51.BÖLÜM

3.2K 114 2
                                    

_ Merhabalar benim birtanelerim! Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Ben sayenizde çok iyiyim. O güzel yüreklerinizle yaptığınız yorumlar beni çok ama çok mutlu ediyor. Bir kez daha diyorum iyi ki varsınız iyi ki benimlesiniz. Sizleri çok seviyorum sakın ama sakın unutmayın. Kendinize çok dikkat edin. Olumsuz herşeyi unutup kendinizi multi media daki şarkımız ile hikayemizin içine bırakın:) İyi okumalar!
♥♥♥♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep telefonda aldığı şaşırtan haber ile kapatıp onlara döner. Kerem ne olduğunu merak ederken sorar. "

_ Güzelim, kimdi arayan?

_ Ş-şey.

_ Kim?

_ Bana daha önceden dergilerinin kapağında çıkmam için teklif edenler.

_ Ne diyorlar peki?

_ Tekrar sormak istiyoruz dediler. İnsanların merak ettiği ve istediği birisisiniz teklifimizi lütfen kabul edin ama bu sefer eğer kabul ederseniz Kerem Bey ile ikiniz üzerinden gerçekleştirmek istiyoruz röportajı ve çekimleri dediler.

_ İkimiz için böyle bir teklifte bulundular öyle mi?

_ Evet. Bende çok şaşırdım ama böyle dediler. Gördüğün gibi bende net bir şey diyemedim çünkü çok şaşırdım. Yani ben gelen tüm teklifleri reddettim ama bu sefer ikimizin olmasını istiyorlar.

_ Yani güzelim biliyorsun pek ilgilenmiyorum böyle şeylerle ben. Bana da röportaj için fotoğraf çekimi için çok teklif geldi ama hiç birini kabul etmedim. Yani şuanda ne desem bilemedim. Sen istersen gideriz ama.

_ Yok hayır yani sorun olmaz. Bende bugüne kadar hiç olumlu bir yanıt vermedim. Bir şey fark etmez. Sende istemiyorsun zaten.

_ Ama sen istersen gidebiliriz.

_ Dediğim gibi önemli değil hayatım.

" Kerem uzanıp yanağını öper. "

_ Seni seviyorum.

_ Seni seviyorum.

" Zeynep de dönüp onu öper. Aslında çok güzel olurdu böyle bir şey olsa. Rahat rahat herşeyi anlatıp birazda eğlenselerdi. Ne güzel olurdu. Ama Kerem'in bundan böyle şeylerden pek hoşlanmadığını da çok iyi biliyordu. En iyisi üstelememekti. Masadan kalkıp ilerlerken Selin Zeynep ile Kerem'in arasına geçip onları ayırırken Kerem'in koluna girer ve Zeynep'e döner. "

_ Siz biraz önden gitsenize.

_ Sen niye ayırdın bizi sevgilimle ya? Hem neden biz önden gidiyormuşuz?

_ İki dakika ayrı durun, korkma kaçırmayacağım eniştemi. Sadece bir şey konuşacağım.

_ Tamam bizim yanımızda konuş Selin.

_ Ama özel.

_ İyi peki.

" Zeynep de yanındaki Can'ın koluna girer ve onlardan ileride yürümeye başlarlar. Selin düşündüğü şeyi aktarır Kerem'e. "

_ Özel dedim çünkü Zeynep'in duymasını istemedim. Sencede bu gelen teklif hem Zeynep'in kafasının dağılması bazı şeyleri tam unutması için çok iyi bir teklif değil mi? Zeynep her ne kadar bugüne kadar istemesede bununla ilgili bir şeyler yapmak isteyen birisi. Eminim ikinizin olacağı bir işte çok daha mutlu olacaktır. Onun mutlu olmasını istiyorum çünkü bunların onun başına gelmesinde benimde payım var ve ben kardeşimin gerçekten artık unutmasını istiyorum. Sende öyle istiyorsun çok iyi biliyorum. Bir kereliğine gitseniz ne olur ki. Bak çok eğlenceli gerçekten. Lütfen ben Zeynep'in hevesli olduğunu gördüm. Sen yanında olursan eğer çok daha mutlu olacaktır.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin