilişkin varken nasıl başkalarıyla birlikte olabilirsin? Ama beni ilgilendirmiyor. O artık hayatımda olmayacak. Asla. Seni rahatsız etmesin çünkü bir daha çıkmayacak karşımıza. Ben seni seviyorum.

" Herkes onu dinlerken o Can'ın gözlerinin içine bakarak konuşuyordu kendini ona gerçekten ifade etmek istiyordu. Güvenmesini istiyordu. Onun kendisini çekip sarılması ile hemen karşılık verdi mutlu olarak. Gerçekten seviyordu bu adamı. "

_ Bende seni seviyorum. Tabii ki inanıyorum sana. Ama böyle bir şey bir daha asla başına gelmeyecek çünkü ben seni bu kadar çok severken asla o şerefsizin yaptığını yapmam.

_ Biliyorum. İçim rahat zaten.

"Can'ın başını öpmesi ile daha çok yasladı göğsüne. "

"Zeynep kardeşi için gerçekten en doğru kisinin Can olduğunu şimdi daha iyi anlamıştı. Selin'in gerçekten ne kadar çok sevdiğini görüyordu çünkü bu konularda açıklama yapma istediği duyuyordu. Ciddi oluyordu. Onun adına, onların adına daha çok mutlu oluyordu. Yanağında hissettiği yumuşak öpücük ile başını yanındaki aşık adama çevirdi ve dudaklarını öptü. Karşılığını hiç beklemeden alırken mecburen çekildi ve gülümseyip iyice sokuldu. Onun bu sefer boynunu öpmesi ile gülümseyişi büyürken izin verdi. Zaten çok özlemişti. Sıcak nefesi boynundan kulaklarına doğru hissederken gözlerini kapatmamak için kendini zor tuttu. "

_ O kadar çok özledim ki seni anlatamam. Hem zaten yakında tamamen benim olacaksın. Sende Sayer ailesine dahil olacaksın.

_ Sen bir gel babamdan iste beni bakalım verecek mi sana?

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin