23.BÖLÜM

4.6K 177 12
                                    

_ Merhaba arkadaşlar sizlere yeni bölüm getirdim erken erken. Dediğim gibi artık daha da belirginleşti olaylar! Daha da netleşmeye başladı! Yaşayacakları göreceğiniz çok çok olay var daha! Sizlere iyi okumalar yorumlarınızı bekliyorum!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem göğsünde hissettiği ıslaklık ile hızlıca Zeynep'in başını tutup kaldırır ve bakar. Gözlerinin kenarının kızardığını ve ağladığını görür. İçi acırken gözlerine daha net şekilde bakıp akan bir damla yaşı daha siler yavaşça. Endişe ile sorar. "

_ Ne oldu canım? Neden ağlıyorsun? İstemeden ben bir şey mi yaptım? Zeynep?

"Zeynep nefes alıp dolu gözleri ile bakar gözlerine. Ağladığı sesine de yansır. Zorla utanarak konuşur. "

_ Utanıyorum.

" Kerem duyduğu şeyin şokunu yaşarken biraz doğrulup yüzünü ellerinin arasına alır ve öper. "

_ Neden utanıyorsun canım?

_ Herkesten utanıyorum.

_ Söyle canım, canımın en içi söyle. Dinliyorum.

_ Ben sıradan birisi mi oldum şimdi?

"Zeynep'in bu şekilde konuşup bakması içinden bir şeylerin kopmasına neden olurken eğilip ıslanmış olan iki yanağını da sıkıca öper. "

_ Bak bana. Sen benim için hiç sıradan birisi olmadın tamam mı? Bundan sonra da olamazsın. Tam tersine sen benim için çok özel oldun. Çok çok özel. Ağlama lütfen kendimi kötü hissediyorum. Sen dedin ya hani sevdiğin kişi olsa peşinden gidermisin diye; ben o yüzden buraya getirdim seni. O yüzden aramızın düzelmesi için tuttum burada.

" Zeynep Kerem'in gözlerine baktığında tamamiyle doğruluk görür ve bu onun yavaş yavaş ağlamasının sonlanmasına neden olur. "

_ Ben sana özel bir değer veriyorum Zeynep. Kimseye vermediğim bir değer bu. Ben bu duyguyu seni ilk gördüğümde hissettim. Barda.

_ Sen barda yangından önce gördün mü beni?

_ Gördüm. Orada da böyle olmuştu. Senin güzel gülümsemen çekmişti dikkatimi. Senin yanında Murat vardı yanılmıyorsam. O an ki gülüşün aklımda hep hiç silinmedi. Öptüm seni evet çünkü çok istedim. Şimdi de tamamen benim olmadın mı? Evet tamamen benim oldun. Ben bunun için çok mutluyum Zeynep. Sende öylesindir diye düşünüyordum ama şuan ağlıyorsun.

" Zeynep Kerem'in konuşmalarını dinlerken bitirince ellerini kaldırıp yüzünü siler. "

_ Hayır mutsuz değilim aksine mutluyum. Sadece gerçekten utandım Kerem. Hiç yaşamadığım bir durum. Hâlâ da yüzüne bakabildiğim için kendime şaşırıyorum. Sıradan birisi olma düşüncesini şimdi kestirip attım kafamdan. Çünkü tam tersi bir durum oluştu kafamda. Bende sana aynı değeri veriyorum hattâ değerden fazlasını. Eğer olmasaydı yanına gelemezdim. Benim sana olan duygularım hoşlantıdan da öte. İlk günden beri belkide. Ama çok çok farklısın.

" Kerem onun anlatış şekline ve anlattıklarına gülümserken eğilip burnunu öper ve onun silmiş olmasına rağmen elleri ile nazikçe siler yanaklarını. Sonra tekrar burnunu öpüp dudaklarına dokundurur dudaklarını. Öpüp çekilir ve yüzüne bakar gülümsemesi ile. Zeynep onun kendisine çok güzel demesine rağmen gülümsemesine bakınca huzur bulup muhteşem oldunu düşünür ve kendisi de gülümser. "

_ Benimde öyle, benim de sana duygularım hoşlantıdan fazla Zeynep. Ben kimseye bunları söyleyip bunları hissetmedim. Ama sana içimden gelerek istediğim için söylüyorum ve hissediyorum.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Where stories live. Discover now