28.BÖLÜM

4.5K 146 16
                                    

_ Merhaba arkadaşlar! Umarım bu bölümüde beğenirsiniz! Sizleri çok seviyorum ! Yorumlarınızı bekliyorum lütfen esirgemeyin bunu benden! Çok teşekkür ediyorum!

İyi okumalar!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

"Zeynep sabah çalan telefona sinir olarak açar gözlerini. Uykulu gözler ile Kerem kendine sarılmışken arkasını dönemden kolunu o tarafa uzatıp telefonun üzerine basar ve kapattığını düşünerek yeniden kolunu Kerem'in üzerine atıp kapatır gözlerini. Ama o sırada telefon yeniden çalar. Bu ısrarlı çalışın kimin olduğunu az çok tahmin eder ve gözleri kapalıyken alıp açmaya çalışır ve kulağının üzerine koyup Kerem'e sarılmaya devam eder. "

_ Zeynep çok önemli bir şey söylemem lazım sana.

_ Hıhı.

_ Zeynep çok önemli bir şey. Ben aşık oldum! Aşık oldum!

_ Çok sevindim Selin.

_ Ya Zeynep aşık oldum diyorum sana sen 'çok sevindim Selin' diyorsun. Aşık oldum kızım. Acilen konuşmamız lazım. Ben mi geleyim sen mi gelirsin?

_ Canım biliyorsun işe gideceğim şimdi de uyuyorum yani bir kaç saati değerlendirmek için, sen şirkete gel olur mu orada konuşalım.

_ Tamam gelirim ben öpüyorum.

_ Bende.

" Zeynep kapatıp hızlıca kolunu geriye atarak komidin'in üzerine koyar ve geri Kerem'e döner. Kolunu çıplak beline sarıp iyice sokulur ona. Kerem uyku arasında da olsa hemen sıkıca sarar onu. Zeynep bir süre gözleri kapalı dursada uyuyamayacağını anlar ve içinden Selin'e küfür etmeye başlar. Gözlerini açıp etrafa bakar. Kerem'in hâlâ gözlerinin kapalı olduğunu görünce göğsünü öper. Kerem gülümseyince uyumadığını anlar ve kendisi de gülümser. Göğsünü bir kez daha öpüp, bu sefer kolunu öper. Hâlâ gözlerini açmayınca Zeynep kolunu dişlerinin arasına alıp biraz ısırır. Kerem gözlerini açınca Zeynep de gülerek ısırmayı bırakır ve ısırdığı yeri öper. "

_ Koluna çok güzel bir saat yaptım biraz yukarı da oldu ama neyse.

" Kerem'in ona gözlerini kısarak bakması ile başına kötü şeyler geleceğini anlayınca yutkunup şirince gülümser. "

_ Ama çok güzel oldu. Benden sana hediye. Güle güle kullan. Ben duşa gireyim.

" Kerem o doğrulmaya çalışırken kolundan tutup yatırır ve üstüne çıkar. Yüzüne doğru eğilip konuşur. "
_ Tamam sevgilim, bende sana bir hediye vermek istiyorum.

"Kerem dinlerken söylediği söz ile gözlerini açarak bakar ona. 'Sevgilim' demişti değil mi? Yanlış duymamıştı. Bunu şaşkınca hazmetmeye çalışırken boynunda Kerem'in dudaklarını ve dişlerini hissedince kendine gelir. Kerem bir süre sonra çekilince zafer kazanmış gibi gülümserken önce boynundaki morluğa daha sonra da Zeynep'e bakar. Zeynep morluğu dikkate almadan kelimeye odaklanır. "

_ Sen ne dedin az önce?

_ Ne dedim?

_ Bende onu soruyorum ne dedin?

_ 'Bende sana hediye vermek istiyorum' dedim.

_ Ondan önce bir şey dedin.

" Kerem düşününce aklına gelen şey ile yüzüne daha çok gülümseme yayar ama bunu çaktırmaz Zeynep'e. "

_ O kadar güzelim, onları söyledim başka bir şey söylemedim.

"Zeynep'in yüzü düşer bunun üzerine. Yanlış duymamıştı emindi ama Kerem öylesine söylemişti belli ki. Ağzından öylesine çıkmıştı belkide. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin