36.BÖLÜM

3.4K 141 0
                                    

_ Selamlar arkadaşlar! Öncelikle hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun! Her bayramda daha iyi bayramlar dileyelim! Yeni bölüm geldi! Ama süpriz olarak bugün iki bölüm gelecek! Umarım bu habere sevinirsiniz! Müziği açın ve hikayemizi okumaya başlayın! İyi okumalar! Sizleri çok seviyorum! İyi varsınız! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep Kerem'in söylediği şey ile Selinden ayırılıp tekrar Kerem'e sarılır. "

_ Ne dedi?

_' Zeynep'i de al odama gel Kerem' dedi.

_ Sesi kızgınmıydı?

_ Hayır yani kızgınlık duymadım. Ben yanındayım hiç bir şey olmayacak.

_ Umarım.

" Kerem elini belinde dolaştırıp elini tutar. "

_ Selin sen burada bekle o zaman Canın yanında. Gelince gideriz.

_ Tamam beklerim burada.

_ Can sende Selin'in yanında dur. Hep beraber gideriz belki Arslan'ın yanına.

_ Tamam Kerem siz gidin Ahmet Amcayı kızdırmadan ben dururum yanında.

"Zeynep korksada Kerem onun aksine rahattır. Eli elindeyken kapıdan çıkarlar ve Ahmet'in odasının önüne gelirler. Mecburen ellerini birbirinden ayırırlar ama Kerem gülümseyerek ona bakışlarıyla güven verirken yanağından öper ve kapıyı açıp içeri girerler. Zeynep içinden kötü bir şey duymamak için dua ederken içeri de Ahmet den başka birisinin daha olduğunu görür. İşe yeni başlayan Selen dir o kişi. Ahmet'in karşısında dosyalar önünde otururken Kerem ve Zeynep'in içeri girmeleri çeker dikkatini. Dikkatini çeken bir şey de üzerlerindeki kıyafetlerdir. Ahmet oturduğu yerden kalkıp yanlarına gelir ve önlerinde durur kollarını bağlarken."

_ Oo sonunda şirkete gelebildiniz demek. Gelmeseydiniz sizin işlerinizi de ben yapardım.

_ Baba!

_ Ne babası Kerem! Saat kaç oldu haberin var mı?! Hem bu etraftan kulağıma gelen şey doğru mu? Gerçi şöyle bir bakınca doğru olduğunu görüyorum.

_ Ne duyduysan söyle ben de sana onun cevabını vereyim.

_ Tabii ki bütün şirketin konuştuğu sizin beraber olduğunuz konusu. Doğru mu? Size sormak istedim.

_ Doğru, doğru duymuşsun beraberiz Zeyneple.

_ Ahmet Bey bugün için özür dileriz inanın bir daha olmayacak. Kerem'in bu konu hakkında bir suçu yok benim yüzümden oldu ben oyaladım onu. Tüm suç benim.

_ Hayır Zeynep! Öyle bir şey yok! Ne demek ben oyaladım! Tam tersine ben oyaladım zaman geçirdim.

_ Doğru yani anladım. Ben de diyorum Kerem Bey kaç gündür neden manşetlerde yok. Gazeteciler neden beni o kadar sık aramıyor. Nedeni buymuş.

_ Sizin karşı çıkacağınızı pek düşünmedik açıkcası. İş ortamında böyle şeylere karşı olduğunuzu biliyorum. Ama sizi rahatsız edici herhangi bir şey olmayacak söz veriyorum. Yani işe yansıtmayacağız.

_ Yani iş ortamında böyle şeylere karşıyım tabii ama konu Kerem ve birisiyle ilişki yaşamaya gelince bende tıkanıyorum. Açık söylüyorum böyle birşeyle karşılaşmadım. Birisini tutup karşımıza da getirmedi. İşte seninde mutlaka görmüşsündür haberler oldu hep. Manşetlerden indiremedik beyefendiyi. Benim söylediklerim size tepki değil yanlış anlama. Eğer birisi olacaksa senin olman tabikii beni çok mutlu eder. Seni tanıyorum seviyorum anneni babanı çok yakından tanıyorum seviyorum. Sen benim için değerlisin biliyorsun. Kerem yanında istemeseydi ki nedeni belli içim daha rahat seni asla başkasına bırakmazdım ama sen yine de benim işlerime yardım ediyorsun. Dediğim gibi tepki değil kesinlikle en doğru kişi sen olursun. Neler gördüm ben bunun peşinden buralara kadar gelen. Ne sen sor ne de ben anlatayım. Sen birazda adam ettin bunu. Şirkete daha çok geliyor işlere daha çok bakıyor. Hakkını yiyemem işini çok iyi yapıyor ama seninle beraber çok daha iyi.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin