79.BÖLÜM

2.1K 103 18
                                    

Beklemeden atılan bir bölüm ile herkese merhaba. Nasılsınız arkadaşlar iyisiniz değil mi? Bu bölüm de geçen bölümün net bir şekilde devamı ve asıl olay diğer bölümde. Diğer bölüm uzun ve açılayıcı. Yazdım bekliyor gününde gelecek. Ve aslında istenilenler diğer bölümden başlıyor. Bir oturdum baktım ooo kaç bölüm yazmışım. Asıl onları hemen paylaşmak istiyorum. Sık sık paylaşacağım emin olun ve diğer bölümü bekleyin♡Sizleri çok seviyorum. İyi okumalar birtanelerim♥
》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》 》

" Zeynep onun umutsuz ve hüzün çöken yüzüne bakarken kalktı ve kağıdı elinden aldı. Gerçekten nasıl unutmuştu bunu! Bu son ve en zor sınavdı! Eğer bunu geçemezse başa dönecekti! Onca sene başarılı olmasına rağmen boşa gidecekti! "

_ Sen bunu nasıl unuttun Selin ya? Bu sınavı geçmen lazım senin. Hemde tek sınav değil sınavdan sonra mülakata gireceksin.

" Selin ümitsizce başını ellerinin arasına aldı ve eğdi. Gerçekten bu kadar kısa zaman içinde nasıl yapacaktı ki?! Çok zordu! "

_ Ya çıkmış aklımdan. Birde ben unuturum diye adresi buraya gösterdim. Kağıdı şimdi Umut sayesinde görüyoruz. Nasıl yapacağım? Çok kısa bir zamanımız ve çok zor iki sınav var.

_ Hey, n'oluyor? Bize de söyleyin.

" Zeynep elindeki kağıt ile soruyu yönelten sevgilisinin yanına geri oturdu. Hem onu hemde Can'ın merakını gideren açıklamayı yaptı."

_ Selin son bir sınava girecekti. Sonra tamamen bir 'Avukat' olarak çalışabilecekti. Ve bu son en önemli sınav ve mülakat. Eğer geçemezse bunca sene boşa gidecek başa dönecek.

_ Başa dönemem buraya kadar gelmişken. Geçmem lazım başka yolum yok.

_ Tamam. Sakin ol birtanem. Madem bu sınav bu kadar önemli biz de o zamana kadar durmayız.

_ Ne?

_ Bir sınav ve ardından da geçilmesi gereken bir mülakat var. Aynı zamanda çok kısa bir süre. Bu kısacık süreyi burda oturarak geçirmek ne kadar mantıklı sevgilim? Bence hiç değil.

"Can hepsine baktıktan sonra Selin'de durdu ve elini tuttu. "

_ Mantıklı olan şeyi yapıyoruz ve hemen şimdi çalışmaya başlıyoruz.

_A-ama çok zor Can. Gerçekten zor.

_ Zor olabilir ama senin derslerin hep iyiydi Selin. Hiç çalışmadığın sadece bir saat baktığın sınavdan inatla tam puan aldığını bilirim ben.

"Selin bu sefer konuşan Zeynep'e döndü. Endişesi azalırken aynı zamanda artıyordu da. "

_ Öyle ama bu onların gibi değil.

_ Ama imkansızda değil değil mi?

"Kerem'in de dahil olmasıyla Zeynep ona destek veren başka bir cümle kattı araya. "

_ Zoru başarırız, imkansız biraz zaman alır değil mi Selin? Biz imkânsızı zorlamıyoruz zor olanı başaracağız. Hattâ hiç beklemeye gerek yok kalk koş yukardan getir kitaplarını notlarını ne varsa hemen başlayalım. Ne kadar erken o kadar iyi.

" Selin onun enerjisinde buldu her zaman ki gibi gücü ama bu sefer iki kişi değil çocuklarla birlikte beş kişi değil yedi kişilerdi. Üçü burda olmasada en yakınında bilmedikleri hâlde desteklerini hissediyordu. Başını salladıktan sonra hızlıca kalktı ve onları geçip merdivenlere ilerledi. Hızlıca bir adım çıkacaktı ki geri dönüp koltuğun arkasından Zeynep'in başını tutup yanağını öptü. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin