12.BÖLÜM

4.4K 195 14
                                    

_ İyi okumalar sizlere canlarım sizleri çok seviyorum müziği açıp başlayın bakalım:)♥ ♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem bir anda yüzüne yediği darbe sonucu zor toparlar aynı darbeden bir kez daha alınca bu kez etkilenmemeye çalışarak karşısında ki kişiye daha sert şekilde vurur. O kişinin bir kaç saniye durması ile kendine gelmesi kolaylaşır. Ne olduğunu anlayamaz bir an. Başka birisi daha üstüne gelince ondan önce davranır. Zeynep de bir anda olanları anlamazken Kerem'in bir anda aldığı darbe ile ellerini ağzına koyar. Kerem o adamı da kendinden uzaklaştırırken eliyle Zeynep'i biraz geriye doğru itip onlardan uzaklaştırır. Ama karnına bir darbe yemesi ile ağzına gelen metal tat ile eğilir. Eğilmesini fırsat bilenler aynı darbeden bir kez daha yapınca Kerem daha kötü duruma gelir. Zorla dik durup gücü ile birisine vururken diğer kişiden tekrar darbe alır. Üç kişi dört olurken tek kişiye karşılardır. Kerem iki kişiye karşı gelirken diğer iki kişide ona karşı geliyordur. Kerem bir kişiye sert darbe atarken onu halletmeyi başarmıştır. Son gücü ile de bir kolundan tutan kişiyi sertçe çekip karnına vurur. Onların yanına gelen diğer iki kişiye de aynı şekilde karşılık verir. "

"Zeynep olayları şaşkınlıkla izler. Bir an Kerem'in bırakacağını düşünür ama tam tersine Kerem bir anda hepsine karşı gelince daha da şaşırır. Kerem hepsi birden üstüne gelince hepsini birden tüm gücü ile halleder. En son kendisine vuran kişi yere düşünce o son darbesini atıp karnına tekme atar. Kendi de kendisini kötü hissedince bir adım geriler ama Zeynep hızlıca arkasından tutar. Gücü yettiğince tutmaya çalışır. Yavaşça kolunu da tutup destek verir. "

_ İyi misiniz?

"Zeynep yavaşça Kerem'i kaldırıma oturtturur ve kendiside yanına oturur. Daha sonra kalkıp karşısına diz çöker. Kaşının ve dudağının kanadığını görür. Bir elini kaldırıp yavaşça çenesini tutar. "

_ Doktora gidelim ister misiniz?

"Kerem öksürüp elini ağzına koyar. Daha sonra ağzındaki kanı eliyle siler. "

_ İyiyim doktorluk bir durum yok.

_ Ama kötü görünüyorsunuz. Canınız acıyor mu? Nereden çıktı bunlar.

_ Bilmiyorum ama bulacağım. Bulunca da tek tek öldüreceğim o orospu çocuklarını.

_ Zaten bu halde yeterince gösterdiniz günlerini. Şaşkınlıkla izledim. Yani izlemek zorunda kaldım çünkü elimden sadece bu geldi. Eve mi gitmek istersiniz?

_ Yok eve olmaz şimdi. Babama laf anlatamam. Seni götürdüğüm otele götürebilir misin beni?

_ Tabii götürürüm. Bana biraz yardım edin ama sizi kaldırmam için.

" Zeynep ayağa kalkıp yere eğilir ve nasıl yapacağını düşünürken Kerem'e sarılır vaziyete gelir. Canını yakmamaya çalışarak zorlansada kendine doğru çeker ve kaldırır. Bir eli hâlâ sırtındayken dengede durabilmek için bir elini göğsüne koyar. Yüzleri yakınken gözlerine bakamadan konuşur. "

_ İki saniye böyle durun ben çantamı alayım.

" Zeynep Kerem'in durabileceğinden emin olduktan sonra hızlıca eğilip çantasını alır ve tekrar Kerem'i tutar. "

_ Siz araba kullanamazsınız bu halde. Anahtar nerede?

_ Sen araba kullanmasını biliyor musun?

_ Şu halde bile bana laf mı sokuyorsunuz? İnanmıyorum size ya. Neyse sizinle şuan tartışamayacağım. Başka zamana kalsın artık. Nerede anahtar?

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin