13.BÖLÜM

4.3K 181 8
                                    

_ Internet ile ilgili sorunum çözüldü arkadaşlar sonunda:) Ve bende sonunda yeni bölüm yayınlayabilidim:) Sizleri çok seviyorum. İyi okumalar birtanelerimm :)♥♥♥

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kesin kararlıydı Zeynep bir daha muhattap olmayacaktı onunla. Evet bir iş yapacaklardı beraber mecburen ama bunu araya mesafe koyarakta yapabilirdi. Belkide gelen kız sevgilisi değildi. Öylesine takıldığı kızlardan birisiydi. Her yerde 'Playboy' diye geçiyordu adı. Zeynep üzerine beyaz bol kısa tişört yeşil yüksek belli bol mini etek geçirip lacivert ince ayakkabılarını giyip kol çantasını da alıp evden çıkar. Aldığı paranın bir miktarını kullanıp istediği son zamanlarda çıkan yeni telefonlardan birisini alır. İş yerine gidince şirket telefonunu geri iade eder ve Ahmet'in yanına çıkar. Bu sefer tam da istediği gibi Kerem yoktur yanında. "

_ Günaydın Ahmet Bey. Nasılsınız?
_ Günaydın Zeynep. İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın ?

_ Bende iyiyim teşekkürler. Ben kendime telefon aldım şirket telefonunu da iade ettim. Bunun için size tekrardan teşekkür etmek istedim.

_ Bu kadar acele etmene gerek yoktu ama sen bilirsin. Ne yaptınız yer seçtiniz mi?

_ Evet mekan işi tamam. Seçtiğim kıyafetleri diktireceğim, modelleri seçeceğim, insanlara göndererilecek davetiyeleri seçip daha sonra da mekanı dekore edeceğim.

_ İşin çok yani. Bunların hepsini Kerem ile birlikte yapıyorsunuz. Tek başına çok geç kalırsın çünkü.

_ Kendim de yapabilirdim aslında. Gerek yoktu Kerem Bey'e.

_ Olmaz ikiniz halledeceksiniz. Hatta benim bugün önemli işlerim yok erken çıkacağım. Sizde Kerem ile erken çıkın halledin işleri. Dur ben arayayım onu.

"Kerem akşam Derya'nın gelmesi ve Zeynep'in gitmesi ile şaşkın şekilde kalır. Derya biraz yanında kaldıktan sonra gider. Sabah banyoya gidip kaşındaki banta bakar ve aklına Zeynep gelir. İstemsizce gülümseme yayılır yüzüne. Bantı yavaşça kaldırır kaşından. Kaşında da dudağında da hiç bir iz kalmamıştır. Zaten dünde hiç bir şeyi kendisi yapamayacak kadar kötü değildi ama Zeynep'in yanında kalması için yapmıştı. Salona dönüp Can'ı arar. Ve olanları anlatır. "

_ Can kimdi onlar bana acilen bulman lazım. Hiç kimseye haber verme nedenini altında başka birisi var mı onu öğren yeter.

_ Tamam çok uzun sürmez dönerim sana.

_ Tamam sağol görüşürüz.

_ Görüşürüz.

" Kerem telefonu kapatırken aklına birisi gelir ve baktığı yere bakmaya devam eder. Emin olmadığı için bir şey yapmamaya karar verir ama araştırması ve bulması için tekrar arar Can'ı.

_ Can sana bir isim söyleceğim emin değilim ama söyleyeceğim it olabilir.

_İsmini ver sen bulalım öğreniriz...

" Kerem Can'a ismi verikten sonra kapatır. Telefonu çalınca babasının aradığını görür. "

_ Efendim baba.

_ Kerem şirkete gel. Şu defile işlerinin çoğunu halledin Zeynep ile. Ben çıkacağım Zeynep de burada seni bekler. Geç kalmadan çabuk gel.

_ Tamam geliyorum çok yakınım zaten.

"Ahmet telefonu kapatıp döner Zeynep'e."

_ Çok yakınmış gelir şimdi sen in aşağıya. Bende çıkacağım zaten.

TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin