TERSİN DÜZÜ (Tamamlandı)

By yazar110

355K 13.4K 2K

İki genç. Birbirleriyle daha önceden tanışması gereken ama tanışmayan; bir yönleriyle asi, bir yönleriyle tam... More

TERSİN DÜZÜ( TANITIM )
1.BÖLÜM
2.BÖLÜM
3.BÖLÜM
4.BÖLÜM
5.BÖLÜM
6.BÖLÜM
7.BÖLÜM
8.BÖLÜM
10.BÖLÜM
11.BÖLÜM
12.BÖLÜM
13.BÖLÜM
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
25.BÖLÜM
26.BÖLÜM
27.BÖLÜM
28.BÖLÜM
29.BÖLÜM
30.BÖLÜM
31.BÖLÜM
32.BÖLÜM
33.BÖLÜM
34.BÖLÜM
35.BÖLÜM
36.BÖLÜM
37.BÖLÜM
38.BÖLÜM
39.BÖLÜM
40.BÖLÜM
41.BÖLÜM
42.BÖLÜM
43.BÖLÜM
44.BÖLÜM
45.BÖLÜM
46.BÖLÜM
47.BÖLÜM
48.BÖLÜM
49.BÖLÜM
50.BÖLÜM
51.BÖLÜM
52.BÖLÜM
53.BÖLÜM
54.BÖLÜM
55.BÖLÜM
56.BÖLÜM
57.BÖLÜM
58.BÖLÜM
59.BÖLÜM
60.BÖLÜM
61.BÖLÜM
62.BÖLÜM
63.BÖLÜM
64.BÖLÜM
65.BÖLÜM
66.BÖLÜM
67.BÖLÜM
68.BÖLÜM
69.BÖLÜM
70.BÖLÜM
71.BÖLÜM
72.BÖLÜM
73.BÖLÜM
74.BÖLÜM
75.BÖLÜM
76.BÖLÜM
77.BÖLÜM
78.BÖLÜM
79.BÖLÜM
80.BÖLÜM
81.BÖLÜM
82.BÖLÜM
83.BÖLÜM
84.BÖLÜM
85.BÖLÜM
86.BÖLÜM
87.BÖLÜM
88.BÖLÜM
89.BÖLÜM
90.BÖLÜM
91.BÖLÜM
92.BÖLÜM
93.BÖLÜM
94.BÖLÜM
95.BÖLÜM
96.BÖLÜM
97.BÖLÜM
98.BÖLÜM
99.BÖLÜM
100.BÖLÜM...
ÖZEL BÖLÜM-1
ÖZEL BÖLÜM-2
MERHABA!

9.BÖLÜM

4.7K 179 40
By yazar110

_ Evet dediğim gibi diğer bölümü de hemen paylaşıyorum:) Yakınlaşmalar biraz olsa bu bölüm de var:) Umarım sevinirsiniz:) Sizi seviyorum unutmayın:)♥♡

》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》》

" Zeynep şirketten çıktıktan sonra elbette karşısından eski sevgilisini görmeyi beklemiyordu. Onu görünce hem kendisi hem de yüzündeki ifade donup kalır. Kalbinde hiç bir şey hareket etmez tıpkı eskisi gibi. Eskiden onu sevdiğini sanırdı ama bunun doğru olmadığını anlamıştı ve hemen ayrılmıştı ondan. Fakat şuan karşısındadır. Neden gelmişti ki ? Bitirmişti Zeynep herşeyi. Dikkatli bakınca tam iyi olmadığının farkına varır. Eski sevgilisi ona doğru sallanarak tam yerinde duramayarak adım atar ve yaklaşır. Zeynep ise şaşkınlıkla konuşur. Sarhoş olduğu her halinden bellidir"

_ Cenk? Ne işin var burada nasıl buldun sen beni?

_ Boşver nasıl bulduğumu. Konuşmamız lazım.

_ Hayır konuşacak bir şey kalmadı bizim aramızda bitirdik biz herşeyi.
_ Ben bitirmedim sen bitirdin!

"Cenk'in bağırarak konuşması ile Zeynep uyarır onu. "

_ Sessiz ol ne bağırıyorsun duyuyorum seni. İnsanlara rezil etmek mi istiyorsun beni?

_ Zeynep konuşmamız lazım, konuşalım.

_ Defol git başımdan konuşacak bir şeyimiz yok diyorum sana. O kadar zaman konuşmaya gelmedin şimdi böyle bir durum da sarhoşken mi geliyorsun? Emin ol dediklerini bile ciddiye almam.

_ Zeynep konuşalım hadi bir yere gidelim ve konuşalım.

_ Anlama kıtlığı falan mı başladı sende Cenk?! Konuşmak istemiyorum dedim anlamıyor musun? Defol git şimdi!

"Zeynep onu bu halde daha fazla dinlemek istemediği için alacağı şeyi dahi unutup hızlıca içeri geri girip hızlı adımlar ile yukarı çıkıp odasına girer. O kapısını kapattığı sırada kapı tekrar sert şekilde açılır ve kapatılır. Zeynep kollarını göğsünde bağlayıp ona bakar. "

_ Ne söyleyeceksen söyle, artık sevgilin değilim unutma.

"Zeynep Cenk'e bakar ama onun kendisine olan saçma bakışlarını görünce ona doğru çıkmak için kapıya yönelir. "

_ Tamam vazgeçtim gidiyorum ben.

" Ona doğru yani kapıya doğru giderken Cenk omuzlarından hızla koltuğa doğru ittirir ve hızla oturmasını sağlar. "

_ Otur!

_ Ne yapıyorsun ya! Gideceğim!

" Zeynep tekrar ayağa kalkar ama Cenk yine karşısına çıkar. "

_ Gideceğim! Çekil!

"Cenk yine omuzlarından bu sefer daha yavaş şekilde iter ve yeniden oturmasını sağlar. Zeynep ne yapacağını şaşırır o an. Deli gibi bakıyordur kendisine. Ne dese ne yapsa bilemez. Cenk de yavaşça yere dizlerini koyar."

_ Dur, gitme. Ne olursun gitme. Sensiz yapamıyorum o kadar çok seviyorum ki seni. Benimsin sen.

"Cenk bunları söylerken elini Zeynebin saçlarına götürür yavaşça ve üstüne gelmeye başlar. Zeynep iyice korkmaya başlarken bir anda neredeyse Cenk'in üzerine çıktığının bilincine varır. Endişeli korkan sesi ile konuşup ondan kurtulmaya çalışır ve kurtulup ayağa kalkar hızlıca."

_ Cenk sakin ol! Sakin ol.

"Zeynep'in elinden kurtulması ile Cenk de hemen ayağa kalktığı sırada yanındaki masayı devirir ve elini kapıya koyar çıkmaması için. Zeynep ellerini kaldırıp onu kendi endişesini bastırmaya çalışarak sakinleştirmeye çalışır. "

_ Cen ne yapıyorsun ? Sarhoşsun tamam mı, gideyim şimdi yarın konuşuruz.

"Bunları söyleyip çıkabilmek için kapıya atılır ama Cenk yine ondan güçlü çıkıp tutar ve yine koltuğa iter bu sefer daha sertçe. Hızlıca arkasını dönüp kapıyı kilitler iki kere. Zeynep yeniden ayağa kalkar"

_ Cenk bak korkutuyorsun beni yapma!

"Yeniden artık korkarak kapıya atılır yetişebildiğince elini kapıya vurur."

_ İmdat!

" Ama yine Cenk tarafından engellenip kaçında defa bilmediği şekilde koltuğa itilir. Zeynep tüm gücü ile ayağa kalkar ama Cenk üzerindeki ceketi çıkartır o sırada. Tüm şirket çalışanları yukarıdan gelen seslere anlam veremez. Herkes teker teker Zeynebin odasının önüne gelirler. "

_ Cenk yapma korkuyorum artık! İmdat!

" Cenk ayağa kalkan direnen Zeynebi tekrar koltuğa sertçe itip bu sefer kendisi çıkar üzerine. Zeynep bu korku dolu anların içinden dayanamaz ve ağlamaya başlar. Kendini korumaya çalışır. Tüm sesini kullanarak birilerinin yardım etmesi için hem ağlayarak hemde bağırarak konuşur. "

_ Cenk bırak! Ne yapıyorsun bırak! İmdat!

" Zeynep'in kafasının yastığa gelmesi ile sesi boğuklaşır. Zeynep'in daha da korktuğu anlarda artık çaresizce sadece ağladığı ve çırpındığı sırada kapı tek seferde göremediği kişi tarafından kırılır. "

"Kerem şirkete alması gereken bir şey için gelmişken yukarı kattan gelen sesler çeker dikkatini. Seslerin ne demek istediğini tam duyamasada tanıdık gelir. Hemen üst çıkar. İnsanların Zeynep'in odasının önünde toplandığını görür ve hemen aralarına girer. "

_ Ne oluyor! Ne bu sesler!

_ Bilmiyoruz Kerem Bey Zeynep Hanım yardım istiyor ama kapıyı kilitlemiş içeride ki kişi bir şey yapamıyoruz polis çağıracaktık bizde.

_ Nerede buranın güvenliği! Böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmiyorlar mı? !

" Kerem sinirle bağırırken içeriden Zeynebin yardım isteyen sesini duyar yeniden. Tek hamle ile kapıyı kırıp içeri girer. Gördüğü manzara berbattır. Adam resmen Zeynep'e tecavüz edecektir. Kerem tüm öfkesi ile Zeynep'in ağlama sesi ile adamı ceketinden tutup Zeynebin üstünden kaldırıp adeta yere atar. Adam kafasını kaldırdığı sırada tam yüzüne diz kapağı ile vurur sertçe ve adamın inleyip yere tekrar acı ile kafasını koymasını sağlar. Daha sonra sinirle eğilip saçından tutup yumruklamaya başlar. "

_ Sahipsiz mi sandın lan sen bu kızı! Hı! Sahipsiz mi sandın şerefsiz!

"Keremin her ona vurmasında Zeynep ağlayarak kolları ile başını korur tekrar bir şey olma korkusu ile. İki kolunu da başına yerleştirir şokun ortasındayken. Kerem adama son kez yumruk ve tekme attıktan sonra kalkar Zeynebin yarı uzanmış ağlayan ve kendini korumaya çalışan halini görünce eğilip kucağına alır hemen. Zeynep onun kucağına gitmesi ile daha derin bir iç çeker ve yine ellerini çekmez yüzünden. Kerem daha fazla odada durmayıp dışarı çıkar onca insanın bakışları arasında. Merdivenlerden yavaşça inerken tüm şirketi inletircesine bağırır."

_ O güvenlikçiler kendini öyle sananlar kimse sakın yarın gözüme gözükmesinler! Gelmesinler bile çıkışını almak için! Hepsine söyleyin kovuldular!

" Zeynep başını Kerem'in boynuna koyar. Dışarı çıktıklarını anlayınca biraz çeker başını omzundan ve zorla konuşur. "

_ Nereye götürüyorsun beni?

"Kerem yüzüne bakmadan sadece cevap verir. "

_ Evine.

"Zeynep hem ağlarken hemde gözlerini silmeye çalışırken titreyen zor sesi ile konuşur. "

_ Eve olmaz. Annem babam beni böyle görmesin. Eve gitmeyelim.

"Zeynep bunu dedikten sonra başını tekrar omzuna koyar Kerem'in. Kerem ise bir şey demez, arkadaşları gelir aklına ama üstelemez. Nereye götürse diye düşünür. Evine gitmek istemediğine göre kendi evine de götüremezdi. Aklına başka bir yer gelmezken kendisini kurtardığını hatırlar ve en azından onu bu durumda bırakmayarak borcunu ödeyeceğini düşünür. Şirketin yakınlarında ki bir otele gitmeye karar verir. Zaten yakın olduğu için yürüyerek kısa sürede otele gelir. "

_ Hoşgeldiniz Kerem Bey. Odanız hazır yukarıda.

_ Tamam. Kartı ver sen.

"Adam Keremin genellikle kaldığı odanın kartını verir ona. Kerem Zeynep'in sırtında olan eli ile alır kartı. Asansöre binip odaya çıkar. Kapıyı açıp Zeynep'i odaya götürür. Yatağa uzandırıp ayakkabılarını çıkartır ve hava sıcak olduğu için ince örtü ile örter üstünü. "

_ Ben içerideyim bir şey olursa çağırırsın.

"Zeynep sadece başını sallar ve yan tarafa döner. Kerem de odadan çıkıp içeri geçer. Koltuğa uzanıp kolunu kafasının altına koyar ve gözlerini kapatır."

" Zeynep sabah başının hafiften ağrıması ile açar gözlerini. Etrafa baktığında bulunduğu yeri tanıyamaz daha sonra aklına dün olanlar gelir. Cenk'in yaptığı iğrenç şeyler Kerem'in gelip onu kurtarması buraya getirmesi. Bunları hatırlarken yavaşça yataktan kalkıp ayakkabılarını giyinir. Ayağa kalkıp odadan çıkar ve içeri gider. Kerem'in gömleğini giydiğini görür. O sırada Kerem de ayak seslerinden o tarafa döner. "

_ Çok pardon ben üstünüzü giydiğinizi bilmiyordum. Gideyim gelirim iki dakika sonra.

_ Yok giyindim zaten gitmene gerek yok.

"Zeynep daha fazla Kerem'e bakmaz Kerem de düğmelerini kapatıp konuşur. "

_ Daha iyi misin?

_ Sayeniz de iyiyim. Siz olmasaydınız bitmiştim ben.

_ Saçmalama, zaten suç o güvenliklerin. İçerideki sesi duyup nasıl gelmezler.

_ Teşekkür ederim herşey için. Ben daha fazla geç kalmayayım işe. Daha eve gitmem lazım. Hayır ya çantam şirkette kaldı. Off önce şirkete gitmem lazım sonra eve gideceğim. Hep o gerizekalının yüzünden.

_ Kim di o Zeynep ?

_ Eski sevgilim. Eski sevgilim bile diyemem. Sevmiyordum bir gün sonra ayrıldım hemen. Sarhoş sarhoş gelmiş bir de benimle konuşmak istiyor. Hayır o haliyle nasıl onu dikkate almamı bekliyor. Zaten bu saatten sonra yanına bile yaklaşmam. Gerizekalı.

_ Sen niye arkadaşlarına gitmek istemedim?

_ Eğer onlara gitseydim o halde mecburen söylemek zorunda kalacaktım. Söyleyince de artık Mert mi, Berk mi, Murat mı, hangisi gidip öldürür Cenk'i bilmiyorum. Veya hepsi birden öldürürdü bu daha mantıklı geliyor.

_ Benim elimden de kurtulduğuna şükr etsin.

_ Size de çok teşekkür ederim tekrar. Ben gideyim artık daha fazla geç kalmak istemiyorum yoksa oraya hiç giremeyebilirim.

_ Tamam sen bilirsin.

"Zeynep sadece gülümser. "

_ İki dakikalık telefonunuzu kullanabilir miyim?

"Kerem başını sallayıp masanın üzerindeki telefonunu verir Zeynep'e. Zeynep telefonu alıp Selin'i arar. "

_ Efendim.

_ Selin benim Zeynep.

_ Zeynep sen niye bu numaradan arıyorsun? Yine bir şey mi oldu telefonuna?

_ Yok yok bir şey olmadı telefonum şirkette kaldı Kerem Bey den arıyorum.

_ Sen onun yanında mısın? Ne yapıyorsunuz bakayım?

_ Selin saçmalama istersen canım.Şimdi bize gidiyorsun bana kıyafet getiriyorsun tamam mı?

_ Zeynep ne kıyafeti bak korkmaya başlıyorum.

_ Selin!

_ Tamam tamam. Getiririm ben 1 saate kadar.

_ 1 saat bekleyemem yarım saate kadar şirkette ol.

_ Tamam hadi kapat oyalama beni.

"Zeynep telefonu kapatıp tekrar Kerem'e uzatır. "

_ Ben gideyim artık. Sağolun tekrar.
_ Rica ederim.

"Zeynep Kerem'in yanından Kerem yeniden Zeynep'in kolunu tutar. Zeynep durup Kerem'e bakar. "

_ Dün için kusura bakma. Öyle bir anda bağırdım sana.

"Zeynep bir anda bu kadar yakınlaşmışken bakışları Kerem'in gözlerinin olduğu yere bir anda dudaklarına iner. "

_ Y-yok sorun değil.

"Kerem'in yakınlaşması ile Zeynep sadece yutkunup olduğu yerde durur. İyice yakınlaşmaları Kerem'in dudaklarına daha da yakınlaşması sonucu Zeynep kendini geri çekip deli gibi çarpan kalbi ile çıkar odadan. Ne diye durduk yere yakınlaşmışlardı çok saçmaydı. Zeynep hızlıca otelden çıkıp şirkete yürümeye başlar..........

Continue Reading

You'll Also Like

170K 4.7K 19
Mardin'de böyle aşk olur mu ki anne? "mum ışığı gibisin, karanlığı küçücük ışığınla yarıp geçiyorsun ama üflesem söneceksin"
472K 15.4K 61
her hikaye belirlidir aslında.sırlarla dolu bir adam ve masum bir kız ardındanda bir aşk.hayat belirmişti karşılarında.bu sefer farklı olacak diyip ş...
1.3M 48.5K 41
Zoraki bir evlilik, masum bir kız, aşka küsmüş bir adam. Aras ve Nefes. Biri kalbinden olmuş biri hayallerinden. Zorla evlenen bu iki insan için aşk...
1.2M 53K 48
"Yanlış yapıyorsun." "Ben o yanlışı seni tanımakla yaptım zaten." "Büyük hata yapıyorsun ve bunu anladığında her şey için geç kalmış olacaksın!" Su...