88.BÖLÜM

1.9K 90 39
                                    

Ben geldim♥ Nasılsınız ballar? İyisiniz değil mi? İyi olmanızı çok isterim umarım öylesinizdir. Sık sık attığım bölümlere yaptığınız yorumlardan dolayı verdiğiniz votelerden dolayı çok teşekkür ederim ♥ iyi ki varsınız. Sizi yanımda hissetmek her zaman olduğu gibi mükemmel♥ Ne kadar sevildiğinizi sakın unutmayın♥ Bu zamana kadar benim iyi hissetmek için hep size ihtiyacım varmış. Neyseki çok geçmeden sizlere Kavuştum ve sizler varsınız♥

Bu bölümü de güzel yorumlarıyla yanımda olan sağ olsun voteleriyle yanımda olan 'alaahin160' a ithaf ediyorum. Umarım beğenirsin balım♥ çok teşekkür ederim ♥ iyi ki varsın♥ seni seviyorum♥

Hepinizi çok seviyorum umarım beğenirsiniz. Çok teşekkür ediyorum bir kez daha♥
İyi okumalar ♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Güzel ve uzun sayılacak mükemmel bir tatilin ardın artık evlerinin önündelerdi. Kerem evine gelsede Zeynepsiz odaya bile girmemişti. Zeynep ise sonunda kendi evindeydi. Özlediği evindeydi. Kocasıyla. Bahçe kapısını açıp içeri girdiklerinde yüzlerinde kocaman bir gülümseme vardı. Zeynep Kerem'in elini tutup hızlandırdı ve evin kapısını açıp içeri girdi. Sonunda evinin kokusunu alabiliyordu. Salona vardıktan sonra ona geri döndü. "

_ Sonunda evimizdeyiz. Çok özledim.

"Kerem elinden kendine çekip beline sarıldı. "

_ Bizde seni çok özledik güzelim.

" Zeynep kendine gelen dudakları karşılarken yine başlamıştı geri geri gitmeye. Sırtı koltukla buluştuğunda kısa bir süre sonra Kerem'i yerde buldu. Ellerini yüzüne götürüp gülmeye başladığında kocasının da gülme sesini duydu. Kerem yerde sırt üstü uzanırken ayrılığı fazla buldu ve hem kolundan hemde tişörtünden tutup hızlıca üstüne çekti karısını. Zeynep kendini onun üstünde bulurken beklemeden ondan önce öpmeye başladı. Kocasının elleri beline inerken kendini çekti ve ayağa kalktı. Heyecanla yerinde zıplarken ona gülerek bakmaya başladı. "

_ Hadi yakala beni!

" Neşeli sesi heryeri doldururken salonunda kapısını açıp arka bahçeye çıktı koşarak. Kerem gülmeye başlarken yerden destek alıp hemen kalktı ve peşinden gitti. Zeynep koşa koşa havuzun öbür tarafına geçmişti bile. Gülerek ona bakarken parmağını salladı. "

_ Eğer yakalarsam...

_ Yakala o zaman!

" Kerem ona doğru koşmaya başladığında Zeynep çığlık atıp koşmaya başladı. Kerem'in durduğu yere varmıştı ki arkasından, belinden onu güçlü kollar yakalamıştı ve kaldırıp döndürmeye başlamıştı. Etrafa kahkaha sesleri yayılırken yere bastığında ona döndü ve öpmeye yeniden başladı. Çok geçmeden dudaklarını ayırdı ve biraz gerileyip öyle istediğini dile getirdi."

_ Hadi beni omzuna alıp öyle döndür. Filmlerde görürdük hep. Ve çok eğlenceli duruyor. Hadi aşkım.

" Zeynep bu sefer çocuk gibi ellerini birbirine vurup yerinde zıplamaya başlamıştı. Kerem onun neşesi, enerjisi, tatlılığı ile iyice sevinip neşelenirken lafı biter bitmez ona doğru eğildi ve karnı omzuna gelecek şekilde omzuna aldı. Zeynep bacaklarını biraz kırarken Kerem beklemeden hızlıca döndürmeye başladı etrafında. Zeynep kahkaha atarken Kerem de onunla birlikte gülüyordu. Saçları rüzgârın geldiği yöne doğru savrulurken yaşadığı anın keyfini çıkartıyordu. İşte kaydetmek istediği şeyler bu gibi şeylerdi. Bu güzel anılardı. "

_ Çocuk musunuz oğlum siz?! Zeynep in kızım çocuğun omzundan düşeceksin!

" Kerem Cihan'ın sesini duyduğunda yavaşlamıştı ve durup Zeynep'i yere bırakmıştı. Zeynep hemen ellerini saçlarına götürüp düzeltirken karşısındaki ailesine baktı. Geldiklerini söylemişlerdi ve herkes gelmişti. Bu güzel anın böyle sonuçlanmasını istemezken gülümseyerek ilerledi ve babasına sarılıp öptü. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin