58.BÖLÜM

2.5K 100 20
                                    

_ Merhabalar arkadaşlar nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Sizlere bir önerim olacak; @uykucueftelya 'nın yazdığı 'Bu Kalp Sana Atıyor' adlı kitabı okumanızı tavsiye ediyorum. Beğeneceğinizi düşünüyorum. Bana yorumlarınızı da atarsanız çok sevinirim. Önceki bölümde kiminiz bölüm saçmaydı Kerem hiç yoktu, Kerem öğrensin şeklinde yorumlar yaptınız. Arkadaşlar lütfen biraz sabredelim her şey gelişecek bir seferde olmaz. Yavaş yavaş. Daha önümüzde bir sürü bölüm var her şeyi göreceğiz. Sizleri çok seviyorum sakın unutmayın iyi ki varsınız!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep daha fazla kalmak istemiyordu hastanede dışarı çıkıp hava almak istiyordu. Bir şekilde nasıl yapacağını bilmesede sakin kalıp sakin kafa ile düşünmeliydi. Sıradan bir şey değildi bu, soğuk algınlığı ilaç alınca geçecek bir şey değildi. Hissettiklerinin çıkmasını ilk defa istememişti ama çıkmıştı. Bulanık gözlerini silip Aras ' a ve Özgür'e bakar. "

_ Hastayım yani. Nasıl bir hastalık peki bu? Tedavisi vardır değil mi? Uzun da sürmez?

_ Zeynep şimdi inan tedavinin nasıl, ne kadar süreceğini konuşacakmak yanlış olur. Sana şu kadar zaman sürer diyemeyiz. Ne kadar erken başlarsak o kadar iyi bizim için o kadar faydalı. Gecikmesi kötü sonuçlara yol açabilir. Ama şanslıyız ki erkenden fark ettik. Belli riskler taşıyor dikkat etmen gereken. Başına çok dikkat etmelisin sakın bir yere vurma yada çarpma olduğu an gel.

_ Riskler dediniz, başka neler var?

_ Şimdi konuşmayalım bunlar. Erken fark ettik bu risklerle ilgilenmeyelim tedaviye başlayalım ki risklerle tamamen uzaklaşalım. Sen başına dikkat edeceksin önceliğin bu olacak. Çok büyümemiş bu avantaj bizim için. İlk önce ilaç ile başlayacağız olası bir kanamayı istemeyiz ki bu kötü olur. En büyük risk bu. Beyin kanaması.

_ İlaç tedavisi gördükçe olmayacak mı kanama?

_ Kesin bir şey diyemem ama eğer olursa da hemen geleceksin. Zeynep bak seninle çok açık konuşuyorum; risk var. En önemlisi beyin kanaması. Bunun sonucunu düşünemiyorum.

_ Ne olur?

_ Konuşmayacağız bunu! Çünkü dikkat edeceğiz herkes de edecek ve olmayacak.

_ Kimse bilmeyecek.

" Aras bakışlarını Zeynep'e çevirirken onun gözleriyle karşılaştı. Ciddiydi. Ne demek kimse bilmeyecek. Ya biri bilmeden bir şey yaparsa. Bunu nasıl göze alabiliyordu! "

_ Ne demek kimse bilmeyecek!? Çocuk oyuncağı değil bu Zeynep! Sen önemini anlamadın galiba! Ya biri bilmeden bir şey yaparsa sen bunu nasıl göze alırsın! Senin hayatın söz konusu! Senin ciddi bir tedaviye girmen gerekiyor! Hattâ burda bile değil yurt dışında! Bu hastalık hafife alınacak bir şey değil! Ortada Hocam bir şey söylemese de bir sürü risk var! Herkes bilecek! Herkesin hakkı var buna!

"Aras'ın sesi odada yankılanırken kapıyı açmış koridorda da yankılanmaya başlamıştı. "

_ İstemiyorum duydun mu?! İstemiyorum! Bitti! Söz verdin Aras! Söylemeyeceksin kimseye! Yoksa.. Yoksa.. Olmam bu tedaviyi duydun mu? Hattâ haber alamazsın benden!

" Zeynep ayağa kalkıp işaret parmağını farkında bile olmadan Aras ' a sallamaya başlamıştı. Sesi de onun gibi son raddeye kadar gelmişti. Aras onun lafı biter bitmez ayağa kalkıp karşında durdu. Gözlerine sinirlendiğini belli eden şekilde baktı. "

_ Ne demek tedavi olmam?! Ha?! Ne demek? ! Senin böyle bir seçeneğin yok! Tek seçeneğin tedavi olup iyileşmek! Ne kadar sürerse sürsün! Ölmeyi göze mi alıyorsun! Ha! Etrafınca onca seni seven kişi var! Tedaviye başlamazsak bu hastalık sana öyle bir gösterirki kendini görürsün! Kontrol altına almalıyız! Anladın mı? ! Senin hayatın söz konusu!

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin