48.BÖLÜM

3.5K 103 12
                                    

_ Merhabalar arkadaşlar! Sizlere yep yeni bir bölüm getirdim! Hepimize iyi gelsin. Biraz da olsa mutlu olalım diye. Sizleri çok seviyorum! Kendinize çok çok iyi bakın. İyi okumalar!

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

"Herkes güzel bir tatile hazırlanmıştır. Kerem herşeyi bizzat ayarlamış en iyisi olmasını istemiştir. Kendisi de Can da hiç bir şey almazken arabaya binip evden çıkarlar. Selin Zeynep de kalmıştır. Onlar hazırlanırken kapı çalar. Onların geldiğini anlayınca yanlarına alacakları çantaları alıp aşağıya inerler. Kerem onların bavullarını arabaya koyarken Zeynep annesini ve babası ile görüşür. "

_ Dikkat edin tamam mı kızım? Kerem var aklım kalmıyor ama sen yine de dikkat et. Hiç birşey düşünme aklın kalmasın güzelce eğlen unut herşeyi.

_ Tamam babacığım. Bende öyle yapacağım zaten. Sizde dikkat edin kendinize. Sizi çok seviyorum.

"İkisinede sıkıca sarılıp öptükten sonra arabaya ilerler ve biner. Can Selin'in yanına otururken Zeynep Kerem'in yanına oturmuştur. Kerem kendisi arabayı kullanırken Zeynep'in kendi tarafındaki elini ellerinin arasına alıp hiç bırakmayarak tutar. Zeynep baş parmağını yavaşça elinin üstünde gezdirir. Hava alalına gelince arabayı bırakırlar. Zeynep Kerem'in de Can'ında bavulu olmadığını görünce şaşırır. "

_ Kerem sizin bavullarınız nerede?

_ Bavula falan gerek yok ki güzelim. Sizin içinde öyle aslında ama ben sizi kırmak istemedim. O kadar alışveriş yaptınız istedikleriniz vardır diye ama gideceğimiz yerde herkesin kıyafetleri hazır.

_ Ciddi misin sen?

_ Çok ciddiyim hayatım. Ama dediğim gibi sizin sevdiğiniz şeyler olur diye bir şey demedim.

_ Delisin sen.

_ Ne yapayım herşey senin için. Hem ben zaten sana deli oluyorum bilmiyor musun?

_ Biliyorum. Bende sana deli oluyorum.

_ Bende biliyorum. Ve biran önce gitmek istiyorum. Seninle çok güzel bir tatil yapmak istiyorum.

_ Çok güzel bir tatil olacak. Hadi geç kalmayalım.

" Kerem Zeynep'i öptüktenten sonra işlemleri halledip uçağın hareket saatine göre binerler. Verilen talimatlara uyarlarken Zeynep hemen uzanıp başını göğsüne yaslar Kerem'in. Kerem kolunu belinden geçiririp sararken Zeynep daha da sokulur ona. Saçlarını öpüp çenesini onun başının üstüne koyar. Kerem daha sıkı sarılıp saçlarını öperken Zeynep gözlerini yavaşça kapatır. "

_ Güzelim, canım. Hadi uyan geldik.

" Zeynep Kerem'in sesi ile ve saçlarının okşanması ile aralar gözlerini. Geldiklerini o an daha iyi idrak eder. Yavaşça doğrulup kendine gelir. "

_ Uyudum mu ben?

_ Uyudun güzelim. İyi ki de uyudun sıkılmamış oldun. Şimdi otele gidince güzelce uykuna devam edersin.

" Zeynep sadece başını sallarken kalkıp inerler. Zeynep bulundukları yerin bile ne kadar güzel olduğunu görür. Gelen arabaya binip otele giderler. Hemen denizin yanında lüks büyük kendinden bahsettiren bir oteldir burası. Zeynep daha önce bir çok dergide görmüştür burayı ne kadar iyi olduğunu biliyordur. Otelin dışı bile insanları çağırırken içinin de aynı olacağından emindir. İçeri girince resepsiyona gelirler. "

_ Hoşgeldiniz Kerem Bey dediğiniz gibi efendim odalarınız hazırlandı.

" Adam Kerem'e anahtarları verir. Yukarı odalarının olduğu kata çıkarlar. Kerem bir anahtarı Selin'e birisini Can'a uzatır. İkiside anahtarlarını alırlar. "

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin