82.BÖLÜM

2.1K 95 20
                                    

Haftanın son gününden herkese merhabalar. Nasılsınız arkadaşlar? Aranızda karne alan kuzucuklarım var biliyorum. Nasıl karneler? İyi değil mi? İyi değilsede kendinizi sıkmayın üzülmeyin sakın. Daha ikinci dönem var. Düzelir. İsterseniz olur başarabilirisiniz. Çok güzel geçmesini dilediğim bir tatil süresine giriyoruz. Umarım çok çok iyi geçer ve bol bol eğlenip enerji depolarız. Neyse ben çok uzatmayayım. Kendinize çok iyi bakın. Sizleri çok çok çok seviyorum.
İyi okumalar ♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Düğün yeri seçilmiş ve Kerem ilgilenen kişiyle detaylı şekilde konuşmuştu. Eve gönderilen dekoratif eşyalar renkler için olan şeyleri de ayarlayıp seçtikten sonra geri yolladılar. Beyaz ağırlıklı soft pembe ve maviler olacaktı masalarda diğer yerlerde. Herşey abartıdan uzak ama şık olacaktı. İstedikleri gibi. "

"Annesinin kendisini uyandırması ile zorla yataktan çıktı ve duş alıp saçlarını öylesine topladıktan sonra evden çıktılar. Çok önceden çizdiği sakladığı gelinliği giymeye karar vermişti ve dikilmesi için güvendikleri birisine yaptırmışlardı. Bugün de prova içim gideceklerdi. Ölçüler alınacak ve herhangi bir değişimin olup olmayacağına karar verilecekti. Moda evine geldiklerinde görüştüler ve gelinlik gelene kadar oturup kahvelerini içtiler. Herkes en az Zeynep kadar heyecanlıydı çünkü üzerinde göreceklerdi. Kadın elinde beyaz gelinlikle gelirken Selin de Zeynep ile birlikte heyecanla kalktıktan ayağa. Kadın karşılarına geçti ve gelinliği askılarından tutup bütününe bakmalarını sağladı. Selin görmüştü çizerken ama gerçeği daha güzeldi. Yaklaştı ve dokundu. "

_ Zeynep. Bu çok- çok güzel. Çizimide güzeldi ama gerçeği daha da güzel.

"Yaklaştı ve gelinliğine dokundu heyecanlanarak. Gerçekten tam istediği gibiydi. "

_ Çok güzel.

"Demet yine duygulanırken kızının omuzlarından tuttu buruk gülümsemesi ile. "

_ Sen daha güzelsin. Hadi dene üstünde görelim. Tadilata ihtiyacı vardır belki.

"Zeynep gülümseyip başını sallarken gelindiği eline aldı. Selin bir anda kendisi de giyinmek istedi ve heyecanla ona döndü. "

_ Ben gelin değilim ama bende giyinmek istiyorum. Çok güzel hepsi.

_ Evet sende giy Selin. Birbirimizi böyle görmüş oluruz.

_ Tamam o halde sizede bakalım hemen bir model.

" Zeynep içeri geçerken Selin eli dudaklarında çeşit çeşit müthiş görünen gelinlere baktı. Hepsi çok güzeldi seçmek çok zordu. Ama gözüne başka bir tanesi takılınca hızlıca oraya ilerledi ve onu gösterdi."

_ Bunu istiyorum.

_ Peki. Size çok yakışacağına eminim.

" Selin de Zeynep gibi heyecanla eline aldıktan sonra içeri geçti. Onları beklerlerken ikiside biraz zaman sonra aynı anda çıktılar içeriden ve birbirine bakıp gülümsediler. Selin Zeynep'in elini tuttu ve içeri getirdi. Demet ayağa kalkıp elini ağzına götürdü. "

_ Güzel kızlarım benim. Nasıl yakışmış anlatamam. Prenseslerim. Çok güzel oldunuz.

_ Gerçekten yakıştı mı?

_ Evet birtanem çok güzel bir gelin oalcaksın.

" Selin Demet'e öpücük attıktan sonra merak ettiği görüntü ile Zeynep'in elini bırakmadan biraz zorda olsa aynaya döndü. Hiç giymemişlerdi ve bu... Çok güzeldi! Bembeyazdı, belirttiği şeyler çok güzeldi! Sevdikleri adamları hissettiler. Selin'in gelinliği kolsuzdu ve tüm üst vücuduna otururken kalçasından aşağısı biraz bollaşıyordu. Sadece ama sanki onun için tasarlanmış bir modeli. Zeynep ise; beyaz V şekilde göğüslerine doğru inen askılı vücudunu saran yüremesi rahat olsun diye bacaklarında biraz bolluk olan tam istediği gibi gelinik giymişti. Çok istediği model şuan da üstündeydi ve Kerem'in tabiriyle melek gibi duruyordu. Demet göz yaşlarını tutamazken Zeynep hâlâ kendine bakıyordu. Kerem de beğenir miydi acaba? Onunda hoşuna gidermiydi? Demet nefes aldı ve çalan telefonunu açtı. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin