74.BÖLÜM

2.1K 110 41
                                    

Merhabalar. Nasılsınız birtanelerim? İyinizdir umarım. Yeni yıla girmiş bulunuyoruz. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Sağlıklı huzurlu çok çok mutlu bir yıl olsun. Ülkemizde barışın rahatlığın sevginin olduğu bir yıl olsun, hiç kimsenin canı yanmasın.

Bana özelden yeni yıl dileklerini ileten iletmeyen herkese çok ama çok teşekkür ederim. Artık geçen sene diyebiliriz; geçen sene sizin sayesinizde çok güzel geçti benim adıma. Hikayemizle sizlerle sizin tepkilerinizlen çok çok güzeldi. Bu senede böyle hepimiz için çok çok güzel geçsin. Tüm senele böyle birlikte kutlayalım.

Kendinize çok ama çok dikkat edin. Sizleri çok sevdiğimi sakın unutmayın. Sizleri çok seviyorum. Umarım bölümümüzü de beğenirsiniz. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
İyi okumalar kuzucuklarım♥

》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Gözlerini yorgunlukta araladığında bakışları bulanıkta olsa beyaz tavan ile kesişti. Ağrıyan başına elini götürmek için kolunu kaldırdığında elindeki serumu gördü. Şimdi anlamıştı ne olduğunu. En son yoğun bakımın önündeydi, konuşuyordu, ağlıyordu sonrası yoktu zaten. Kolunu yatağa bastırıp doğruktuktan sonra herşeyin netleşmesini beklemeden kolundan çıkarttı serumu ve ayağa kalktı. Yeterince ayrı kalmıştı sevdiği kadından birde burda böyle uyuyarak bekleyemezdi. Bir anda kararan gözleri ile kenardaki koltuğa tutunsada hemen doğruldu ve kapıya ilerledi. Onu gören annesi babası arkadaşlarına yanına gelmişti ama o ona sorulan soruları duymuyordu bile. "

_ Oğlum iyi misin? Nasıl oldun? Dinlenseydin.

" Kerem onların hiç birini dinlemezken en son ayrıldığı camın önüne geldi. Eli anında camın üstüne giderken kalbine giren paslı demir yeniden dönmeye başladı. Değişiklik yoktu. Hâlâ aynıydı. Doktorun odaya girdiğini yeni gördüğünde izlemeye başladı. İzlerken içi yanıyordu. O adam sevdiği kadının yanına girebiliyor ama kendisi giremiyordu. Zeynep'in elini tuttuğunda ve bir kaç hareket denediğinde önündeki dosyayı alıp yazdı ve çıktı. Kerem o dokundukça yumruğunu sıkıyordu. O kadar sertti ki elindeki kemikler beyazlaşıyor ve ortaya çıkıyordu. Doktorun çıkması ile ona döndü camdan ayrılmadan. "

_ Bir gelişme var mı?

_ Herhangi bir gelişme yok malesef. Hareketlere cevap vermiyor. Bekleyeceğiz.

_ Ne zamana kadar bekleyeceğiz?!

_ Bu bize bağlı değil. Ona bağlı.

" Doktorun üzgünce yanından ayrılması ile sinirle geri cama döndü. Fakat o yüzündeki sinir o güzel yüzü görür görmez yerini acıya bırakmıştı. Daha fazla beklemek istemiyordu. Yapamıyordu bekleyemiyordu. İçinin acısı çoğalıyordu. Akşama kadar hiç başından ayrılmadı camın. Ne önüne getirilen şeyi yedi ne de içti. Sadece gözünü ayırmadan izledi. Doktorun yeniden gelmesi ile hızlıca yolunu kesti. "

_ Ben dayanamıyorum. Böyle eli kolu bağlı bekleyemiyorum. Deli olacağım biraz daha beklersem. Sana iki seçenek tanıyorum; ya beni doğru düzgün içeri Zeynep'imin yanına alırsın ya da ben zorla ya kapıdan ya da o camı kırıp girerim içeri. Ama bir şekilde girerim.

" Karşısındaki adam onu şaşkınlıkla dinlerken aslında ne kadar haklı olduğunu acının yoğun olduğu gözlerinden bedeninden anlıyordu. Etrafına baktığında kimsenin olmadığını gördü ve omzuna vurdu."
_ Gel benimle.

" Kerem'in yorgun yüzünü anında mutluluk esiri altına alırken takip etti adamı. Zeynep'in kaldığı odaya değil de başka bir odaya girmişlerdi. Doktorun gittiği yere bakıp bekledi. Onun elinde bir şeylerle geldiğini görünce bakışları eline kaydı. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin