60.BÖLÜM

2.8K 116 50
                                    

_ Herkese 60.Bölümümüz ile merhabalar arkadaşlar. Nasılsınız umarım iyisinizdir. Bu bölümde olacaklar sizin istediklerinizi karşılarmı bilmiyorum ama ben severek yazdım. Sizinde göreceğiniz gibi bazı şeylerin yavaş yavaş çözüme gittiği yerlerdeyiz. Size diyeceğim onların aşkı çok kuvvetli hiç merak etmeyin;)

Sizleri çok seviyorum sakın unutmayın. Değerli yorumlarınızı bana yazarsanız çok sevinirim. İyi ki varsınız. İyi okumalar.
♥♥♥ ♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep her zamanki, artık alıştığı yerde açtı. Sevgilisinin güvenli aşık kollarında. Derin bir nefes alıp kokusunu iyice içine alırken yanağını öptü. Bir elini sırtından çekip az önce öptüğü yanağına getirdi ve yeni çıkmaya başlayan yanaklarını okşadı. Onun bu halini çok seviyordu. Tıraş olmadan önceki halini. Kendine özenle bakan bir adam olsada canı istemeyipde tıraş olmadığı zamanlar oluyordu. Bu da Zeynep'in en çok sevdiği şeydi. Her halini sevdiği aşık olduğu adamın bu yanı daha ağır basıyordu. Gülümseyerek bu sevdiği halini izlerken elinin tersini çevirip öyle okşamaya başladı. Okşadığı yeri uzanıp öptü bu sefer. Kaç defa öptü kokladı bilmiyordu. Kaç kere kokusunu içine en derinlerine çekip tutsak etti.. Kendisi çok uyurdu ama Kerem yorulunca kendisinden bile daha çok tutunurdu uykuya. Haklıydıda. Artık daha ciddi işler vardı yapması gereken. Babasının yaşı ilerledikçe daha fazla yorulmaya başlıyordu işlere tam yoğunluk veremiyordu. Zeynep biliyordu ki Ahmet çok kısa bir süre içerisinde şirketi tamamen Kerem'e devredecekti. Tüm haklarını ona verecekti. Sonsuz güveniyordu oğluna. Nr kadar çalışkan disiplinli olduğunu biliyordu. Artık işe daha ciddi baktığını tamamiyle yoğunlaştığını görüyordu. Kerem de isterdi tabiki böyle bir şeyi. Hak ediyordu da. "

"Güzel düşüncelerini kötüye çevirmemeye kararlıydı. İyi düşünecekti. Zaten yanında masum yüzü ile yatan adam varken nasıl kötü veya farklı bir şey düşünebilirdi ki? Biraz yukarı çıkıp dirseğini yatağa bastırıp yüzünü eline yasladı ve öyle okşamaya devam etti bir süre. Daha sonra biraz eğilip çıplak omzuna dokundurdu büyük bir şefkatle. Omzundan boynuna öpücükleri devam ederken güçlü kollar tarafından çekilmesiyle ufak bir çığlık yükseldi dudaklarından. Kerem'in onu üstüne çekmesi ile gülmeye başlarken yeniden öpmeye başladı omzunu ve boynunu. Sevdiği adam tarafından sımsıkı sarılıp sarmalanırken aynı zamanda kendi boynuda öpülmeye başlandı. En son dudaklarını boynuna sımsıkı bastırıp öptükten sonra öptüğü gibi sımsıkı sarıldı. Sanki ne kadar öpse ne kadar sarılsa yetmiyordu az geliyordu. Başını kaldırıp gülümseyen yüzü ve gülümseyen gözleri ile baktı sevdiği adama. "

_ Günaydın yakışıklım benim.

_ Günaydın güzelim benim.

_ Seni uyandırmak istemedim. Uykun varsa bölme hiç canım.

" Kerem gülümsemeye devam ederken biraz doğrulup öyle aldı tekrar kollarına sevdiği kadını. "

_ Uykum yok bebeğim. Hem benim karnım çok acıktı.

_ Benim de. Duş alıp inelim aşağıya. Sen biraz daha dinlen ben duştan çıkana kadar.

_ Bebeğim ben yorgun değilim ki gayet iyiyim. Hem sen ne zaman böyle başbaşayken benim senden ayrı duşa girdiğimi gördün? Ben hiç görmedim bundan sonra da görmeyeceğim.

" Zeynep gülümserken Kerem çoktan doğrulmuş ve kendi ile birlikte Zeynep'i yataktan çıkartıp banyoya doğru ilerlemişti. "

"Zeynep evden çıkmak istemediği ve Kerem'in yanında kalmak istediği için siyah diz kapaklarında biten bir tayt ve bir tişört geçirdi üstüne. Banyoya dönüp kurutma makinasını aldı ve saçlarını kurutmaya başladı. Zaten kıvırcık olduğu çabuk kuruyan saçları yine çabuk kuruyuca makinayı kaldırıp elleri saçlarını düzelttikten sonra odaya döndü. Odada Kerem'i göremeyince aşağıya indiğini düşündü ve odadan çıkıp önce salona baktı ama kimse yoktu. Mutfaktan seslerin geldiğini duyunca oraya doğru ilerledi. Tam ağzını açmıştı ki gördüğü manzara susmak zorunda kaldı. Kerem altında sadece siyah eşofmanla, ıslık çalarak önündeki salataları doğruyordu. Ağzı açık kalırken kendine geldi ve yüzündeki şaşkınlık gidip yerine gülümseme geldi. Kollarını göğsünde birleştirip omzunu kapıya yaslayıp izlemeye başladı. Kerem ıslık çalmaya devam ederken doğradığı salataları bir tabağa koyup yanlarına da doğradığı domatesleri yerleştirdi. Tam bir salatayı eline alıp ağzına götürmüştü ki bir den yarısı yok oldu. Zeynep'i görmesiyle yüzünde kocaman bir gülümseme oluşurken geri kalanını ağzına attı. Zeynep onun gibi gülümserken yavaşça çıplak omzuna vurdu. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin