TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)

By yazar110

355K 13.4K 2K

İki genç. Birbirleriyle daha önceden tanışması gereken ama tanışmayan; bir yönleriyle asi, bir yönleriyle tam... More

TERSİN DÜZÜ( TANITIM )
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
9.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69.BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80.BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83.BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
89.BÖLÜM
90.BÖLÜM
91.BÖLÜM
92.BÖLÜM
93.BÖLÜM
94.BÖLÜM
95.BÖLÜM
96.BÖLÜM
97.BÖLÜM
98.BÖLÜM
99.BÖLÜM
100.BÖLÜM...
ÖZEL BÖLÜM-1
ÖZEL BÖLÜM-2
MERHABA!

44.BÖLÜM

2.6K 105 6
By yazar110

_ Merhabalar arkadaşlar! Sizlere böyle erken erken bölümleri getiriyorum umarım sizlerde seviniyorsunuzdur! Beğeniyorsunuzdur! Bölümleri daha önceden de dediğim gibi çok ama çok eğlenerek yazıyorum. Aklıma en ufak bir şey geldiğinde hemen yazıyorum. Demir olayı da çözüldü gördüğünüz gibi. Şimdi konuşmaları kaldı bir tek. Bu bölüm geçiş bölümüdür bu arada bunu atlamayın lütfen! Eğer isterseniz bugün iki bölüm atabilirim yazarsanız sevinirim! Neyse ben uzatmayayım. Sizleri çok seviyorum ! İyi okumalar!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Kerem her yerde arayıp her yerden olumsuz sonuç alırken artık kendini kaybetmiştir. Evde bir o yana bir bu yana dolanıp çözüm aramaya çalışırken telefonunun sesi gelir kulaklarına. Birisi bir haber almıştır diye hemen mesajı açar okudukça gözleri büyür. Zeynep mesaj atmıştı! Yerini söylemişti! Unutmadan seni seviyorum bile yazmıştı! Heyecandan hemen herkese söyleyip çıkarlar evden. Sadece erkekler gelmiştir. Kerem arabayı hiç kullanmadığı kadar hızlı kullanıp ışıklara bile dikkat etmeden söylediği yere gider. Demir eline geçecekti ama herşeyden önce Zeynep'i alacaktı! Herşeyi anlatmıştı Demir biliyordu! Zeynep ne diyecekti ne yapacaktı onu bilmiyordu işte! Onu kaybedemezdi! Yaptığı çok büyük bir hataydı! Bedelini vicdanıyla ödemişti çok pişmandı! Ama bu duruma kadar gelmişlerdi! Herşeyden çok dediğini yapma yetişememe korkusu vardır. Hızlıca dediği yere gelirken herkesten önce hızlıca Kerem inip kapıya ilerler. Dışarıda ki adamlar onu görünce içeri girmeye çalışsada Mert ve Berk tüm sinirleri ile alıp vurmaya başlarlar. Kerem kapıyı attığı güçlü tekme sonucu açıp hızlıca içeri girer ama gördüğü manzara berbattır! Kanın beynine sıçradığını tüm sinirlerinin boşaldığını yüzünün kıpkırmızı olduğunu hisseder! Demir Zeynep'in üstündeydi ama Zeynep baygındı! Hemde yüzü yara bere kan içindeyken! Kerem içi paramparça olurken hızlıca gidip Demir'i sırtından tutup yere atar. Demir'in yere düşmesiyle üstüne çıkıp yumruklamaya başlar tüm gücü ile! Demir karşı çıkamaya çalışsada Kerem hiç bir şekilde izin vermeden vurmaya tüm gücü ile vurmaya devam eder. Demir'in ağzından burnundan yüzünün her yerinden kan gelmeye başlasada Kerem daha da hırslanarak vurmaya başlar. Depoyu inletirce daha sert vururken konuşur. "

_ Sana eğer Zeynep'e dokunursan seni öldürürüm dedim! Eğer saçının teline zarar gelirse öldürürüm seni dedim! Elimden çekeceğin var Arslan! Yaptıklarının aynısını asıl ben yaşatacağım sana! Duydun mu beni lan! Piç öldüreceğim seni! Seninle işim bitmedi it! Seninle işim bitmedi! Zeynep'e dokunduğun ellerini kıracağım! Acı çektire çektire öldüreceğim! Sen kimsin lan! Kimsin! Kimsin sen benim olana dokunmaya çalışıyorsun! Pişman oldum demedim mi lan sana! Demedim mi! Sani de kızı da düzeltmeye bir araya getirmeye çalışmadım mı it! Pişmanım dedim lan pişmanım! Ama sen herşeyi hak ediyorsun! Bekle lan beni bekle! Ölümün benim elimden olacak!

" Kerem hiç durmadan vururken Murat çoktan Zeynep'in yanına gitmiştir. Kerem'in aralıksız yumrukları arasında Demir bazen gülsede sonradan kendinden geçmeye başlamıştır. Can zorla Kerem'i üstünden alınca Kerem ayağa kalkar kalkmaz tekme atmaya başlar. "

_ Geleceğim lan! Geleceğim bekle!

" Kerem defalarca vurduktan sonra bırakıp hızlıca Zeynep'in yanına gider. Yüzünde oluşan izlerin yanı sıra yırtılan tişörtünden üstüne bakarken kaburga kısmının ve karın kısmının morardığını görür. Kerem daha sinir dolup kendi canı acırken çok özlediği sevgilisini Murat'ın kollarından alıp karşılıksız olsada sıkıca sarılır öperken. Kokusunu içine çekerken mecburen biraz ayrılıp elini yüzünde gezdirir. "

_ Güzelim, Zeynep. Ben geldim birtanem. Merak etme hiçbir şey olmayacak tamam mı? Hiçbir şey olmayacak.

"Kerem okşadığı yüzünü tekrar acıtmaktan korkarak öpüp kendi üzerindeki tişörtü çıkartıp Zeynep'e giydirir yavaşça karnına dikkat ederek. Dayanamayıp gözlerini kapatırken daha da sıkı sarılır ve defalarca öper. Hızlıca ama bir o kadar da nazikçe kucağına alıp kalkar ayağa. "

_ Bu piç burada kalacak duydunuz mu !? Bu piç burada kalacak! Ben geleceğim yine! İşi burda bitmedi!

_ Kerem hadi doktora götürelim hemen.

" Kerem daha fazla beklemeden hızlıca arabaya gider. Can arabaya binerken Kerem de Zeynep ile birlikte arka koltuğa oturup onu kendine çekip sıkıca sarılıp öpüp koklar. Elini morarmış yanağında gezdirirken Zeynep'in ağlamaklı çektiği iç ile gözünden yaş aktığını hisseder. "

_ Burdayım güzelim, burdayım birtanem. Bak sen çağardın bende geldim güzelim. Geç kaldım o itin sana bunları yapmadan gelmem lazımdı. Çok özür dilerim affet beni n'olur. Affet. Geçecek herşey geçecek sevgilim söz veriyorum. Seni çok seviyorum herşeyim, birtanemsin sen benim. Herşeyimsin. Sahip olduğum tek şeysin. Seni çok seviyorum.

" Kerem durmadan öpüp kendisi de ağlamaya başlarken hastaneye gelmeden kendini biraz da olsa toparlar. Hızlıca hastaneye gelince Kerem hemen inip Zeynep'i kucağına alır ve hastaneye girer. Tanıdığı doktorun yanına herkes ile birlikte girip Zeynep'i sedyenin üzerine bırakır ve elini tutup adama döner. "

_ Kerem? Ne oldu oğlum bu kıza?

_ Sinan Amca sonra anlatacağım ama n'olur yardım et.

"Adam hemen kafa sallarken Zeynep'in yüzüne bakmaya başlar. Kerem hiç elini bırakmadan defalarca öper ve içi acıyarak izler. Diğerleri de yanına gelip başını öperken yanında dururlar. "

_ Darbe almış bu kız! Kim yaptı Kerem?

_ Boşver Sinan Amca boşver hatırlatma!

_ Ben bu kızı senin yanında gördüm adı neydi? Berabermişsiniz de.

_ Beraberiz, Zeynep adı. Amca sadece yüzü değil karnında da baya bir morluk var.

_ Merak etme oğlum merak etme. Bakacağım ben. En acısız şekilde geçirmeye çalışacağım.

" Adam yüzündeki işlemi bitirirken Zeynep'in kendisine büyük gelen tişörtü kaldırırken Kerem'in üstünde bir şey olmadığını fark eder. Geri dönüp karnına bakarken dediği gibi ciddi bir morluk görür. "

_ Kaburgalarda kırık yoktur sanmıyorum. Ama yine de röntgen çektirelim emin olmak için.

_ Tamam Amca umarım tahmin ettiğin gibidir. Ne gerekirse yapalım n'olur.

"Adam Zeynep'in röntgen filmini alırken Kerem Zeynep'in yanından ayrılmaz diğerleri de herkese haber verip hastaneye çağırır. Herkes gelince hiç durmadan odaya girerler annesi babası Selin hemen Zeynep'in yanına gelip baygın olmasına rağmen içleri giderken öperler. Sinan röntgene de bakıp onlara döner. "

_ Dediğim gibi kırık değil ama ezilmiş. Vereceğim şeylere uyarsanız ve düzenli şekilde uygularsanız kısa zamanda atlatacaktır.

_ Bir şeyi yok yani değil mi?

_ Yüzündeki ve karnında ki morluk izlerler ve biraz da acıdan başka bir şey yok ama yaşadığı çok ağır bir şey. Bence destek alın olabildiğince yanında olun.

_ Hep yanındayız ne gerekirse yapacağız. Peki ne zaman uyanır.

_ Çok yorgun, ruhu da bedeni de. Dinlenecek şimdi. Sizi dışarı alalım artık lütfen. Dediğim gibi çok yorgun. Hâlâ şokta. Sakinleştirici vereceğiz uyuyacak akşama kadar.

"Herkes mecburen odadan dışarı çıkarken Kerem de öpüp zorla çıkar. Demir'in yanına gidecekken dayanamayacağını düşünüp kalır ve onun yanına adam yollar. Selin arkadaşlarının yanında ayrılıp Kerem'in yanına gelir. "

_ Çok kötü olmuş Zeynep Kerem. Ben böyle olacağını bilsem o iğrenç adama hiç yakınlaşmazdım. Çocuk gibi üstelemezdim. Zeynep'i dinlerdim. Kardeşim o benim onun canı acısa bende hissediyorum bende yaşıyorum. Kendimi çok suçlu hissediyorum senden de özür diliyorum.

" Kerem Selin'e dönüp elini tutar. "

_ Senin hiç bir suçun yok. Sen de dedin eğer bilseydin yapmazdın. Asıl ben kendimi çok suçlu hissediyorum; eğer o gün daha çok önlem alsaydım yanında dursaydım diye. Kendimi yiyiyorum. Benim de canım yanıyor sevdiğim kadını öyle görünce. İçim parçalanıyor. Bundan sonra ne yapmam gerekirse yapacağım. Demir'in herşeyi anlattığına eminim kendimi affettirmek için elimden geleni yapacağım. Çünkü onu çok seviyorum.

_ Sen neden böyle bir şey yaptın Kerem? Çok ağır değil mi ? Bir insanın hayatını değiştirmişsin mahvetmişsin...

_ Biliyorum Selin biliyorum. Kendimden nefret ettim. Bir an gözüm kör oldu. Ama ikisini bir araya getirmeye çalıştım hemde defalarca. Özür diledim. Ama olmadı Demir'in kinini bir türlü azaltamadım. Haklıydı çok haklıydı ama ne olursa olsun Zeynep'e dokunamaz! Hiç kimse! Onun derdi benimleydi! Elimden kurtulamayacak bundan sonra! Çekeceği var! Ama önce Zeynep'le konuşmam lazım.

" Selin Kerem'in ellerini sıkarken az da olsa içten bir şekilde gülümser. Dediklerinin doğruluğu gözlerinden bellidir zaten. "

_ Yaptığın hiç doğru değil evet hemde hiç. Ben senin Zeynep'i ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Onunla hepimiz konuşacağız. Elimizden gelen herşeyi yapacağız. O da seni çok seviyor hemde çok. O aptala da ne yaparsan yap. Kimse karışmasın sana! Bizim hepimizin yerine ne yapacaksan yap! Önemli olan Zeynep'in iyi olması. Hâlâ inanamıyorum. Resmen... Çok kötü Kerem. Bir kadının bir erkek karşısında savunmasız kalması çok kötü.

_ Biliyorum kahretsin ki biliyorum. Ben aşkı sevgiyi Zeynep ile öğrendim herşeyi unuttum. Şimdi onu bırakamam. Asla. Onu çok seviyorum.

" Selin elini bırakıp yavaşça sarılırken konuşur. "

_ Biliyorum biliyorum çok iyi biliyorum. O da seni çok seviyor. Hemde çok. Hal olacak herşey. Yeter ki Zeynep iyi olsun sağlıklı olsun.

"Kerem Selin'e karşılık verirken sarılır ona. Beklerken hiç ayrılmaz odanın yanından. Doktor çıkıp Zeynep'in kendine geldiğini söyleyince Kerem hızlanan kalbi ile korkarak adım atar odaya. Konuşacaktı terslesede istemesede. Bırakamazdı onu. Çok seviyordu asla bırakamazdı. Uyanıkken sarılacaktı öpecekti yine. Sonra herşeyi yoluna koyacaktı ama önemli olan konuşmaktı. Önce konuşmak...........................................

Continue Reading

You'll Also Like

608K 67.4K 40
çapkın bir omega olan kim taehyung, kızgınlıklarını geçirmek için gözüne alfa jeon jungkook'u kestirir
184K 7.6K 36
ʜᴇʀ şᴇʏ ꜱᴀʟᴀᴋ ᴋᴀʀᴅᴇşɪᴍɪɴ ʏᴀʟᴀɴıʏʟᴀ ʙᴀşʟᴀᴅı... ꜱɪᴢ: ᴅᴇʟɪᴋᴀɴʟıʏꜱᴀɴ ᴋᴏɴᴜᴍ ᴀᴛᴀʀꜱıɴ!
UMUT By Onlyyoursoul

General Fiction

436K 10.6K 73
Tutunacak bir daldı belki de benim için.. Minik parmakları ellerimin arasında kaybolurken, gözlerinin içindeki ışıltıydı belki de beni bu hayata bağl...
111K 12.5K 51
Jungkook, erzağının bitmesiyle kendine yiyecek birşeyler ararken, Taehyung'un liderlik yaptığı bir küçük bir şehirle karşılaşır. Jungkook, açlığını d...